Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 21:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Kontrola ujetých kilometrů 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Kontrola ujetých kilometrů
[quote="Kluci z Paky"] Miloši, politika tě nikdy nezajímala, proto jsi kandidoval na kandidátce ODS.
já tě chápu, ale jako fízl by ses neuživil, přešti si tu kandidátku tam jě miloš slováček živnostník , zkus mě někde najít jako živnostníka, ičo dič, pokračuj v tom,....... pokud máš zájem pošlu ti r,č, na sz

na stole mám rozhodnutí č.OSZ 16494 ze dne 16.12.16 že mi penzi zvedají v příštím roce o 108 korun, už v roce 1993 v prosinci, jsem byl superarbitrován pro blbost pro vrozený kretenizmus a prohlášen ouředně zvláštní komisí v brně za blba.

pokud žiješ ve státě kde každnému blbovi vystaví živnostenský list, tak žiješ blbě nebo je něco špatně ve vývoji a všichni skončíme jak paka :oops:

21.12.16, 19:20
Pspvek Reklama

Vývojář

Trochu mírni slova. Jednou jsem se chtěl podívat, jestli nemáš třeba webovky tvého servisu a tohle na mě vypadlo na seznamu... Tak se nerozčiluj.

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

21.12.16, 19:45
Mistr mechanik

toš si šulín, já se roštilovat, normál pokec ovšem kdykoliv cokoliv, webovky mít nemusíš když máš klientelu,

i třeba vyhrocený pokec který já už tak nějak nepocituju je pro mě zajímavá zkušenost naprosto v pohodě,

kleknu na zmrzlou zem, lehnu do bláta, výbuch, ohen, bojím se zubaře a řeším problém, chitří už mě víckrád odepsali tak jsem tu proto abych pomohl :oops:

21.12.16, 19:59
Vývojář

Právě jsem chtěl skouknout a prohlédnout, kde to vlastně operuješ auta...Ale to už nějaký pátek je...

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

21.12.16, 20:14
Mistr mechanik

mám kamoše na ukrajine, německu, polsku, madarsku, francouz, španěl, bulhar, rumun, a je zajímavé jaké pičoviny vrámci evropské unie se v česku zavádí a v okoli nic

už je to zas, bič na lidi, aby nevěděli co mocní rozkradli

21.12.16, 21:00
Mistr mechanik

Kluci z Paky píše:
Právě jsem chtěl skouknout a prohlédnout, kde to vlastně operuješ auta...Ale to už nějaký pátek je...

s tondou už jen operujem to co nás psychicky nebude týrat, máme rádi uspěch :oops: na ten zbytek máme vrakec

21.12.16, 23:59

CROWACK píše:
Co je na silnici problém, ale nikdo s nim nic nedělá, je že sou všichni bezohledni, a na všecko serou.

Za tenhle názor se rád postavím. :wink: Dalším problémem je agresivita, když rozčílení rozsekají pár aut a pomočí paní s kočárky.

22.12.16, 08:43
Mistr mechanik

za ten názor se klidně postav ale nedá se stím nic dělat už leta letoucí, fízlové chtějí jen někoho nachytat na lékarničce, skontrolovat papíry dát mu flastr za propadlý řidičák, za pás, vyslat kominíky že blbě parkuješ,
bezohledností, totální ignorací pravidel silničního provozu se nikdo nezabývá, lidi se jen ženou v houfu z bodu a do bodu b

příklad deset motorkářů přijede do prahy z moravy, první debata je o palubním počítači zda všichni mají průměrnou rychlost kolem dvěsta v hodině, všichni chodí od motorky k motorce a ukazují si palubáky, kdo má víc jak dvěsta průměr je king :wink:

22.12.16, 09:31
rejpal

:roll: Magoři.

22.12.16, 12:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Co psal Crowack taky souhlasím, dnes jezdí lidi jako debilové smyslu zbavených.

Miloši, kde jsou ty doby. Už ani to špatné parkování nekontrolují. A když už ano, tak slušné poctivé lidi, ........nekontrolují. U nás v havířově mám pár míst kde jsou porušovány předpisy ve velkém a cajti dělají že nic nevidí. Týká se to právě špatného parkování.
Příklad: parkování na místě, kde je normální cesta, není tam vyznačeno parkoviště. Další případ, že je zastávka pro několik autobusů, dlouhá řekněme na 4 busy za sebou. Nikde tam není vyznačeno parkoviště, přitom tam parkuje spousty aut a dalo by se říci, že každý den jich přibývá. Teď tam stěží vlezou dva.
Cajti jezdí kolem a dělají že nic nevidí.
Kdysy jsi nechtíc nechal jediné kolo kousíček na patníku a už botička. Dnes? Nic

22.12.16, 17:09
Mistr mechanik

fatal píše:
:roll: Magoři.
čoveše jezdí sem párkrát do roka pepíno z prahy, v těle má šroubů a drátů, na své motorce řadí při stovce dvojku, pokud sním jede stará tak ji má na sobě uvázanou, když mi řekl kolik ujede kiláků za dvě hodiny šel jsem se raději vychcat a pak valil jiné téma, jeho BMW má tuším přes dvěsta kilowat, no řeknu ti za dobu co poobědváš dojede z prahy do strážnice, :roll:

22.12.16, 18:02
Mistr mechanik

[quote="varok"]

Miloši, U nás v havířově mám pár míst kde jsou porušovány předpisy ve velkém a cajti dělají že nic nevidí.

no nevím nevím na šumbarku když třeba u popelnic zaparkuješ na žluté klice tak tě oznámí i boty se dožiješ, jedeš večer na hájovnu čtyři benga a filcovačka, před rokem jsem tam byl nevím už kde oslava, a benga zrovna před hospodou někoho řešili za zákaz stání, tak ci jsem viděl v havířově jsou hodně aktivní

22.12.16, 18:16
Vývojář

U nás je to úsměvné. Policejní kontroly celkem nevidíš, ale jak sníh pocukruje silnici, tak okamžitě HALT a kouknem na gumy....

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

22.12.16, 19:52

Tak to mám Miloši asi málo štěstí na cajty. Já bydlím naštěstí na opačné straně havířova. :D

22.12.16, 20:07
Mistr mechanik

Kluci z Paky píše:
U nás je to úsměvné. Policejní kontroly celkem nevidíš, ale jak sníh pocukruje silnici, tak okamžitě HALT a kouknem na gumy....

to ti závidím u nás benga hledaji kde vybrat, jsou hodnocení podle činnosti a pořád se jejich šéf stará co ten policajt dělá aby na poradách mohl tlápat o výslecích své práce a tím zastřít skutečnost že vlastně nic neumí :oops:

znáte někdo případ že by vám někdo něco ukradl a zničil a policie přivedla pachatele? já ne jedině v televizi napište dík:

22.12.16, 20:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další