Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: On-board kamera
nevím poč se zabývat soudem a že mi někdo spadne pod auto
dyt přeci dávno víme že když ti fízl při správním řízení předlože fotku a řekneš to nejsem já tak nic neudělá stejn je to i s kamerou
musí to být smrták nebo velký trestný čin aby se tím mohl zabývat soudní znalec a je to k něčemu nějaká p.čo..vink, to nikoho nezajímá a navíc te pachatel múže zažalovat že ho nemáš co natáčet
|
24.8.15, 20:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Nemusi zaclanet,ale vetsinou cloni.Takhle to bylo mysleno.Kdyz to beres takto,ze ti nekdo skace pid auto,tak to bys musel mit inboard kameru i na palici,kdyz jdes,kdyby te nekdo napadl a tvrdil pak,ze ty jsi napadl jeho.Nebo onboard kameru pri sexu,jako dukaz,ze to nebylo znasilneni.Vsude dame kamery a at zije Big brother.A to je dalsi somarina...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
25.8.15, 04:54 |
|
|
ondranovak
|
Vidim, že se to tady rozjelo, ptal jsem se i na jiných forech, takže za 1) kamera je normál legální, v týhle době jsou kamerky tak malý, že nebrání ani výhledu, většinou se umisťuje za zpětné zrcátku, popřípadě trošku níž, jinak podle všeho stačí když na tebe někdo nacouvá a ujede, je vidět SPZ tak to můžeš podat jako důkaz Jinak pro slovacek.milos - teď už jsou kamery co jsem četl, například od lamaxu, který kombinujou jak akční tak i on-board kamerku, takže přesně to co chceš
|
25.8.15, 09:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak něco vymysli co by bylo do auta i na přilbu, aby to prostě fachalo do televize a zapínalo na infra pohyb že máš možnost že kamera spí a něco se šustne kuna nebo kun.da a máš záznam, kameru chci aby byla na přílbu že kam se díváš máš záznam, pak jsem to ještě dobře nepochopil noční záznam že to má nějaký přísvit který vlasně nesvítí
|
25.8.15, 17:41 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vetsina levnych kamer ma LED diody ktere dosvecuji prostor kvalitnejsi maji INFRA diody a filtr - pak to vypada jak zaznam z noktovizoru
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
25.8.15, 17:44 |
|
|
ondranovak
|
Ono taky záleží jakej má ta kamerka senzor, třeba mám zkušenosti, že čip od Sony, ten Exmor R, tak mám ve foťáku a ten fotí víceméně v noci jako za dne, hezky je to prosvícený a celkem i ostrý, dokonce ani šum tam moc neni. Vim, že tenhle senzor maj Magicamky, tak se na ně koukni a třeba S71, tak ta má právě i funkci černý skříňky.
|
27.8.15, 09:53 |
|
|
Ondras83
|
mam sjcam sj4000 - v pouzdre zvuk uplne nahovno, obraz dobry, fotky dobry, ostry i v pouzdru...myslel jsem si kdovi co, nakonec to zas tolik nepouzivam...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.9.15, 15:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|