|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
felicie 1,3MPi tece hadici u vodni pumpy
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Re: felicie 1,3MPi tece hadici u vodni pumpy
Jelikož mi taky trochu uchcávala chcala kapalina a nevěděl jsem kde, došlo to až tak daleko že to teklo proudem, naštěstí při příjezdu domů, takže stačilo dolít kapalinu a mohl jsem zaparkovat. Bylo to vodní čerpadlo, chcalo to přímo z tělesa čerpadla přesně dolů, otvorem na to určeným...
Jak už bylo řečeno, zrcátko. Důležité je že když motor vypnete a kapalina se začne ochlazovat, není nic vidět, nikde nic nekape, vše uschne protože je motor teplý. Vhodnější je vše dolít (ať se to neuvaří) a po nastartování vzít zrcátko a koukat. Pozor na okolí řemenu, ať vám nechytne ruku! Osvědčila se mi tyčka na jejímž konci jsem měl zrcátko, případně jsem držel zrcátko v kleštích. Je potřeba spousta světla, inkriminované místo ve vodní pumpě je samozřejmě dole, ve stínu.
|
1.2.16, 21:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
no prave na to by bylo dobre to zubarske - nebo minikamerku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.2.16, 17:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tlakovat chladící soustavu to je základ největší výdrb co jsem měl tak nad vodní pumpou umí prasknout blok
|
4.2.16, 21:15 |
|
|
|