Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 05:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 nulování tachometru š.FABIA 
Autor Zpráva

Příspěvek nulování tachometru š.FABIA
prosím nemá někdo návod jak vynulovat tachometr a nastavit znovu interval 10 000km po výměně oleje u š.fabia 1.4 mpi r.v. 2000

7.8.07, 09:26
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: nulování tachometru š.FABIA
black.22 píše:
prosím nemá někdo návod jak vynulovat tachometr a nastavit znovu interval 10 000km po výměně oleje u š.fabia 1.4 mpi r.v. 2000

U Fabie to tuším jde jenom přes diagnostiku.

7.8.07, 09:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Proč se na tutéž věc ptáš ve dvou sekcích :?: :?:

Jednou by to chtělo smazat.

7.8.07, 09:46

Příspěvek 
nejsem si jistej ale to kolecko nebo jak to nazvat myslim musim zatlacit a chvili drzet ale nejsem jsi tim az tak moc jistej

7.8.07, 11:40
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Kalista píše:
nejsem si jistej ale to kolecko nebo jak to nazvat myslim musim zatlacit a chvili drzet ale nejsem jsi tim az tak moc jistej

jo tim vynuluješ denní počítadlo :wink:

edit: když s nim točíš do stran tak s nim šteluješ hodiny

7.8.07, 11:55
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
to by mě taky zajímalo u oktávek to jde a taky nevím jak, vagem to vím nastavení servisních intervalů a nastavuješ dny na roční, sevis a výměnu oleje uložíš a je to, taky by mě zajímalo jestli někdo nevíte jak se to dělá u seatu, prej pravou páčkou bočním tlačítkem miloš

7.8.07, 13:57

Příspěvek 
U všech VW co to jde nulovat bez diagnostiky se to nuluje tak, že to mačkací tlačítko se zmáčkne, zapne klíček, počká se 1 sekundu a potom se tím otáčecím klacíkem nuluje servisní počítadlo, u seatu se tuším podrží ten mačkací čudlík, zapne klíček a lukasem se klepe navrch, dolů a vymaže se to, ale nejsu si jistej, seata sem naposled viděl tak před třema rokama.

7.8.07, 18:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
U všech VW co to jde nulovat bez diagnostiky se to nuluje tak, že to mačkací tlačítko se zmáčkne, zapne klíček, počká se 1 sekundu a potom se tím otáčecím klacíkem nuluje servisní počítadlo, u seatu se tuším podrží ten mačkací čudlík, zapne klíček a lukasem se klepe navrch, dolů a vymaže se to, ale nejsu si jistej, seata sem naposled viděl tak před třema rokama.

no stím seatem mi to tak vysvětloval větnamec tak to zkusím, strašně mu to vadí a vagem to nejde, třepal stím lukasem na stěrače a ukazoval na přístrojovku, na té fábce to jde jak říkaš draku, no byl jsem z toho blázen na servis olej naskočily čtyři nuly, ale co tam nastavi jaký ůdaj je mi záhadou a pak jsem se z toho nedostal tak jsem to vypl dá se nastavit olej a servis miloš

7.8.07, 19:49
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]