Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 20:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 policie strážnice 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek policie strážnice
fízla nemám rád to víte, co se mi stalo minulý týden nevím kam to zařadit,

už jsem na to zapoměl, ale dnes mi jeden zákazník vyprávěl story o PČR strážnice že jsem žasl kde to vlasně bydlím

jel jsem si minulý pátek projet spravenou koktávku a koupit dvě piva na benzinku cca v 16.30 hodin, přijíždám k baráku asi 15O metrů a na chodníku mě stopoval borec oblečený v modrím neměl čepici on to byl policajt, on mě nezastavoval ale mával rukou jako stopař, mával pravou rukou,
tak jsem si myslel jestli zákazník na mě čeká, tak jsem zastavil, a že prej zapněte si světla at vás nemusíme zastavovat :roll:

jedná se o policistu machálka asi velmi svědomitý, má prohnilého formana asi před dvěma lety ho táhllo na laně auto PČR a vzadu za oknem neměl žádný trojůhelník :oops:

1.3.17, 19:17
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: policie strážnice
U vas ťahané auto musí mať za oknom trojuholník?Dajaka somarina nie?

http://www.sptech.sk/

1.3.17, 21:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

nevim jestli to je nutnost ale melo by byt nejak oznaceno divny je ze kdyz taham nebo se necham tahat - vzdy trojuhelnik za okno nebo na prdel
(nejakou pricinu to mit musi)

1.3.17, 21:26
rejpal

A co je špatně že tě upozornil na světla? Mi to přijde spíše dobré, určitě lepší než kdyby buzeroval a chtěl pokutu, zvláště když tě nezastavoval dle vyhlášky a konal spíše jako civil. Byl vůbec ve službě?

1.3.17, 21:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

taky sem nespocetkat bliknul na vozidlo PCR ze nesvitej :P
a oni na me :oops:

1.3.17, 21:30
rejpal

Já dnes blikal na šedé auto v šeru, téměř neviditelné... Nepochopil...

Ale zpět k věci, označení taženého vozidla upravuje zákon, konkrétně 361/2000, § 34:
(8) U vlečného vozidla musí být rozsvícena obrysová a potkávací světla. Vlečené vozidlo musí být zezadu viditelně označeno výstražným trojúhelníkem, například za sklem, na zadním čele korby.
(9) Za snížené viditelnosti musí být u vlečeného vozidla rozsvícena obrysová nebo potkávací světla. Při jejich poruše musí být vozidlo osvětleno na straně ke středu vozovky vpředu neoslňujícím bílým světlem a vzadu alespoň jedním červeným světlem; tato světla musí být dobře viditelná a nesmějí být umístěna dále než 400 mm od bočního obrysu vozidla.

1.3.17, 21:35

Aha,a keď má vzadu folie? :) Najväčšia blbosť je aj tak mať pustené výstražné svetlá a byť ťahaný..zarobené na prúser.

http://www.sptech.sk/

1.3.17, 21:55
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

blby je, ten trojuhelnik realne za to zadni okno umistit vetsinou nelze
treba octavie, kdyz je liftback tak se nepostavi a stejne by nebyl videt, kdyz je kombi tak se postavi ale na ty roletce zase stejne spadne (otestovano)

1.3.17, 22:07
Profil ICQ
rejpal

Tak to musíš umístit na záď, to zadní sklo je jen příklad...

1.3.17, 22:49
Mistr mechanik

fatal

Naposledy upravil slovacek.milos dne 2.3.17, 07:51, celkově upraveno 1

2.3.17, 07:39
Mistr mechanik

fatal píše:
A co je špatně že tě upozornil na světla? Mi to přijde spíše dobré, určitě lepší než kdyby buzeroval a chtěl pokutu, zvláště když tě nezastavoval dle vyhlášky a konal spíše jako civil. Byl vůbec ve službě?

1.fízl musí dodržovat ústrojovou kázen, je předpis jak má být ustrojen a ostříhán, v tomto případě nemá čepici,

2. fízl má předpis jak zastavit vozidlo stoprocentě to není tak že stojí na chodníku a stopuje mává do boku paží

jestliže fízl poruší dvojnásobně nějaké pravidla a chce mi něco vytknout tak je asi debil :roll:

ve službě byl, o kousek dál bylo zasunuté auto PČR, kdyby nebyl tak zákon stanovuje co má dělat mimo službu, určitě není jeho povinost někoho upozornovat že nesvítí

Naposledy upravil slovacek.milos dne 2.3.17, 10:43, celkově upraveno 1

2.3.17, 07:48
Mistr mechanik

slovacek.milos píše:
fatal

vysvětli mi jak umístníš výstražný trojůhelník na zád když máš žačerněné zadní sklo,

příklad zastavil mě fízl stuchlík z radějova že nemám trojůhelník a táhnu auto, zadní skla černé folie, našel jsem trojůjhelník, z vesty vyškubl gumu a přivázal jsem ho na stěrač, pak mi stuchlík povolil že mohu jet, po příjezdu domů poškrabal trojůhelník lak škoda 5000 kč,

asi za půl roku se dívám z okna :shock: a nevěřím svým očím fízl stuchlík si sedl do otevřeného okna škoda favorit, byl hic rozjeli se on seděl v okně mával rukama a chladil se proteže byl hrozný hic, řídil soused naproti stana jeli spolu na ryby

fízl stuchlík je ted u dopravky :roll:

2.3.17, 07:50
Mistr mechanik

[quote="fatal"]

fatel před dvěma leta jsme roztahovali fokusa on chytl :P chci ho projet a fízlové, otočil jsem u hřbitova a domů,

fízlové dojeli sedli si do dílny policista machálek + 1,

a že proč jsem jim ujížděl,

tak jsem jim řekl že jsem prostě vjel na hlavní a u hřbitova se otočil, na to mi řekli at jim předložím doklady a podrobím se dechové zkoušce,

prohlédli doklady dýchl jsem a jeli, nikdy jsem nenašel žádný zákon který by je opravnil k takovému jednání

tady máš adresu na vatroření obrázku co to je u nás za sebranku https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... wP0cH_yFmQ

2.3.17, 08:08
Mistr mechanik

fatal

minulý rok jsem jel dotankovat tondove auto s tomem hágenem řídil hágen, zaplatil jsem sedl za volant a po sto metr vyběhl fízl z maskovaného auta a zastavil nás, vystupte, doklady a budete nám vysvětlovat proč jste si přesedli,

začalo pršet stál jsem u pravího okýnka jak kokot, a ten druhý fízl na hágena :shock: hulíš trávu? co? uděláme test na drogy, normál tykačka, až jsme pořádně zmokli tak jsme mohli jet

byli to fázlové hodonínská dopravka, zamaskované majáky pod čelním sklem

2.3.17, 08:54
Mistr mechanik

fatal

minulý rok jsme táhli auto u hřbitova vyskočil fízl a ukázal kám mám zajet, do kaluže s blatem,

zas jsem neměl trojůhelník tak jsem ho tam přivázal, řekl jsem mu že auto netáhnu jen se snažím roztáhnout motor, skontroloval nám doklady a 200 pokuty, tonda propadlý řidíčák,

pak říkám tomu fízlovi jestli mi dá dvě kila na myčku že jsou obě auta znečistěné od blata,

čuměl jak koko. sedl do auta a jel pryč :sick:

2.3.17, 09:00
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další