Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 22:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Spotreba 1.9 tdi 81 kw. 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Spotreba 1.9 tdi 81 kw.
Pajdisx píše:
Prave ze mi rikal ze i cerpadlo je nastavene jak ma byt at se cerpadla nevsimam.

napiš kolik máš volnoběžnou dávku a zda je přesná nemění se :?:

napiš hodnotu počátku vstřiku a zda se v základním nastavení zobrazuje tdi graf, dole ale mmusí být zadána správná mapa motoru ASV

napiš kolik máš startovací dávku u starých motorů se má zvedat , leze se tam login zadáš 12233 pak přizpůobení kanál O5 tak z fabriky zíkladní je tam 32758 nezvdlá dávka

pak se mmůžem bavit o nějakém správném nastavení čerpadla :oops: :oops:

22.11.15, 13:33
Pspvek Reklama

Akurat vcera som tu mal borca z Vranova nad Toplov, co tiez tvrdil ze ma pokazene auto. ale cerpadlom to nieje, to nastavovali, Odporucil som zmenit servis, tam sa dozvedel ze toto cerpadlo sa uz nastavit neda, tak je vybehane (ma 470tis km) tak sa teraz konecne ukazal a prekvapivo stacilo nastavit jak predvstrek, tak davku ako Milos spomenul...

Avsak ty mas to cerpadlo uz asi fakt poskodene...

22.11.15, 13:49
Mistr mechanik

kwiko já už měl i 6OO.OOO km firemní nic vyběhané nebylo všechny hodoty v pohodě čerpadlo plnilo jen praskla pružina, nedávno agr 43O.OOO taky v pohodě kaldívkem jsem překlepal dávku, de upravit i v kanále O1, na kole přes tdi graf nastavil počátek, přes login startovací dávku na max a drb za tepla i za studena,

třeba ten počátek vstřiku někdo nenajde v bloku měřenýc hodnot tak ho prostě neřeší není, pokud rozumíš tdi grafu tak ti napíše že přichází příliš brzy nebo pozdě a pak víš aspon kam kolem točit aby jsi ho dostal do sledovanho pásma,

nebo dneska se do mě opřel boreček kterému netlačilo turo tak měnil váhu a nic , snad totál trotla napadne když turbo nefouká tak tou vahou moc neprojde :oops:

22.11.15, 15:42

Som to riesil na Volve, cez Volvo diagnostiku, tieto koncerny sa snazim prenechat inym, nejako mam na to malu hlavicku ale zelezo je rovnake tak pozeram rovnake veliciny a nastavujem podla tabuliek hodnoty.

Len ma podobne likviduje ked nejaky mudrlant vypyta stovky eur a cele to... pretoze ten kolega co vie citat nebol v robote ;c)

24.11.15, 14:33
Mistr mechanik

já před dvaceti lety vyjel z jedné fimy zaplatil 32.ooo ZA SERVIS to byla prostitutka vata, začalo mrholit a musel jsem zajet k nejbižší benzince a dolít provozní kapaliny, ani to tam neudělali, že nemákli ani na brzdy jsem si poznačil šouby, prostě nic, tehdy to tak muselo být záruka,

dneska jsem dodělával jedno auto :roll: bylo ve stejné firmě jako moje zkušenosti, a madam hovoří dali jsme 3O tisíc přehráli nám i soft tak snad auto bude jezdit, uvidíme zda pravda víězí nebo blbost je astronomická :wink:

26.11.15, 21:55
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3