|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Chci koupit nové těsnění na dveře.
| Autor |
Zpráva |
|
Chester.8
|
 Chci koupit nové těsnění na dveře.
Ahoj.
Prosím vás o náhradní díly na Škodovku 120 (105) je docela nouze (myslím o nové z výroby.) Chtěl bych si sehnat nové těsnění na dveře (pokud možno v sadě na všechny 4 dveře.) Neví někdo kde by se dalo koupit? Ptal jsem se na pár místech a bylo mi řečeno že takové věci se už možná i nevyrábí.
Diky...
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
| 10.8.07, 09:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: Chci koupit nové těsnění na dveře.
Chester.8 píše: Ahoj.
Prosím vás o náhradní díly na Škodovku 120 (105) je docela nouze (myslím o nové z výroby.) Chtěl bych si sehnat nové těsnění na dveře (pokud možno v sadě na všechny 4 dveře.) Neví někdo kde by se dalo koupit? Ptal jsem se na pár místech a bylo mi řečeno že takové věci se už možná i nevyrábí.
Diky...
Dá se to sehnat v metráži, je to Pirell guma, vyrábí se na 100% protože se pužívá při rekonstrukci lokomotiv kde jí je hojné množství a je stejná s tou které jsou na šáde ve dveřích, horší už by to bylo s gumou která těsní v kufru, je jiná než ta ve dveřích a ta se špatně shání.
A nebo to zkus zde, třeba by to poslali nebo by poradili nějaké místo blíž k tvému bydlišti
http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=2500000005
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 10.8.07, 10:18 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
zkus auto kelly ( www.autokelly.cz), tam dáš Katalog a ceník, najdeš si Škoda, svůj typ, díly karoserie, plechové a plastové karosářské díly, dveře a části dveří, tam nějaké těsnění je, třeba ti to pomůže, na fávo jsem takhle koupil uplně v pohodě, nekupoval jsem to teda přes internet, zašel jsem pro to do obchodu
|
| 10.8.07, 10:24 |
|
 |
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 10.8.07, 10:27 |
|
 |
|
Chester.8
|
Dobře díky kluci ale zajímalo by mě v jaké podobě to je, protože jestli je to jen holá hadice tak jak to mám přidělat???
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
| 10.8.07, 10:34 |
|
 |
|
Chester.8
|
Vít Široký píše: zkus auto kelly ( www.autokelly.cz), tam dáš Katalog a ceník, najdeš si Škoda, svůj typ, díly karoserie, plechové a plastové karosářské díly, dveře a části dveří, tam nějaké těsnění je, třeba ti to pomůže, na fávo jsem takhle koupil uplně v pohodě, nekupoval jsem to teda přes internet, zašel jsem pro to do obchodu
Jo jo je to tam ale ta stránka je pro podnikatele  takže se tam registrovat nebudu.
|
| 10.8.07, 10:38 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
však registrovat se nemusíš (taky nejsem) a podívat se při tom můžeš, pak jen do nejbližší prodejny autokelly zajdeš a koupíš, nic víc, nic míň, samozřejmě, můžeš koupit i kdekoliv jinde
|
| 10.8.07, 10:44 |
|
 |
|
Chester.8
|
Vít Široký píše: však registrovat se nemusíš (taky nejsem) a podívat se při tom můžeš, pak jen do nejbližší prodejny autokelly zajdeš a koupíš, nic víc, nic míň, samozřejmě, můžeš koupit i kdekoliv jinde
Opravdu? Jdu na to díky...
Sakra konečně to mám ty moje těsnění po 30 letech vypadají hrozně.
|
| 10.8.07, 10:52 |
|
 |
|
Šemik
|
Chester.8 píše: Dobře díky kluci ale zajímalo by mě v jaké podobě to je, protože jestli je to jen holá hadice tak jak to mám přidělat???
Ne, je to jako to staré - hadice která ma na straně takový rantl s výztuhou z nějaké pérové oceli - ten nacvakneš na lem dveří v karoserii a je to  (je k tomu dobrá třeba gumová palička  )
|
| 10.8.07, 10:52 |
|
 |
|
Chester.8
|
Šemik píše: Chester.8 píše: Dobře díky kluci ale zajímalo by mě v jaké podobě to je, protože jestli je to jen holá hadice tak jak to mám přidělat??? Ne, je to jako to staré - hadice která ma na straně takový rantl s výztuhou z nějaké pérové oceli - ten nacvakneš na lem dveří v karoserii a je to  (je k tomu dobrá třeba gumová palička  )
Jasní už jsem na to koukal na stránkách autokelly. A taky jsem si to už objednal...
Bych řekl že tyhle věci jdou na dračku když je taková doba kde u každé druhé škodovky se tyhle věci jsou sypat, moje je 30 roků stará a je upa v pohodě ale věci co prostě 30 let nevydrží se pomalu začínají rozpadat.
|
| 10.8.07, 11:22 |
|
 |
|
Šemik
|
tak tak, i já to u Rapida měnil  vyměnil jsem i těsnění kufru a jak to víko najednou začalo lítat samo nahoru po odjištění 
|
| 10.8.07, 11:26 |
|
 |
|
Chester.8
|
Šemik píše: tak tak, i já to u Rapida měnil  vyměnil jsem i těsnění kufru a jak to víko najednou začalo lítat samo nahoru po odjištění 
Jo tak to je v pohodě. No jsem rád že jsem to sehnal, už 2 se mi vytopilo auto a nemám zapotřebí vyvařovat podlahu jen vůli toho že mám uhnilé gumové těsnění na dveřích.
|
| 10.8.07, 11:28 |
|
 |
|
ventYl
|
ja som sa po tych gumach zhanal este na stare auto, pretoze mi cez gumu na sverach strasne prefukovalo. az tak, ze v zime bola aj pri zapnutom kureni a poriadnej rychlosti dnu zima. u nas maju tie gumy normalne v mototechne, dokonca maju aj hornu cast, aj dolnu cast samostatne, obvykle na metre. takisto sa da zohnat aj tesnenie na okna, to je tusim na kusy, ale neda sa zohnat ten stary povodny typ, ale nejaky modernejsi typ, z felicie, alebo favorita, upraveny tak, aby siel zasadit aj do 120tky. po gume na kufor som sa nezhanal, ale bude mi ju treba, tak dufam, ze sa da zohnat aj ta.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 10.8.07, 11:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |