Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 04:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zapojenie radia pre amatera... 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Zkusím to podle toho schéma co jsi mi poslal. Zatím díky

8.8.07, 13:57
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ještě jednou pro pořádek. V autě mám 3 kabely (červený, žlutý a bílý) na rádiu jsou ISO konektory v sestavě 1. černý 2. červený 3.oranžový 4. modrý 5. žlutý.
Takže když bych to měl brát podle schématu co jsi mi poslal tak by to mělo být červený, oranžový a žlutý.
Co by znamenalo, že 1 a 4 bych nezapojoval a červený se žlutým by měli přijít napojit do auta k červenýmu a žlutýmu a oranžový k bílýmu nebo ne?
Díky za odpověď

8.8.07, 14:09

Příspěvek 
Aggresso píše:
Ještě jednou pro pořádek. V autě mám 3 kabely (červený, žlutý a bílý) na rádiu jsou ISO konektory v sestavě 1. černý 2. červený 3.oranžový 4. modrý 5. žlutý.
Takže když bych to měl brát podle schématu co jsi mi poslal tak by to mělo být červený, oranžový a žlutý.
Co by znamenalo, že 1 a 4 bych nezapojoval a červený se žlutým by měli přijít napojit do auta k červenýmu a žlutýmu a oranžový k bílýmu nebo ne?
Díky za odpověď

Pro jistotu si změř kam jde jaká elektrika ať to nepřepóluješ. Zkrátka jedno z toho je kostra, potom napájení paměti (stálé) a napájení vlastního rádia, většinou přes klíček. Když ty 2 spojíš dohromady (tak jako já) tak ti to bude hrát i bez klíčku.

8.8.07, 14:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Zkošel jsem to jak jsi mi řekl. Sice jsem to neměřil protože na to nemám žádný měřák ale dva kabely byli správně (červený-červený, žlutý-žlutý) a u rádia byla kostra černý a ten jsem napojil na bílý v autě. To byla kostra. Dlouho jsem si lámal hlavu ale podařilo se až na to, že jsem si při tom zničil dvě 15 pojistky... :roll: Ale jina fakt dík dost jste mi pomohli.

9.8.07, 05:17
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2