Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
radary
hoši kdo znáte radary ze kterých chodí pokuty tak napište
šternberk v Olomoucké ulici u firmy Excalibur Army a u městského koupaliště v Jívavské ulici.
břeclav výjezd na valtice
v kyjově úsekovka od stk směr bohuslavice na konec kyjova
a před bohuslavicema radar
ve štemberku dostala ted manželka 8OO napsat že to řídila osoba blízká odmítá tak má už 4 body v břeclavi svat 2 x v jednom dnu pětikilo x 2
a v tom kyjově viktor čech zákazník taky dvakrát načapán
|
15.1.19, 13:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: radary
ještě vím o jednom v brně ale nevím kde známý platil 500 modřice nebo šlapanice nevím přesně
|
15.1.19, 13:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jizni Spojka chodi.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
15.1.19, 15:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to jsem někde četl není to barandovský most? proháním se každý den po mostě z práce a nic a ted mi přišlo odevzdat řidičák vybodován pak v tom slavném tunelu jak v tom mění pořád rychlosti a moraváky vyprovodí ten usekáč směr brno, starou jsem přesvědčil na eurocity když jezdí dělat babičku do podolí
|
15.1.19, 17:34 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kdyz to ctu abych zacal jezdit slusne - ja uz 2 roky bez pokuty posledni co sem mel bylo pnov- predhradi usekovy radar v obci - nameril mi 55km/h - no jo predjizdel sem traktor a neuhlidal MAX rychlost
jizni spojku jezdim pernametne rychle a nic neprislo
slovacek.milos > neni ten radar v bohuslavicich uz nejakej ten rok ?? reknem tak 10-15 ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
15.1.19, 21:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
lukas to tam je v tom rozmezí jak péšeš a chodí složenky, já jezdím jak posraný ale na výmakových místeh mi to i uletí, třeba fízlové z sk jedeš z myjavy do píštan dědinou co má 4 km za každou křižovatkou máš 70 protože prdel nemá obytnou zooonu a pak je jedna křižovatka z kopce kde musíš brzdit tam tu sendesátku nedali a tam se postaví s radarem z padesáti šli na dest éček, ale slušně minulý rok jsem si tu tradu projel a fakt pičo....
|
15.1.19, 22:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: to jsem někde četl není to barandovský most? proháním se každý den po mostě z práce a nic a ted mi přišlo odevzdat řidičák vybodován pak v tom slavném tunelu jak v tom mění pořád rychlosti a moraváky vyprovodí ten usekáč směr brno, starou jsem přesvědčil na eurocity když jezdí dělat babičku do podolí za automatizovaný měření body nejsou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.1.19, 18:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podle mě jardo tak kokt drevený a jsou, prověřoval si to borec z uherského ostrohu prodal auto nepřepsali a má tři body za rychlost právě na valtické výjezd z břeclavi
|
16.1.19, 21:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pokud má body tak musel někdo (úřad v místě radaru) přestupek projednat a prokázat přímo jemu jako řidiči pokud se tohle nepovede tak úřad aby peníze dostal zkusí SPRÁVNÍ DELIKT PROVOZOVATELE ale tam už jim jde jen o peníze, bodovaný to nejni
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.1.19, 22:46 |
|
|
Jad
|
Mně přišla pokuta z Rajhradu, Stará pošta. Fotí tam v obou směrech i zezadu, jel jsem na motorce 57 km/h místo 50. A je to přesně, jak píše Jarda S. Prvně napíšou z národního výboru "pošli peníze, nebo udej kdo řídil". To ještě není žádné přestupkové řízení, jen legálně posvěcené vyděračství ze strany obce. Až teprve když se jim člověk na to vydlábne a nic nepošle, předají záležitost policii a ta začne teprve řešit přestupek a případně bodově ohodnotí.
|
17.1.19, 14:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak to zjistíme jak se zjištujou body ????? prej na poště ?????
|
17.1.19, 20:36 |
|
|
Šemik
|
Jo.
Pošta co má Czech Point a necháš si vyjet výpis z karty řidiče asi za 50 korun
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.1.19, 11:39 |
|
|
Šemik
|
Další dost ostrej radar je v Praze na křižovatce ulic Zálesí x Nad Lesním divadlem u OMV. Je tam daná 30 kvůli přechodu a měření, platil tam i můj kolega, na kterýho běžně troubí kamiony že jede pomalu Bezpečnosti to skutečně moc a moc pomohlo, člověk tam hlídá jen rychloměr a na přechod samotný už nemá vůbec kapacitu se soustředit.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.1.19, 11:42 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
na poste bud jen reknou nebo za vetsi poplatek i vytisknout proste dobehnes na postu - vystojis frontu das ji obcanku a za 10 minut zjistis ze si vybodovanej
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.1.19, 17:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
14
jezdím jak posraný do žádných rizik se nepouštím, jenže pokud jezdíš s deseti auty denně v některím ti volant zakrývá rychloměr, pak pocitová rychlost není ve všech autech stejná, nebo máš rychloměr ve středu na palubce a jiné vychytávky tak ti to ulítne, nebo potřebuješ jet 140 kvůli zjištění závady
mě kdyby vybodovali mám všechny skupiny a řidičák denně potřebuju tak se z toho ojebu
proto biju na poplach
|
18.1.19, 17:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|