Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 18:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Prosím o rychlou pomoc s imobilizérem 
Autor Zpráva

Příspěvek Prosím o rychlou pomoc s imobilizérem
Dobrý den,mam velký problém s imobilizérem na felicii 1.9d,potřeboval bych ho nějak obejít abych spustil čerpadlo.přístrojovku jsem sundal a tu krabičku odpojil.jen nevím jaký dráty to spustí.ztratil jsem totiž ten čip a kamoš mi zničil ten snímač u spínačky tak vás všechny moc prosím o radu jak to čerpadlo zprovoznit bez imobilizéru a bez nutnosti vytahování čerpadla ven.pokud to teda pujde jinak když ne tak se nic nedá dělat.fakt moc prosím o návod a popis co a jak.předem všem moc děkuji.

22.10.15, 21:26
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek Re: Prosím o rychlou pomoc s imobilizérem
... Nebylo by dobry se podivat po schématu elektriky?

Cvokárium: Youtube Instagram

22.10.15, 21:46
Profil ICQ YIM

spravíš to neboj sa ;) máš dve možnosti buď dáš dole ten kryt na čerpadle alebo von chladič a dostať sa ku káblom a zapojiť... dobre študuj tu som to písal na 2. - 3. - 4. strane :)

viewtopic.php?f=6&t=33720&start=30

Naposledy upravil jjjano3 dne 23.10.15, 18:27, celkově upraveno 1

22.10.15, 21:53

jednoduchšie bez sundávania čerpadla a rozštelovania rozvodov odporúčam skorej dať von chladič a zo spodu čerpadla je IMMO jednotka a z nej dva káble hore za čerpadlo. jeden dať na kostru a druhý (najlepšie cez poistku) na 15 zo spínačky kde nájdeš ;)

22.10.15, 21:58

Takze staci jen chladic ven a napojit ty dva dratky?a kdyztak podcim to najdu jak si psal 2-3-4 dekuji

23.10.15, 08:59

ano aby si mal viacej miesta tak chladič von. máš facelift alebo predface ? potom normálne pod čerpadlo sa zohneš a dostaneš. tam bude taká čierna krabička, a z nej dva káble poza čerpadlo hore do toho ventilu. odpojíš to od tej krabičky a jeden z nich dáš na kostru kdesi pod šrob. a druhý samozrejme nadpojíš a potiahneš čo ja viem do kabíny a napojíš na 15 spínané +. ak máš poistku tak je dobré dať :)

**pardon zabudol som odkaz na tému viewtopic.php?f=6&t=33720&start=30

23.10.15, 18:26

Už to mám hotový ale napojil jsem jen kostru a spínáto i tak že jsem nemusel tahat + tak jsem zvědav jen se mi zdá že je teď o něco línější je to možný?jinak mam face...a děkuji za pomoc.

24.10.15, 09:53

Ma si radsej natiahnut aj + lebo nevieme co je v ceste prudu ci dake obmedzenie odpor a potom sa nemusi ten ventil uplne otvorit jako ma. To by mohlo vysvetlit aj tu lenivost. Moj nazor. Ahoj

24.10.15, 14:06

To + bych mohl natahnout rovnou už přes kostku co je pod termostatem ne? Tam jak se spojuje ten svazek,nebo bude lepší až u čerpadla? Ja z toho plechu sundal jen tu jejich desticku kde byly spoje a kondenzatory byla v nějakym silikonu.a pak tam byl kousek plíšku (byvá zalisován na kontaktech) a na něj jsem dal kostru.+ko jsem nechal v těch kabelech co tam vedly origo.jo a memám náhodou natahnout + i do těch dalších dvou ventilů nabo je aspoň spojit?

24.10.15, 17:48

dobre tomu nerozumiem ale máš na mysli použiť origo káble čo sú vo zvazkoch a tú "kostku" si myslel tie konektory pod prírubou s čidlom teploty ? jako učtite sa daju použiť ale chce to nájsť kam presne vedú a tak..

s ostatnými ventilmi nešpekuluj tie idú samostane čisto do RJ a tá ich riadi. kuknem do schémy a poviem ti potom ktorý kábel čo a jak ;)

24.10.15, 17:52

ako som pozeraj schému tak máš pravdu. ku tej krabičke pod čerpadlom idú celkovo 4 káble. 2 pre ventil a potom 2 od konektora. a tie dva sú ČIERNY a ŠEDOČIERNY. čierny je spínané + od 15 zo spínačky cez poistku pri RJ. a šedočierny je signál K-line. teda vlastne stačí jeden kábel od ventilu na kostru a ten druhý spojiť s čiernym čo je +. a malo by to ísť bez problémov

24.10.15, 18:10
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]