Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 15:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Jak se vám líbilo na srazu? 
Autor Zpráva
Voditelj brodice

Příspěvek 
A to sa nebojis? ved vrazdime americkych turistov a bratislava vyzera ako mesto 2 dni po druhej svetovej voje, hlavne ze ma 3G signal :D

edit: narazam na americky film Hostel ktory sa natacal v Prahe :D

Naposledy upravil deekay dne 7.8.07, 13:15, celkově upraveno 1

7.8.07, 12:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
No kdyzby to bylo na Slovensku, tak by bylo dobry v zajmu snizeni nakladu si pronajmout kamion co prevazi auta ... :) Ale jinak hlasuju stale pro Vysocinu :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

7.8.07, 13:05

Příspěvek 
No já nevím jestli bych jel na slovensko. :?:

7.8.07, 13:17

Příspěvek 
Matthes píše:
No kdyzby to bylo na Slovensku, tak by bylo dobry v zajmu snizeni nakladu si pronajmout kamion co prevazi auta ... :) Ale jinak hlasuju stale pro Vysocinu :)

Občas můžeš mít auto na kamionu ani nevíš jak!?

8.8.07, 04:59
Hliník navždy.

Příspěvek 
zokot píše:
Matthes píše:

Občas můžeš mít auto na kamionu ani nevíš jak!?

No nevim ze by nekdo takovy auto krad odtahovkou :shock:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

8.8.07, 07:25

Příspěvek 
No, rád čtu, že Viky po mé (z mého pohledu poněkud hrubé a nepovedené) úpravě rozdělovače dojel ze srazu domů... :)
Sraz na nejvzdálenější třetině našeho státu (ČSR) by mi nevadil, i kdyby na chleba nebylo (a ono není, už třetí den jím jen oříšky a sušenky ze zásob :? ).
Na srazu jsem pobyl sice krátce a od srazu mám jen hoňku (třeba jsem doteď nevyndal z kufru Pastelky díly a šrot na MB od Deekaye :roll: ), ale bylo to super. Nejvíce mi učaroval Vítův bílý Favorit 135 LS (jsem vyznavačem zachování původního stavu), z vozů řady 742 a 743 pak Martinova 125ka. Dále bych vypíchnul Romanovo závoďáka - to je hukot! :shock: :wink: . A už taky vím, že Vikyho Rapid není růžový (narozdíl od Matthesova startéru :) ). A je možné, že jsem spoustu úžasných aut ani neprohlédl - nebyl čas Ale jedno z aut bylo nepřehlédnutelné, "vole!"... ;)
Doufám, že příští sraz bude v pro mne přijatelnějším termínu :D .

P.S.: Teď jezdím v práci Rapidem. Sice je to Renault, ale Rapid taky :lol: (Jsme přece SlePIČAři, ne? ;) )
Je to hroznej vrak, nestartuje (dnes jsem třikrát tlačil v dešti), chcípá, padají z něj díly(naposledy upadl zadní nárazník (odrezl)), ale jede jak ďas!
Jmenuje se Plynovka. Je to eufemistický výraz pro plynovou komoru, neboť výfukové plyny jsou výfukovým potrubím vedeny do zadní části vozu, kde jsou obrovskou dírou v podlaze nasávány do kabiny :? :lol: .
Musím říct, že škodovka za komoušů nebyla nejzaostalejší evropská automobilka - Renault byl na tom hůř - v roce 87 dával do aut těžký, zastaralý litinový motor s jednokomorovým karburátorem (vypadá jako Jikov z MBčka). Ale navzdory chybějící údržbě a nešetrnému zacházení (CO SE TÝČE AUT, ZAHRADNÍCI JSOU NEJVĚTŠÍ PRASATA!!!) ten motor je nejživější ze všech aut ve firmě, ale nechtěl bych vidět emise a spotřebu... ;)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

9.8.07, 18:55
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Bukaji, jen drobné upozornění, můj vůz, ať už vypadá z vnějšku jakkoli, je pod kapotou i v dokladech 136L :), pakliže tedy myslíš moje auto

9.8.07, 19:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Bukaji, jen drobné upozornění, můj vůz, ať už vypadá z vnějšku jakkoli, je pod kapotou i v dokladech 136L :), pakliže tedy myslíš moje auto

Tak to se Ti hluboce omlouvám, myslel jsem, že to bylo Tvé auto, takové to velmi zachovalé bílé s černým nápisem ŠKODA 135 na přední masce a s dokonalejšími elektrony, než má Nepér :shock: (promiň, Nepére :oops: ). A nebo jsem si to jen zafixoval, že je to 135... :roll: Já nevím...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

9.8.07, 19:33
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Bukaj píše:
Vít Široký píše:

Tak to se Ti hluboce omlouvám, myslel jsem, že to bylo Tvé auto, takové to velmi zachovalé bílé s černým nápisem ŠKODA 135 na přední masce a s dokonalejšími elektrony, než má Nepér :shock: (promiň, Nepére :oops: ). A nebo jsem si to jen zafixoval, že je to 135... :roll: Já nevím...

to se vůbec omlouvat nemusíš, ona na tom autě je trošku mystifikace :) . Ano, to auto s dokonalejšími elektrony(hergot, tos to hezky vymyslel) je moje, nápis 135L tam je v předu (z typu s motorem na správném místě) i vzadu (z novjěšího typu favorita), malinko víc o tom píšu v garáži: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4598 Přiznávám, je to malinko matoucí.

9.8.07, 19:46
Profil ICQ

Příspěvek 
deekay píše:
...to urco ten tmavy šariš :lol: :lol: :lol:

tak muzu rict ze ted sem si na Slovensku zakoupil dve lahve a spokojen :D je to fakt dobre pivko...a vychlazene nema chybu 8)

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

11.8.07, 12:02
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Radic píše:
deekay píše:
...to urco ten tmavy šariš :lol: :lol: :lol:

tak muzu rict ze ted sem si na Slovensku zakoupil dve lahve a spokojen :D je to fakt dobre pivko...a vychlazene nema chybu 8)

8) :wink:

11.8.07, 14:15
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7