|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Výměna chladiče na Felicii 1,3 Mpi
Autor |
Zpráva |
barton
|
Výměna chladiče na Felicii 1,3 Mpi
Jen bych se rád doptal na jednu věc. Mám špatný chladič, mírně prokápne občas trochu vody ven. Byl jsem se zeptat na nový u nás v "old school škoda mototechně" a tam mi chlápek říkal, že je dobrý měnit chladič i s čidlem na saharu, že prý když se tam dá čidlo ze starého chladiče, tak prý se tam začne vytvářet nějaká oxidace, nebo co to povídal. Leží mi to v hlavě a nějak mi to nesedí, máte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
29.7.16, 16:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jjjano3
|
Re: Výměna chladiče na Felicii 1,3 Mpi
To bude dajaka chujovina ja som tam nechal origo stare funkčne maximalne očistil šak je to mosadzne. Ludia dneska navypravaju a chuja vedia a uplne banality vymen ale chladiacu kvapalinu za novu a zriedenu v pomere 1:1
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
29.7.16, 18:32 |
|
|
varok
|
Tak každý chce nějak vydělat. Je to china chladič za 500 nebo origo asi za 2500,- kč? Jestli china, tak se nedivím, že to chce prodejce prodat i s čidlem za 100,- kč.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
29.7.16, 18:51 |
|
|
p.s.
|
nesmysl pokud máš čidlo funkční prostě ho jen přehod http://www.vectra-club.cz/viewtopic.php?f=15&t=43
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
30.7.16, 10:23 |
|
|
CROWACK
|
dával jsem china chladič, origo starý čidlo i s těsněním nechal, a neměl jsem nikde žádnej zádrhel. |China chladič v pohodě, musel jsem sice trochu pilníkem projet držáky, aby sednul, ale jinak neteče a funguje stejně dobře jako origo. Za ten rozdíl v ceně rozhodně stojí.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
31.7.16, 08:33 |
|
|
barton
|
Cenu říkal kolem 600, takže čína, ale na druhou stranu mám polskej termostat a taky je lepší, než originál Vona to bude asi nějaká místní fáma, která se tu šíří, ale že by to byl prevít, co si chce vydělat… to né. Je to takový fajn člověk, má v mototechně běžně i díly na 120, 100, tam přijdu a čumim na čelo na kilo… to je spíš muzeum, než mototechna Jediná, která se udržela tady v okolí v náporu auto kelly atp.
|
31.7.16, 11:03 |
|
|
CROWACK
|
čínu jsem měl z AK za 400
|
31.7.16, 12:14 |
|
|
gokralik
|
V Dobré koupíš nové zadní světla na 1000 MB nebo budíky na Spartaka. Je zábava objevovat, co tam ještě v regálech mají. A zabalí ti to do papíru Mototechna. Jinak potvrzuju že čína chladič je jedna z mála věcí která funguje.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.7.16, 20:39 |
|
|
jjjano3
|
jo čína chladič funguje, aj ked osobne beriem taký stred. chcel som Nissens ale nebol tak som zobral NRF a drží aj ten. takže chladiče v pohode. Origo na MPi je Autopal tuším
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
31.7.16, 20:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
autopal jo ale za komunistů,
|
1.8.16, 07:32 |
|
|
barton
|
U nás v práci se jednou na dvoře objevila větší kovová přepravka s nápisem : Autopal výrobek: chladič FAVORIT
škoda, že jsem si jí nevyfotil, někde to koluje po firmách
|
2.8.16, 18:05 |
|
|
CROWACK
|
Chladiče pro felicie do prvovýroby opravdu dodával Autopal Nový Jičín. Až budeš do nějaké Miloši strkat hlavu, tak se schválně podívej, výrobce byl vyraženej na horní hraně chladiče jestli se nepletu.
|
2.8.16, 20:14 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: autopal jo ale za komunistů, na originálech narazíš nahoře na nálepku autopal modrým písmem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.8.16, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|