Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: těšte se na stk
tak vyhnali tě za 600 ted za 1400, předtím to vymyslel cyp který neumí počítat a byl mimo, část stk se tomu ubránila a určitá část na to doplatila, co mě ser... tak ti technik neumíí říct co opravit, furt je to špatně v rakousku EU tě vyhodí na 60 dnů a musí ti zajistit opravu souhlasíš nebo prodáš čechovi
|
25.10.18, 06:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podle mě za vším stojí nějaký franc kdysi v kombinaci fico geniální mistři kteří vymysleli jak všechno neudělat, franc to dotáhl na vedení dekry a pořád se s kokotinama zviditelnuje, a fico to je vidět pořád třeba ted dali motorky na 4 roky všude v republice přijdeš a přelepí ti známku jen ve veselí nad moravou tě vyhodí že to je ze zákona a mužeš jezdit po evropě s propadlou známkou a vysvětlovat policajtům že máš sice propadlou stk ale ze zákona tomu tak není
|
25.10.18, 06:53 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ve Veseli tam je veselo. Kteryho kokota napadlo, ze zmeny zakonu plati zpetne? Vzdyt to je protiustavni! Zajimavy je, ze když dovezes do NLD auto z CR s novou technickou, tak ti ji normalne uznají na 2 roky, prestoze se u nich chodi kazdej rok, teprve az ti STK skonci, chodíš na APK jednou rocne.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.10.18, 07:23 |
|
|
Lamač
|
Miloši,pýtaj od nich písomne (a sú ti povinní to dať) a pak to posuň ďalej.Bude tam pak riadna sranda.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
25.10.18, 11:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Viky"]Ve Veseli tam je veselo. Kteryho kokota napadlo, ze zmeny zakonu plati zpetne? Vzdyt to je protiustavni! viki pokud se chceš právně vzdělávat tak retroaktivita je pomalu z první republiky, to já mám sociálně právní školu z roku 1983 Retroaktivita je zpětná účinnost (popřípadě zpětná působnost) právního předpisu tedy, kdy tento právní předpis působí i zpětně do doby před svou platností. Obecně je tato pravá retroaktivita pokládána za nepřípustnou legislativní techniku, neboť je v rozporu s požadavkem legitimního očekávání a právní jistoty. tak to není o kokotovi
|
25.10.18, 19:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Lamač píše: Miloši,pýtaj od nich písomne (a sú ti povinní to dať) a pak to posuň ďalej.Bude tam pak riadna sranda. písomně nic nejde, si vem m+l jsem tam kamoše přezdívku měl šuleček to ti asi dojde ted tam je další rádi pokecíme, a s ostatníma blbama lam něco před koleno límat to ne , už raději něco maximálně poškrábu a de to , ale nějaký šprajcung natvrdo to ne
|
25.10.18, 19:25 |
|
|
Lamač
|
Pokiaľ s nimi vychádzaš jak tak,tak je to ok.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
25.10.18, 19:28 |
|
|
CROWACK
|
milošu, když sou ve veselí kokoti, tak jeď na dopravku jinam, tam ti to prodlouží, dneska už je to jedno kde bydlíš na jakou dopravku jdeš...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.10.18, 21:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já to neřeším v sk na motorce když dodržuješ rychlost se benga nazajímají, já jen popisuju jak to chodí, deopracovat se ke známce stačí třeba zajet na stk že jsi jí vapkou uletěla tuším poplatek 40 korun a máš ji prodlouženou, popisuju jen problémy běžných pěšáků lidí
|
26.10.18, 19:55 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Když si necháš jen vyměnit známku za poškozenou nebo ztracenou, tak ta nová je časově cvaknutá jako ta předchozí známka.Pro prodloužení STK musíš na úřad...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
20.12.18, 06:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Viky"]Ve Veseli tam je veselo. Kteryho kokota napadlo, ze zmeny zakonu plati zpetne? Vzdyt to je protiustavni! zákon může fungovat i zpětně v právní řádu to je jmenuje se to retroaktivita
|
20.12.18, 09:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kluci z Paky píše: Když si necháš jen vyměnit známku za poškozenou nebo ztracenou, tak ta nová je časově cvaknutá jako ta předchozí známka.Pro prodloužení STK musíš na úřad... já vím kašlu na to na motorce jezdím 45 let a benga mě zastavili jednou, je tomu 38 let jedu na pérákovi a kontrola, chtěl vidět lékárničku nářadí, pak kontroloval světla a že prej šlápněte na brzdu víc nesvítí tak jsem zapl klíčkem obrysovku a soniboj hlásí v pořádku, pérák brzdové světlo nemá
|
20.12.18, 09:41 |
|
|
varok
|
Dobrý večer, ať nemusím zakládat nové téma. Nevíte prosím někdo jak je to teď s STK? Udajně kdo měl do 31. Srpna, tak si ji může potáhnout kvůli Covid-19 až o 7 měsíců. Ale jen tak samovolně? A nevíte jestli se platí nějaká pokuta, když už mám prošlou STK? Dávám auto trošku dohromady, klasika, flexa, svářečka, stříkací pistol atd.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.9.20, 18:12 |
|
|
fatal
rejpal
|
Viz třeba zde: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/stk-technicka-kontrola-ministerstvo-dopravy-koronavirus-pardon.A200617_135227_automoto_fdvPokuta za prošlou technickou se platí, asi podle toho jak to policisté zhodnotí. Nevím kolik to teď je, ale posledně jsem platil pětikilo.
|
13.9.20, 18:55 |
|
|
varok
|
Nějaký takový článek jsem už četl. Ale myslel jsem pokutu u STK, ne když mě zastaví cajti na cestě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.9.20, 19:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|