CB - umístění v interiéru
Zdar pánové,
rozhodl jsem se využít zdejší think tank, abyste mi nápady pomohli najít řešení zapeklitého problému s umístěním CB stanice v mém novém autě. Jak už někteří vědí, pořídil jsem Citroen Xsara, a na jeho palubovce není moc příhodných míst, jak umístit CB stanici. Konkrétně interiér vypadá takto:
vlevo pod volantem jsou dvířka k pojistkové skřiňce, takže toto umístění taky není vhodné. Mám stanici
President Teddy, celkem malá, ale klasické konstrukce - rozměry (šxvxh): 125x45x170 mm. Uvažuju i o tom, že pořídím jinou, která bude mít ovládání na zvláštním panelu, který nebude třeba zadlabávat do přístrojovky, nebo stanici, co má ovládání přímo na mikrofonu, a pak bych ji umístil někam pod palubovku, pod sedadlo nebo do prostoru v loketce mezi sedačkama - kdyžtak navrhněte, jaká vás napadá, nemusí to být nutně President, ale celkem jsem si oblíbil jejich ASC - autosquelch který opravdu funguje.... Teddyna by pak zůstala v domě jako základnovka...
Co se týče antény, mám rozbočku, takže přijde místo radioantény a rádio pojede z ní taky, ale budu tam muset vymyslet nějakou celkem krátkou, abych ji nelámal, když budu zajíždět do garáže...
Jakékoliv nápady a podnětné myšlenky k diskusi vítám
Zvykl jsem si mít v autě CB zejméne na dlouhé cesty a nějak se mi nechce se jí teď vzdávat