|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
naftové motory bratislava
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
naftové motory bratislava
tak už se blbne i zde
primátor bratislavy chce zakázat vjezd naftových motorů, že smrdí, jen před blavu na odstavné parkoviště,
v bratislavě nebydlím ale zdá se mi velice dobře průjezdná, přijedu na okraj sjedu na nezpoplatněnou dálnici profičím předepsanou rychlostí a no problém, takové brno to je problém at jedu v jakémkoliv směru
|
25.7.16, 06:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: naftové motory bratislava
jen ať je zakážou, lidem aspoň dojde co za blbce si tam navolili...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.7.16, 17:02 |
|
|
darklord
|
Milos, to chodis v noci alebo myslis nejaku uplne inu Bratislavu? Ved to je od svitania do zotmenia zapchate ta dialnica (D2-D1) ci uz na Lafranconi, alebo na pristavnom moste a pridruzenych exitoch / najazdoch. A nedajboh ked sa tam este niekto tukne, to je potom uz len parkovisko. A zakaz naftakov nech sa paci, to mi nevadi
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
26.7.16, 10:50 |
|
|
breta1
|
Primátor je blb a sbírá pro sebe hlasy.
|
26.7.16, 12:23 |
|
|
ferrari
|
darklord píše: Milos, to chodis v noci alebo myslis nejaku uplne inu Bratislavu? Ved to je od svitania do zotmenia zapchate ta dialnica (D2-D1) ci uz na Lafranconi, alebo na pristavnom moste a pridruzenych exitoch / najazdoch. A nedajboh ked sa tam este niekto tukne, to je potom uz len parkovisko. Asi tak, zapchaté je to stále...lenže asi na zákaz nie je myslený obchvat, ale centrum...škoda len, že chceme napasovať zvyky z krajín, kde nie je problém si kúpiť nové slušné autí z polročnej výplaty...a tak, načo meditovať, je to stále to isté dookola, najdrahšie PHM, jedny z najvyšších pokut, jeden z najnižších priemerných zárobkov...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.7.16, 18:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
darklord píše: Milos, to chodis v noci alebo myslis nejaku uplne inu Bratislavu? Ved to je od svitania do zotmenia zapchate ta dialnica (D2-D1) ci uz na Lafranconi, alebo na pristavnom moste a pridruzenych exitoch / najazdoch. A nedajboh ked sa tam este niekto tukne, to je potom uz len parkovisko. A zakaz naftakov nech sa paci, to mi nevadi takové situace neznám jezdím v různé dny i hodiny v noci ještě ne, jen jednou jsem vjel do tunelu a za rajkou jsem slyšel že se stala před tunelem větší nehoda a že rátajte se zdržaním, jezdím furt stejně holíč, malacky stupava blava, vlétě i vzimě,
|
1.8.16, 07:28 |
|
|
ronniec
|
aj keby zakázali, tak to v priebehu nasledujúcich 10 rokov určite nebude
|
8.9.16, 15:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
darklord píše: Milos, to chodis v noci alebo myslis nejaku uplne inu Bratislavu? Ved to je od svitania do zotmenia zapchate ta dialnica (D2-D1) ci uz na Lafranconi, alebo na pristavnom moste a pridruzenych exitoch / najazdoch. A nedajboh ked sa tam este niekto tukne, to je potom uz len parkovisko. A zakaz naftakov nech sa paci, to mi nevadi mám štěstí asi kamoš jel minulý týden v sobotu a zapchatá odpoledne, tak jeli za blavanama a ti je navedli a ok když jsem jel nedávno ok tak hlásilil zapchatá před tunelem ale to jsem už byl v madarsku
|
9.9.16, 23:32 |
|
|
Sandal
|
slovacek.milos píše: ... zakázat vjezd naftových motorů, že smrdí, jen před blavu na odstavné parkoviště, Tu je všetko možné, ale neviem o takomto vyhlásení. Podstatné ale je, kde by primátor tie odstavné parkoviská asi tak zobral? Nedávno robila neter vodičák a pred skúškami som chcel s ňou pojazdiť medzi kuželmi po niejakom parkovisku ... stačilo by nám pár metrov ... dlho som hľadal a to bývam na periférii.
_________________ Felicia 1,3MPi, 50kW, 1997
|
17.9.16, 05:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo tu naftu pak pustí a ty si zacáluješ za známku
|
17.9.16, 11:41 |