Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Opět počasí
Tak co jak je u vás? Tady zataženo dusno jako prase a chvílema hřmí ale je to daleko a vypadá to že to jde někde od Šumperka nebo tam někde. Jinak zatím žádný přívalový deštík ani déšt obyčejný, všude hlásej jak pršelo a tady už minimálně 14 dní nic, jen jednou v noci a to byl takovej jen chvilkovej zahradní.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.8.07, 11:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
zataženo, mizerná viditelnost, bouřka je slyšet, 27°C, ale ani kapka, už docela dost dní
|
10.8.07, 11:51 |
|
|
cyz
|
Vít Široký píše: zataženo, mizerná viditelnost, bouřka je slyšet, 27°C, ale ani kapka, už docela dost dní
Zataženo, bezvětří, dusno....hnusně a zitra mám zvučit venkovní akci a má celou noc pršet. Mazec.
|
10.8.07, 11:55 |
|
|
Kristensen
|
Vít Široký píše: zataženo, mizerná viditelnost, bouřka je slyšet, 27°C, ale ani kapka, už docela dost dní
A kde? Já jen že nemáš v popisu město
|
10.8.07, 11:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen píše: Vít Široký píše: zataženo, mizerná viditelnost, bouřka je slyšet, 27°C, ale ani kapka, už docela dost dní A kde? Já jen že nemáš v popisu město a jo, sorry, Kvasiny, správný škodovkáři by mohli vědět kde to je... doplním to
|
10.8.07, 12:02 |
|
|
Dyno
|
U nás zatím svítí a je pěkně,ale pomalu se tam něco smráká,možná něco přijde
|
10.8.07, 12:14 |
|
|
Kristensen
|
Vít Široký píše: Kristensen píše: Vít Široký píše: zataženo, mizerná viditelnost, bouřka je slyšet, 27°C, ale ani kapka, už docela dost dní A kde? Já jen že nemáš v popisu město a jo, sorry, Kvasiny, správný škodovkáři by mohli vědět kde to je... doplním to
A pracuješ v AZNP Kvasiny?
|
10.8.07, 12:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen píše: Vít Široký píše: Kristensen píše: Vít Široký píše: zataženo, mizerná viditelnost, bouřka je slyšet, 27°C, ale ani kapka, už docela dost dní A kde? Já jen že nemáš v popisu město a jo, sorry, Kvasiny, správný škodovkáři by mohli vědět kde to je... doplním to A pracuješ v AZNP Kvasiny? zkratka AZNP už je pár let prošlá Nepracuju tam, já ještě studuji. Teď, když mám prázdniny tam ale chodím, ne však jako zaměstnanec škodovky, ale jako zaměstnanec externí firmy dodávající podkomplety, kterými pak zásobuji výrobní linky.
|
10.8.07, 12:32 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Srandičky...
Tak mi tam kup něco na Erko a Rapida 136 - pokud budou argumentovat něco se Superbem tak az se jdou vomejt
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.8.07, 12:32 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin 007 píše: Srandičky... Tak mi tam kup něco na Erko a Rapida 136 - pokud budou argumentovat něco se Superbem tak az se jdou vomejt Kdyby tady něco na tyhle miláčky k dostání bylo, tak ti ručím za to, že už mám všecko nakoupený a erko by bylo třeba i postavený, ale tady už na to neseženeš nic, leda tak vyprávění o tom co bylo. Navíc možnost odkupu nějakých dílů nemám, nejsem zaměstnancem. Pro všechno musím do okolních obchodů, v mým případě je to prodejna originálních dílů škoda u jednoho autosalonu a jinak vrakáč a Autokelly.
|
10.8.07, 12:38 |
|
|
Kristensen
|
Vít Široký píše: Martin 007 píše: Srandičky... Tak mi tam kup něco na Erko a Rapida 136 - pokud budou argumentovat něco se Superbem tak az se jdou vomejt Kdyby tady něco na tyhle miláčky k dostání bylo, tak ti ručím za to, že už mám všecko nakoupený a erko by bylo třeba i postavený, ale tady už na to neseženeš nic, leda tak vyprávění o tom co bylo. Navíc možnost odkupu nějakých dílů nemám, nejsem zaměstnancem. Pro všechno musím do okolních obchodů, v mým případě je to prodejna originálních dílů škoda u jednoho autosalonu a jinak vrakáč a Autokelly.
A v Kvasinách dole pod fabrikou byla podniková prodejna u takovýho mostu nebo rybníčka nebo co to tam je to už nefunguje?
|
10.8.07, 12:48 |
|
|
jindra
|
u nás včera sprchlo ,24°C pod mrakem trochu fouká
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
10.8.07, 12:54 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen píše: Vít Široký píše: Martin 007 píše: Srandičky... Tak mi tam kup něco na Erko a Rapida 136 - pokud budou argumentovat něco se Superbem tak az se jdou vomejt Kdyby tady něco na tyhle miláčky k dostání bylo, tak ti ručím za to, že už mám všecko nakoupený a erko by bylo třeba i postavený, ale tady už na to neseženeš nic, leda tak vyprávění o tom co bylo. Navíc možnost odkupu nějakých dílů nemám, nejsem zaměstnancem. Pro všechno musím do okolních obchodů, v mým případě je to prodejna originálních dílů škoda u jednoho autosalonu a jinak vrakáč a Autokelly. A v Kvasinách dole pod fabrikou byla podniková prodejna u takovýho mostu nebo rybníčka nebo co to tam je to už nefunguje? u mostu přes řeku, momentálně skorou vyschlou, ale někdy i metr vysoko přes most tekoucí, jo je to tam, ale to je právě JEN pro zaměstnance, je to tam myslim i napsaný
|
10.8.07, 13:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
když se vrátím k počasí, teď jsem byl venku, utrhnout si na zahrádce okurek a během těch pěti minut na mě spadly asi tři kapky, jo a začalo lehce foukat, tak možná pršet bude, bouřka je slyšet pořád a dusno je větší a větší
|
10.8.07, 13:14 |
|
|
Kristensen
|
tady už prší, pořád dusno ale bez bouřky a deštíček je jen takovej aby se neřeklo
|
10.8.07, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|