Na to, že to stavěl Vostrý, tak slušná práce. Skvělý podvozek Proflex a řada vylepšení, aby to auto přežilo. Technicky je připravené dobře, ale víme, že na stálý převod a jiné prkotiny to umí umřít i na kratších soutěžích, tak se necháme překvapit. Já držím palce, protože loni s ním Honza Frei ukázal v Rumunsku, že může absolutně vyhrávat než přišla havárie. Nutno dodat, že Honza s LRou umí a to si úplně nejsem jistý o současném řidiči... Uvidíme.
Včera utahovali nápravu na 145Nm a dneska se asi posunulo uchycení a mělo to slušná Áčka. Uvidíme zda vydrží to zacházení, hlavně na rozjezdech tomu dává zbytečně moc.
par videi sem zahlednul - opravdu mi prijde ze tomu davaji hroznou cocku jak rikal ten ridic - neni to motorka - jenze on se k tomu autu stale chova ze je
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
6.1.21, 14:04
Viky
Pan Kapitán
Re: Zase ten Dakar
Pamatujete si jeste nekdo, kdyz tuhle blbost rekli mne a ja se vsadil?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků