|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Dotaz - Fabia diesel za tepla netartuje - cim to asi je?
Autor |
Zpráva |
Martina
|
Dotaz - Fabia diesel za tepla netartuje - cim to asi je?
Dobry den,mam fabii na naftu,r.v.2010 a mela jsem to v autor.servisu s tim,ze mi sviti většinou do kopecka se to stavalo abs,to je nejakym zpusobem odstraneno,ale chvili na to se stalo,ze když auto třeba hodku,nejelo,neslo nastartovat,prvni me napadla baterie,tak jsem dala novou a zavada pokracuje,uz treti tyden je auto v servisu a nic, vymenil cidlo a za studena dobry a za tepla nechce startovat.Diky za radu Martina
|
28.11.15, 07:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Dotaz cim to asi je?
fábia na naftu to je špatně, na to se nendá nic poradit
napiš kod motoru, vzadu ve velkém techničáku bod 3 motor a typ přílklad AMF, ASY, ????
|
28.11.15, 08:21 |
|
|
Jiri
|
Re: Dotaz - Fabia diesel za tepla netartuje - cim to asi je?
Milos ma pravdu, Fabia na naftu nam bohuzel nerekne vsechny informace, obsah motoru a kod. Dale doporucuju napsat odkud jsi, urcite se tu najde nekdo sikovny v okoli.
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
30.11.15, 16:10 |
|
|
Martina
|
Re: Dotaz - Fabia diesel za tepla netartuje - cim to asi je?
Tak mam vymeneny snimac vacky,to způsob.ty spatne starty.
|
4.12.15, 16:52 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|