Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Re: těšte se na stk
chemer píše: Když jsem před pár lety na Mazdaclubu napsal, že odstraňování DPF je pí*ovina, dostal jsem málem BAN. Werich říkal: Za pravdu se platí kopancem.
|
13.1.16, 18:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chemer píše: Když jsem před pár lety na Mazdaclubu napsal, že odstraňování DPF je pí*ovina, dostal jsem málem BAN. 70% stálých členů si tam totiž DPF nechalo odstranit. Zajímalo by mě, jestli to budou muset uvést do původního stavu, nebo to půjde zase nějaká obejít/uplatit. záleží jak ho odstranili, pokud je tam jen vykochaný žádný svar, tak jak píše veteránista nahrazený emulátorem tak zatím nic, kdo v těch dpf chodí tak je to podle mě i šaškárna a tahák na peníze, pokud chce někdo pro tuto zemi něco udělat at netěží ropu a jezdí na vodík ten nekouří
|
13.1.16, 21:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dnešní stk felda MPi kombi, od pohledu hnus filajový, feldu jsem vydrhl práškem na vany, orezliny pobrousil, kytl a postříkal, jeden čep v raměni, zámek, závěs výfuku, žárovečka, napíchl jsem vymazal závady projel motordiagem, sdělal poklice, dopl ručku, vyházel bordel, ani nepípli
|
18.1.16, 11:41 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Však ono to půjde Miloši...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
18.1.16, 18:36 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Emise - nemohl chytit predepsanych 800-900 otacek ale podarilo se DIAG - neprovadel - napichnul jen krokosvorky na baterii
STK- cerny folie na oknech - nezajem letni rezerva na aute - nezajem LED obrysovky a SPZ - nezajem asi uz zacina hnit vyfuk - nezajem
brzdy - asi mi odeslo prase takze brzdy do krize nefungovaly - drzkoval snad jeste hodinu po mem odjezdu cepy - prej uz se to zacina ozyvat - napsano jako "B" zavada manzety na poloosach v prdeli - resil to napsal to jako "A" zavadu takze pohoda
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.1.16, 18:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ve veselí šebesta prasklá manžeta tak šílí B čep nezpůsobilé provozu nepatrná vůle to je podle něj na vypadnutí, tam to mají nalajnované kolik musí denně aut vyhodit
já nemám kanál a když, prověsíš čepy na zvedáku tak jsou bez sebemenší vůle,
|
18.1.16, 18:52 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
No jo, jáma a pajcr je na tohle základ....
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
18.1.16, 21:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ted zas oba spodní čepy a oba jsem je kontroloval, ukazoval to schválně tondovi ale dal to na dva roky, dneska jsme je vyměnili,
jako metr na to mám mám nájezdovou rampu ale nemám vykopaný kanál, a nebo zvedneš auto a spustíš na bečky,
|
20.1.16, 21:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zitra tam jedu zas vyšlo to zatím pět litrů, , manžety, trubky, díry, prasklépéro LZ, chcal váleček, přední hadice, osvětlení spz
|
26.1.16, 21:35 |
|
|
darklord
|
No a? Ved to je len prachsproste vymenenie nevyhovujucich dielov. To akoze maju davat STK autam s prasknutymi pruzinami, rozdrbanymi manzetami, nebezpecnymi zavadami na brzdach, nevyhovujucim osvetlenim atd?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
27.1.16, 08:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nepochopils, na co budu spravovat auto když se bude hledat furt problém, zajedu vyletím ten den ještě stihnu spravit a za kačku a mám
škoda že jsem neviděl to focení bzl takový frmol že na to borec zapoměl pak vyběhl vzalsi klíče a jeltam sám fotit
|
27.1.16, 12:28 |
|
|
gokralik
|
Miloši podle popisu bylo to vozidlo vrak. Já myslím, že technik dlouho "hledat" nemusel.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
27.1.16, 16:37 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jak může být na STK frmol, když tam jedno auto musí stát půl hodiny?
|
27.1.16, 16:53 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
i hodinu se mi zda
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.1.16, 18:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re:
gokralik píše: Miloši podle popisu bylo to vozidlo vrak. Já myslím, že technik dlouho "hledat" nemusel. to bylo účelem
|
27.1.16, 18:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|