|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
fux.dggn
|
 Zatmavení oken
Čaute lidi, chtěl bych se poradit.....chci si...teda chtěl bych si nechat zatmavit okna na mojí feldě...A CHTĚL BYCH TO MÍT LEGÁLNĚ .....otázka zní...dělají se i legální zatmavovací fólie???...nebo si musím necht udělat ten spešl nástřik........co je lepší......a na kolik to vyjde.....?????????? Moc díky...jo a auťám mam to feldu v kombíku 2001 (samozřejmě sem si taky vědom, že na přední okno zatmavení vůbec, a že tam sou ty různá indexi průhlednosti nebo co.......já bych chtěl ty co nejtmavší půjdou...a hlavně legálně....)
|
| 28.7.07, 17:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
 Re: Zatmavení oken
fux.dggn píše: dělají se i legální zatmavovací fólie?
Viděl jsem několik nabídek schválených fólií, takže bych řekl, že ano. Ale víc neporadím.
|
| 28.7.07, 23:50 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
no uz jsem to parkrat videl ze prijde chlapek z firmy, ten ti to nalepi a napise takovou prukazku (vypadato jako karticka pojisteni auta) a na tom je napsny jakou to ma propustenost i s atestem - samozrejme poud to mas 100% zatmaveny tak ti tu karticku neda. Dokonce i na technicke to bylo vpohode kdyz jim tu karticku ukazal ale asi zalezi na typu folie a na % zatmaveni
|
| 29.7.07, 00:16 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
folie s atestem nebo galvanizovat bo něco tak
názory na výdrž a kvalitu se různí 
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 29.7.07, 08:20 |
|
 |
|
fux.dggn
|
ještě neco, nevěděli byste, kde se dělá ten nástřik, asi bych šel spíš do toho, než do těch fólií......jinak štředočeský kraj, či praha by mi sedli nejlépe.....díky moc
|
| 29.7.07, 11:44 |
|
 |
|
fux.dggn
|
tak sem to spáchal....provedeno firmou Trieste www.trieste.cz , a to tak, že sem si nechal nalepit tmavý pás nad čelná okno, u na přední okna film HP70....tmavší zákon nedovoluje a zbytek, včetně zadního okna mam s pilmem HP20.....takže vepředu 30% zatmavení a vzadu 80% zatmavení.....v autě nepraží sluníčko....je tam opravdu znatelně nižší teplota, když stojí na slunku........cena 5300,- vč.DPH.....2hodiny práce......7let záruka......u mě spokojenost....firma se skvělim personálem.....DOPORUČUJU.......a muj auťák s tmavozelenym lakem.......to auto tuhle úpravu prostě vyžadovalo.......vypdá to prostě perfeKTO.....  .....Ještě bych zapomněl, na všech oknech je značka s atestem a dostanete osvědčení.....vypadá jako osvědčení o emisích nebo nečo takovýho podobnáho....tak zatim....
Naposledy upravil fux.dggn dne 3.8.07, 22:37, celkově upraveno 1
|
| 3.8.07, 22:33 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Blahopřeji...
Dodej foto...diky.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 3.8.07, 22:34 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Taky by me zajimalo foto jaky je v tom velky rozdil na pohled v tom zatmaveni.
|
| 4.8.07, 08:31 |
|
 |
|
Radek19_ae
Registrován: 25.6.08, 13:13 Příspěvky: 400 Bydliště: u Hostýnských vrchů
|
no když se pokovuje, tak jedinou nevýhodu bych viděl v tom, že se musí kompletně demontovat okna, která chceš pokovit.
Musím se pochválit se zkušeností z AUKRA - jsou tam, borci co prodávaj fólie na zatemňování - je to rozměr 300 x 50 cm a stojí to někakých 130 Kč a je "HOMOLOGOVÁNA"  . Tak jsem jednu objednal, abych ji prozkoumal a výsledek?
Je to polák, má pouze jednu nálepku (atest) což bohužel nestačí, nedá se pěkně nalepit a ani není odolná proti tomu poškrábání. Takže jen upozornění: DÁVEJTE SI BACHA a nekupujte tyto lacinné fólie 
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
| 28.8.08, 13:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |