Autor |
Zpráva |
Kluci z Paky
Vývojář
|
Re: těšte se na stk
Tak jestli me nekdy vyhodi kvuli spinavemu autu,tak prisaham,ze na stk zacnu jezdit v zime,poradne to pojezdim ve snehu,aby se naplnily podbehy a pak mu tam s tim pojedu..
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
28.12.15, 20:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
Se posrali v kině ne? nefunkční abs, bagy apod. budiž, ale proč páčky? menit bagy, to bych pochopil přeci jen ta patrona po těch letech, ale páčky jestli fungujou nebo ne, to se pozná snadno.. Sundavat poklice - jak je libo, čistý auto budiž....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
30.12.15, 18:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hoši já prošel dnes s nákladákem asi čtrnáct dnů mám z toho průjem a nespavost, dát dokupy mašinu kterou řídí šuli.n je problém, poslouchám tři stk jednotný názor nemájí, a zákony si vykládájí každý po svém, třeba to bude jak s drábkem pobral lidem důchody naháněl lidi z pracáku po poli a po čechpointu k ničemu to nevedlo a drezůra skončila, drábek není, dneska mi dával na stk fakt masáž kterou jsem potřeboval, holt tam zas budu muset jezdit a školit se, jsem si vzpoměl na jednu perlu přijel jsem na stk někdy v roce 89 a borec mě vyrazil že mi už nebude nic dělat protože nenosím trikoloru to byla taková stužka modrá červená bílá já politiku nemusím
|
30.12.15, 22:12 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Na ty airbagy ses Milosi neptal?
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
30.12.15, 22:25 |
|
|
Lamač
|
A to akože tie airbagy budu rozoberať,či čo?Pokiaľ dakomu nerozbije hlavu...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
30.12.15, 22:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kluci z Paky píše: Na ty airbagy ses Milosi neptal? ne on mě fakt masíroval a já jeho taky, bedlivě jsem sbíral cenné informace, s pytlama akorát že se fotí stav počitadla a když je digitální tak musí zapnout klíček a pokud nezhasne pytel a abs nebo cokoliv mám smůlu, zatím jsem měl jen dvojkovou koktu a tam nic takového není, mám za to že jsem to četl v mé koktě v service životnost pytlů a páček pod volantem 15 let, časem to dohledám, no nebude to hned kokta je dlouhodobě zapujčená, felda taky no nekecám musel jsem dneska jet na pinckovi do města pro filtr
|
30.12.15, 23:13 |
|
|
Lamač
|
Dobre,ano za to som,pokiaľ je na aute zavada niečo ohrozujuca,alebo nefunguju veci ktore maju,tak prečo nie...a o bagoch,abs,a pod.to plati isto...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
31.12.15, 00:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já už četl borce co měří emise a prej mašina která by splnovala požadavky tak není ještě vyrobena, na jednom stk kam jezdím tak neví jak a co budou příští rok dělat, taky jsem se dověděl že ono to tak přesně nepujde jak si páni představujou
|
31.12.15, 09:07 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Tak pokud sviti bagy,abs,kontrolka motoru,tak stk urcite nemas dostat,s tim zcela souhlasim.Prave me rozciluje,ze plno aut s temito zavadamj doposud prochazelo a facka a feldy vyhazovali za nefunkcni korekci svetel....
|
31.12.15, 10:52 |
|
|
Forman
|
máme se naco těšit, asi budu jezdit Feldou dokud nás STK nerozdělí http://www.srandolepky.cz/cz-detail-874 ... zdeli.html
|
31.12.15, 18:07 |
|
|
gokralik
|
Kluci z Paky píše: Tak pokud sviti bagy,abs,kontrolka motoru,tak stk urcite nemas dostat,s tim zcela souhlasim.Prave me rozciluje,ze plno aut s temito zavadamj doposud prochazelo a facka a feldy vyhazovali za nefunkcni korekci svetel.... Přesně tak. I ta korekce světel by fungovat měla. Pokud je auto po technické stránce OK, nemůžou ti přece nic vytknout. Pokud je na něm závada tak STK neprojdeš a to je taky OK. Nechápu, co tady Miloš zase řeší.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.1.16, 12:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
stačí si ji nalepit na zadní sklo a bude hned platná, odjezd
|
1.1.16, 17:21 |
|
|
CROWACK
|
Re:
gokralik píše: ...Pokud je auto po technické stránce OK, nemůžou ti přece nic vytknout.... I ty jeden idealisto
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.1.16, 17:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re:
[quote="gokralik"][quote="Kluci z Paky"] Pokud je auto po technické stránce OK, nemůžou ti přece nic vytknout. příklad u nových aut se ti rožne kontrolka motoru vynechávání prvníhoi válce, vyměníš svíčku závadu nesmázneš kontrolka nesvítí vozidlo je v naprostém pořádku jak píšeš, přijedeš do veselí nad moravou tam ti ho napíchnou a přístroj napíše nevyhovuje proč to nikdo neví bádej auto ti bude dlouho stát vybije se baterka, nabiješ a bude svítit erbeg, auto je v naprostém pořádku v erbegu je za jízdy 14V z stk tě vyhodí což je gogralik v pořádku v v řj adres 15 je jen uložena závada že měla pro svoji činnost nízké napětí, přičemž v momentu provádění stk už na nic nemá vliv,
|
1.1.16, 17:41 |
|
|
gokralik
|
CROWACK píše: I ty jeden idealisto Nikdy jsem neměl problém. Hodněkrát mi menší (a párkrát i větší ) nedostatky odpustili. Miloš: A to je velký problém nechat si vymazat závadu. To radši budu jezdit dva roky se svítící kontrolkou. Jen blbé výmluvy.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.1.16, 18:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|