|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
alkohiol co je potřeba vědět
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
alkohiol co je potřeba vědět
pokud vás někdo chytne a nadýcháte třeba 0,12 tak 1 pravidlo nic jsem nepil!!!!!! žádný alkohol!!!! pokud neumíte držet hubu tak jsem stříkal s ostřikovačema, policajti jsou velice hodní snaží se z vás v pohodě dostat že jste pili a podepsat, policajt napsal že jsem pil dvě piva a podal papír at se k tomu vyjádřím a podepsat, borec to podepsal a za 0,13 ve veselí nad moravou zaplatíte 8,000 kč a čtyři měsíce jezdíte na kole a za to může jen huba že mluví pra vidlo č2 s policajtem se nebavte
|
22.12.15, 07:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: alkohiol co je potřeba vědět
Jo, základní pravidlo FSM - s policií se nebavíme, a nic nepodepisujeme. http://dfens-cz.com/fsm-3-2-nereseni-pr ... s-policii/Máte ve veselí dobrý lumeny...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.12.15, 09:46 |
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
ZAs na druhou stranu proč to netestovat, nechci aby mě sejmul nějakej zkulenej idiot a že jich je na silnicích
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
22.12.15, 09:56 |
|
|
CROWACK
|
Na jedné straně máš ideální stát, policajti kontrolujou chlast na silnici aby tě nesejmul nachcanej idiot, a chovaj se jako rovní chlapi. Nadejcháš 0,12 promile, kouknou, řeknou si, asi nějaká chyba v měření (cokoliv pod 0,3 promile včetně na Drageru je mimo rozsah a chybu měření), popřejou ti šťastnou cestu. Na druhé straně máš policejní stát plnej kurev, který místo toho aby viděly ten správnej cíl (eliminace ochlastů na silnici), vidí cíl jinej (hrnec peněz na konci duhy), a při pomyšlení nad tím, že mají nad někým moc, jim hópne péro. Tyhle využijou čehokoliv (tvoje neznalost zákonů, jejich ohýbání zákonů, překrucování faktů atd.), jenom aby dosáhli toho, že tě zkásnou. To tě pak zastaví, nadejcháš 0,12 promile, a budou s tebou hodinu u silnice jádřit, aby nakonec, pokud máš rozum, tě vzali na krev (nebo jsi tam odjel sám, když oni odmítli), a poslalo se to do správního řízení, kde eventuelně po nemalém psychickém úsilí se ti podaří dokázat, že jsi nebyl pod vlivem alkoholu. Po dobu toho tvýho hodinovýho dohadování se s hlídkou projede okolo děda co vypil po obědě 3 12ctky a chlap co na tajňačku chlastá v práci a má v sobě pul flašky šlihovice. No a teď si udělej svuj názor, v kterym z těch dvou imaginárních přiběhů žijem...
|
22.12.15, 10:07 |
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
No máš pravdu, to já neříkám.
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
22.12.15, 10:19 |
|
|
Martin91
|
Když vim že budu řídit tak nepiju. Když piju tak neřídím. To je moje pravidlo.
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
22.12.15, 11:30 |
|
|
CROWACK
|
Tak to je jasný, ale život není černobílej... ústní vody, ostřikovače, metabolickej alkohol, zbytkáče... Jestli si myslíš, že aplikací toho pravidla se vyhneš všem problémům, tak já tento názor bohužel nesdílím... Ale o tom tento thread není. Myslím si, že je spíš o tom, že někdo ("kontrolní orgán") naměří "něco", co by v seriozní praxi bylo vyhodnoceno jako chyba měřidla/měření mimo rozsah, a místo toho, aby to měření nebrali v potaz, nebo nařídili další měření, které přesně určí, jak to je (krev), tak z toho za použití manipulace a tvojí neznalosti udělají tvůj velkej průser, pokuta, noty do čistírny atd...
Všimni si, jak se to dělá, až někdy budeš dejchat, policajt se tě zeptá: "Pane řidiči, požil jste před jízdou alkohol?" ovšem vynechá kouzelné slovíčko "bezprostředně". Na tu otázku, tak jak je položená, bych teoreticky musel odpovědět ano - půl, roku, rok před jízdou jsem požil asi půl litru rumu a taky nějaký piva... Kdyby se zeptal "Pane řidiči, požil jste bezprostředně před jízdou alkohol?" tak si přidělá práce, takoví lidi jako o nich píše miloš by mu řekli, ne, bezprostředně před jízdou ne, a nesvádělo by jim to myšlenky k přemýšlení, kolik že těch piv večer bylo, a jestli už se odbouraly nebo ne. Proto je potřeba se s nima vůbec nebavit, nebo jim všechno popřít, oni to na tebe zkusej ušít i tak, tak co si to ztěžovat.
Kdyby dělali to co maj, tak vubec nemaj čas ze zabejvat takovejma pičovinama. Když si spočítám, kolikrát se mě za poslední měsíc na silnici pokusil někdo zabít... a kde byli. To si je mám vozit v kapse? Ale když bude pěkně hezky teplo, svítit sluníčko, tak budou někde 3m před cedulí konec obce dřepět v křoví s radarem a vybirat desátky. To není organizace, která by mi byla ku prospěchu, to je organizace, co se mě akorát snaží obrat o love, a na ty, kteří jsou opravdu nebezpeční, zvysoka sere.
V životě jsem je neviděl, aby řešili třeba nesprávný způsoby předjíždění a nedodržení bezpečné vzdálenosti na naší slavné I/35... přitom po tom, co začala rekonstrukce D1 se provoz 2x zvýšil, a na Hřebču to vidám z okna modře blikat tyden co tyden... ale to už jenom jezděj s kolečkem okolo zdemolovanejch aut, výsledků jejich práce...
|
22.12.15, 12:07 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: Nadejcháš 0,12 promile, kouknou, řeknou si, asi nějaká chyba v měření (cokoliv pod 0,3 promile včetně na Drageru je mimo rozsah a chybu měření), popřejou ti šťastnou cestu.
0.24 je limit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.12.15, 19:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|