|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Hvízdající spojkový pedál fabia 1,4 16v
Autor |
Zpráva |
cer.on
|
Hvízdající spojkový pedál fabia 1,4 16v
Poprosil bych o radu. Když je motor u fabie zahřátý tak se mě ozává pískání-vrzání při sešlápnutí spojkového pedálu horní části chodu Zdá se mi že to jde od motoru. Čím by to mohlo být?
|
25.6.16, 19:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Hvízdající spojkový pedál fabia 1,4 16v
s největší pravděpodobností jede spojka na konečnou kolik máš najeto? jezdíš ve městě? kde bydlíš?
|
29.6.16, 05:30 |
|
|
cer.on
|
Najeto to má 166000,jsem z Nového města nad Metují. Spojka zatím neprokluzuje. Kolik toho zvládne ještě najet? Chtěli jsme o svátkách troch cestovat.
|
1.7.16, 20:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na spojku není vidět a hotnotit ji je složité, spojky vydrží i 3OO.OOO km ve městě méně, kolik vydrží tvá se dovíš zde https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... 8wnM4H2PqQ
|
2.7.16, 05:48 |
|
|
cer.on
|
Koule řekla jo tak jedem na výlet, ale opatrně
|
2.7.16, 17:18 |
|
|
cer.on
|
Tak spojka vyměněná, akorát to po 130km začalo vrzat po zahřítí znova a stejným tónem. Tak jsem to dovezl zpátky k automechanikovi. Diagnóza zněla komlet vypínání spojky s čepem. Akorát mně trochu šokoval, že ten čep se nemaže přitom na internetu a v dílenské příručce je mazat , mazat a mazat. Tak se chci zeptata na místa které je nutné namazat. Pokud to vemu od spodu tak čep, vodící pouzdro ložiska, opěrné plochy na vypínací páce a pracovní část tyčky na spojkovém válci. Říkám to správně? díky
|
1.8.16, 15:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
maž ale máš jiný problém
|
10.8.16, 19:21 |
|