Sbíhavost, spíš teda rozbíhavost
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Matthes píše: To ja taky muzu vsechny auta a pritom se nemusim valet pod autem jenže mi když už tam ležíme tak zrovna otočíme se spojovačkou a je to ten smajl s Explorerem a Mozillou je hustej, dávám bod
Aaaaaaaaaaaale
Jj, Firefox
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.8.07, 19:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak zmena nastala znacna, auto jede rovne v jakykoli rychlosti Akorat musim sundat volant a pootocit ho doleva ... Jo ja vim ze sem maj sroubovat vzdy obe tyce, jenze ja mel jednu vic a jdenu mic, tak se to ted srovnalo. Videl sem pri tom kotouce a nic moc tak sem koupil Lucasy a o vikendu je vymenim, vymenim i mazelinu v loziscich, je to nejaka lithna ... no prej je na to
EDIT: Jo a mam necinne plochy kotoucu natrit nejakou tuningovou barvou treba stribrenkou voe Pac aby to nezrezlo jako ty stary ...
|
7.8.07, 15:09 |
|
|
Martin
|
Matthes píše: EDIT: Jo a mam necinne plochy kotoucu natrit nejakou tuningovou barvou treba stribrenkou voe Pac aby to nezrezlo jako ty stary ...
Kašli na to, to bys musel mít nějakou vypalovací na komíny.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
7.8.07, 20:24 |
|
|
Martin
|
Martin 007 píše: To máte náky profi ne všichni - samý COčko a soustruh ??? A všichni to děláte na měření zvenku koukám...hm...
Prosím tě, profi by vypadalo jinak a nestihl bych to za půl hodiny. Vařil jsem to normálně elektrodou a na soustruhu jsem to vzal, protože na brusce bych to neudělal tak dobře kolmo.
|
7.8.07, 20:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Matthes píše: EDIT: Jo a mam necinne plochy kotoucu natrit nejakou tuningovou barvou treba stribrenkou voe Pac aby to nezrezlo jako ty stary ... Kašli na to, to bys musel mít nějakou vypalovací na komíny.
To mam ze se musi vypalit, jinak furt zustane meka ... Zaruvzdorna ...
|
7.8.07, 20:37 |
|
|
Martin
|
No nevím, mě osobně to je úplně jedno, že jsou bubny a kotouče rezatý, protože to ničemu nevadí. Nemá šanci to proreznout tak, aby to nějak ovlivnilo funkci.
|
7.8.07, 20:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: No nevím, mě osobně to je úplně jedno, že jsou bubny a kotouče rezatý, protože to ničemu nevadí. Nemá šanci to proreznout tak, aby to nějak ovlivnilo funkci.
Tak dobre no, kalim na to
|
7.8.07, 20:46 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Martin píše: No nevím, mě osobně to je úplně jedno, že jsou bubny a kotouče rezatý, protože to ničemu nevadí. Nemá šanci to proreznout tak, aby to nějak ovlivnilo funkci. Tak dobre no, kalim na to
Mě to ani nestihne pořádně zreznout
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.8.07, 21:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Matthes píše: Martin píše: No nevím, mě osobně to je úplně jedno, že jsou bubny a kotouče rezatý, protože to ničemu nevadí. Nemá šanci to proreznout tak, aby to nějak ovlivnilo funkci. Tak dobre no, kalim na to Mě to ani nestihne pořádně zreznout
No jo, ja je menim jednou za asi 20 let
|
7.8.07, 21:36 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Martin píše: No nevím, mě osobně to je úplně jedno, že jsou bubny a kotouče rezatý, protože to ničemu nevadí. Nemá šanci to proreznout tak, aby to nějak ovlivnilo funkci.
Jako funkci rostlinare?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.8.07, 09:16 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Matthes píše: No jo, ja je menim jednou za asi 20 let
Ja tak jednou za dva roky, s celym autem. Ted naposled jsem koupil chlazeny kotouce a kolem nich Fiata.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.8.07, 09:18 |
|
|
Martin
|
Viky píše: Martin píše: No nevím, mě osobně to je úplně jedno, že jsou bubny a kotouče rezatý, protože to ničemu nevadí. Nemá šanci to proreznout tak, aby to nějak ovlivnilo funkci. Jako funkci rostlinare?
No, zrovna tu nee.
|
8.8.07, 09:20 |
|
|
Nepér
|
No já nevim, ty nečinný plochy bych možná něčím vzal (ale čím?), moje origo kotouče z roku 90 jsou zezadu do půlky činný plochy rezavý a vrže to... ale zase je to 16 let.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.8.07, 10:23 |
|
|
Martin
|
Nepér píše: No já nevim, ty nečinný plochy bych možná něčím vzal (ale čím?), moje origo kotouče z roku 90 jsou zezadu do půlky činný plochy rezavý a vrže to... ale zase je to 16 let.
A myslíš, že kdybys měl zbytek natřený, tak by nerezli? Já myslím že jo. A barva by tam stejně tak dlouho nevydržela.
|
8.8.07, 14:35 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Alkyton je barva přimo na zrezlý kov...záruka 10 let na pod vlivem jakéhokoliv počasí...mám ji na koncovce výfuku...drží tam super akorath není už červená ale hnědá...takže na brzdách musí vydržeta taky...vyzkoušeno nemám ale vrhnu se na to taky...až splašim Alkyton zase.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.8.07, 15:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|