Zdravím škodováci mám fabii I měl sem na autě kola 185/60 R14 ale dnes jsem byl koupit kola 215/45 R17 na autě vypadají velice dobře jen mě zajímá nějaký přepis v TP a kolik by to tak mohlo stát? A může být tento rozměr na Fabii?
26.10.15, 22:16
Reklama
Reklama
fatal
rejpal
Re: Dotaz ohledně kol R17
Povolené rozměry pro tvou Fabii viz technický průkaz. Pokud tam ten rozměr nenajdeš, potřebuješ homologační list od výrobce kol, že jsou pro Fabii v pořádku, nebo potvrzení od výrobce vozidla, že jsou tato kola pro Fabii v pořádku. Pak na příslušný úřad vyplnit žádost o zapsání změn a zaplatit poplatek.
26.10.15, 22:55
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
26.10.15, 23:21
21lucas
Ignorant pravidel
1) nebude si sedet tacho ani za boha (8,21%) 2) tak velky gumy uz vypadaj jak kola na tramvajich 3) rekni ze mas HTP a sednu si z toho na zadek 4) legalne je tam nedostanes 5) kola prodej a za utrzene prachy se fest vozer
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
27.10.15, 18:28
MATTESS
Na 17" vypadá FI směšně. Už je to moc velké kolo. Jinak ta logika naruby - koupít nějaká kola a pak řešit, zda jdou na auto Důležité je taky ET disku, které vůbec není zmíněno. Toť další veličina pro příští nákup
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků