| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 To už není možné
Vím že to tady neradi slyšíte a moc to nechcete sem tahat ale podle mě už je opravdu nejvyšší hnus a ostuda vše co naše vláda předvádí (tím myslím všechny co tam seděj, ne jen nějakou stranu nebo osobu), viz, poslední projednávané daňové reformy. A vůbec celkově jejich práce je podle mě pouze a jen za účelem vytahat co nejvíc peněz z lidí a nahrabat si do svých kapes.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.8.07, 19:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zlatý komunisti 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 16.8.07, 19:52 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Je to všecko pakáž. Je mě sice teprve 21 roků, ale zažil jsem toho v tomhle absurdistánu už dost. Pamatuju se na revoluci, sice jsem tenkrát netušil o co jde, ale vím, že nedávali pohádky na který jsem byl zvyklý (Magion, Vega). Když jsem se ptal proč, máma mě řikala, že tam je politika a to mě lezlo na nervy, už tenkrát a to mě byli 3 roky. Pak jsem to moc nesledoval. Začal jsem se o to torchu zajímat a sledovat chvíli před tím, než padla vláda ODS po nevyjasněném financování. Tolik nesmyslů a špíny co jsem se od těch dob dozvěděl, tolik bordelu co všude je, to je hrůza. Dějepis mě vždy bavil i šel, pár chytrých kínžek jsem prošel, ale o takových průserech se nikde nepíše. Nejsem finanční analytik, ale nechápu, opravdu nechápu, jak může někdo hospodařit na dluh? Jak může někdo rozdávat peníze, když je nemá? (Různé sociální dávky apod). Jak můžu prodávat majetek za symblickou korunu? Jak můžu odpustit někomu dluh? Jak je možné, že někde zmizí peníze, přijde se na to za X let a nikdo za to nemůže? Jak je možné, že se všude uplácí, lže, krade a podvádí? A je celkem jedno, kdo nám vládne. Jsem znechucen i volbami. Co je platné, že strana vyhraje volby, když stejně není schopná vládnout, nebo jen vládu sestavit. O nějaké politické kultuře nemůže být ani řeč, a to hlavně kolem voleb. Tolik urážek, pomluv, nařčení, hledání špíny... fuj, kdo jim o to stojí? Pořád nějaké aféry, naposledy pohádka o Čunkově úplatku, jak to nazvali v jednom rádiu. Nechci, aby nám tady vládli zase komančové, nemám zájem o nařízení, kolik si můžu koupit chleba, nechci stát frontu na hajzlpapír a žádat stranu, jeslti můžu vycestovat, nechci aby nám vládli socani, ty akorát slibuju dávky jedněm (nebudu to rozvádět, nechcci vypadat jako rasista) a rvou ty prachy z druhých na daních, nechci aby nám vládli černoprdelníci (zákazy potratů a další nesmysly), nechci ekology, za chvíli bysme platili daň i z komína a výfuku, a nechci už ani stranu současnou, byť jsem ji volil a souhlasím alespoň čaástečně s jejich programem a líbí se mi, že se ho snaží prosadit, ale že se jejich předseda chová jako hulvát, to mě vadí, takové představitele já nechci. Abych řekl pravdu, nevím komu bych měl v příštích volbách dát hlas, ale nesjpíš to budou zase modrý ptáci, nebude to přitom můj hlas pro ně, ale proti našim komunistickým stranám (jedna to má v názvu a druhá se tak chová). Ale jsem z toho bordelu tady znechucen.
|
| 16.8.07, 20:11 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Vít Široký píše: Je to všecko pakáž. Je mě sice teprve 21 roků, ale zažil jsem toho v tomhle absurdistánu už dost. Pamatuju se na revoluci, sice jsem tenkrát netušil o co jde, ale vím, že nedávali pohádky na který jsem byl zvyklý (Magion, Vega). Když jsem se ptal proč, máma mě řikala, že tam je politika a to mě lezlo na nervy, už tenkrát a to mě byli 3 roky. Pak jsem to moc nesledoval. Začal jsem se o to torchu zajímat a sledovat chvíli před tím, než padla vláda ODS po nevyjasněném financování. Tolik nesmyslů a špíny co jsem se od těch dob dozvěděl, tolik bordelu co všude je, to je hrůza. Dějepis mě vždy bavil i šel, pár chytrých kínžek jsem prošel, ale o takových průserech se nikde nepíše. Nejsem finanční analytik, ale nechápu, opravdu nechápu, jak může někdo hospodařit na dluh? Jak může někdo rozdávat peníze, když je nemá? (Různé sociální dávky apod). Jak můžu prodávat majetek za symblickou korunu? Jak můžu odpustit někomu dluh? Jak je možné, že někde zmizí peníze, přijde se na to za X let a nikdo za to nemůže? Jak je možné, že se všude uplácí, lže, krade a podvádí? A je celkem jedno, kdo nám vládne. Jsem znechucen i volbami. Co je platné, že strana vyhraje volby, když stejně není schopná vládnout, nebo jen vládu sestavit. O nějaké politické kultuře nemůže být ani řeč, a to hlavně kolem voleb. Tolik urážek, pomluv, nařčení, hledání špíny... fuj, kdo jim o to stojí? Pořád nějaké aféry, naposledy pohádka o Čunkově úplatku, jak to nazvali v jednom rádiu. Nechci, aby nám tady vládli zase komančové, nemám zájem o nařízení, kolik si můžu koupit chleba, nechci stát frontu na hajzlpapír a žádat stranu, jeslti můžu vycestovat, nechci aby nám vládli socani, ty akorát slibuju dávky jedněm (nebudu to rozvádět, nechcci vypadat jako rasista) a rvou ty prachy z druhých na daních, nechci aby nám vládli černoprdelníci (zákazy potratů a další nesmysly), nechci ekology, za chvíli bysme platili daň i z komína a výfuku, a nechci už ani stranu současnou, byť jsem ji volil a souhlasím alespoň čaástečně s jejich programem a líbí se mi, že se ho snaží prosadit, ale že se jejich předseda chová jako hulvát, to mě vadí, takové představitele já nechci. Abych řekl pravdu, nevím komu bych měl v příštích volbách dát hlas, ale nesjpíš to budou zase modrý ptáci, nebude to přitom můj hlas pro ně, ale proti našim komunistickým stranám (jedna to má v názvu a druhá se tak chová). Ale jsem z toho bordelu tady znechucen.
Výborná řeč !!! Plně souhlasím !!! 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 16.8.07, 20:19 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Sadra17 píše: zlatý komunisti 
Hele uklidini se jo?
Jinak je to banda trotlů, né všichni, ale to co předvádí Jirka, Jiří a Mirek snad nemá ve světě obdoby.
Jinak souhlas s V.Š.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 16.8.07, 20:29 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Je to banda smejdu, jedni jak druhy ... Akorat aby oni meli koryta, obycejni lide je nezajimaji ... Co zakon to sracka ktera zvyhodni zlodeje pred tim kdo se brani atd atd  Taky bohuzel zname z vlastni zkusenosti 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 16.8.07, 20:29 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
nu chlapci co nemáte rádi komunisti a moskvu, jen díky ním tu můžete krandat, že naoko nechali 17 listopad 
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 16.8.07, 20:32 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Taky souhlasím ale přece jen jedna věc tu je, komu dát ten hlas. Samozřejmě ho někoumu dát aby to nevyhrála dřívější vláda, o zabavování majetku a jídla na příděl nestojíme, ale kdo taky stojí o to platit daň ze všeho? za chvíli bude daň za dejchání a já nevim za co ještě. Proč bych měl u doktora platit za ošetření a recept když si platím sociální a zdravotní a co děti které nejsou výdělečné. Proč musím platit daň ze svého platu, když ji už platím ve všem co koupím (PHM, jídlo, telefon, pojištění atd) a nebo naopak proč je ve všem když ji pořád platím z platu. Tak komu dát ten hlas? Vždyť je to všechno jedna pakáž. Na co potřebují naši zákonodárci vysoké platy a imunitu? Za co? za to co dělaj? To bych uměl taky takhle vládnout a nedělalo by mě to žádnej problem a ještě by mě stačil poloviční plat než maj oni. Já bych je naházel do jednoho trucku odvezl na Sibiř a nechal je tam aby jim ty jejich mozky vychladly. Vždyť nejen že se vysmívaj sami mezi sebou, ale hlavně se smějou nám že jsme tak blbí a zvolíme je a oni si můžou dál hrabat do kapes. Ať mě nikdo neřiká že ty peníze tak rychle zmizej, to je peněz co se ze všeho vybere, vždyť to ani není možný tenhle stát by měl žít na hodně vysoké noze a ne být zadluženej, jenže to je právě to, na vysoké noze si žijou politici a díky ním v podstatě každej člověk dluží 80 000kč za stát a v dnešním trendu rychlých půjček dalších 70 000kč. No z toho se asi nikdy nevyhrabem.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.8.07, 20:36 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
A co ale s tim? Doufat ze na ne nekdo spacha atentat  Nebo udelat prevrat jako to zkusili na Ukrajine? Jedine ze bychom co tu jsme zalozili vlastni stranu ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 16.8.07, 20:49 |
|
 |
|
spartra
|
Matthes píše: A co ale s tim? Doufat ze na ne nekdo spacha atentat  Nebo udelat prevrat jako to zkusili na Ukrajine? Jedine ze bychom co tu jsme zalozili vlastni stranu ... 
nu co nastane převrat, zavládne španělská inkvizice zas se budou pálit čarodejnice 
|
| 16.8.07, 21:11 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Sadra17"]zlatý komunisti  [/quot
asi jsi je nezařil, to bychom měli tři témata žigul škoda DDR, no at dělají co dělají, budeme se zajímat o náš obor a ten nám nikdo neveme, protože ho potřebujeme všichni miloš
|
| 16.8.07, 21:20 |
|
 |
|
spartra
|
slovacek.milos píše: Sadra17 píše: zlatý komunisti  [/quot asi jsi je nezařil, to bychom měli tři témata žigul škoda DDR, no at dělají co dělají, budeme se zajímat o náš obor a ten nám nikdo neveme, protože ho potřebujeme všichni miloš
zasse budu opakovat  kdyby jich nebylo toho slavného listopadu vlastně předání moci no ono vlastně z děště pod okap, či z bláta do louže, tak je opravuješ dodnes 
|
| 16.8.07, 21:24 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen má pravdu, na to jsem zapomněl, v těch daních je bordel. Co se mě se třeba celkem zamlouvá je rovná daň, jestli ji teda dobře chápu, nebos píš její privncip, nevidim důvod, proč by člověk, co vydělá (ne nakrade)třeba padesát měsíčně měl platit daň z příjmu třeba 30% a zedník s desítkou třeba 10%, to mě připadá jako kravina, v podstatě trest za úspěch (potažmo za vzdělání). Těžko ovšem označit způsob její realiazace v podání té naší sebranky za rozumný. Na zdravotní pojištění mám ten názor (a nejsem sám), že být to legální, neplatil bych ho, nýbrž bych si za tímto účelem zavedl konto. Takhle bych měl co bych našetřil a ne že bych platil někomu na zmenšování prsou, změnu pohlaví apod. Totéž sociální, to je peněz jak za krávu a uvidíme z nich v životě ho**o, každej, kdo si vyděláváme legálně si v podstatě adoptujeme nějakého spoluobčana, který vydělávat nechce. A důchod? Kdo z náse se ho dožije, teť už to je myslím 60 a zase se to má posunout. Všichni neseděj jen za stolem, tam se to možná do 60 nechá nějak vyklepat, i dkyž nevim jak se zádama apod, ale co ty lidi, co dělaj rukama, živěj ostatní, včetně tý pakáže na úřadech a zejména ve vládnoucí skupince lidí? Zedníci, automechanici, zemědělci, pekaři, pošťáci, šoféři .... a další a další. Jak to mají vydržet? A kde budou dělat mladší lidi, po školách, vyučení či vystudovaní? Všude samej dědek a babka a my budem na pracáku... a ještě se budou divit, co je nezaměstnaných. Bordel nad bordel. Ve filmu Copak je to za vojáka se náčelník policie rozčiluje a pak prohlásí na adresu podřízených: "Jsou to cvoci, lháři a bordeláři." Myslím, že ta věta je nadčasová a perfektně se hodí na popis naší politické scény.
|
| 16.8.07, 21:28 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: zlatý komunisti  ty to myslíš určitě jako ironii, tuším že ve filmu Slunce, seno, erotika tohle pronesla ta babka, co si měla kýblem vápna obílit barák, není-liž pravda? Pokud bys to myslel vážně, pak se prosím zkus podrobněji inforomovat o poměrech za jejich vlády.
|
| 16.8.07, 21:32 |
|
 |
|
spartra
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: zlatý komunisti  ty to myslíš určitě jako ironii, tuším že ve filmu Slunce, seno, erotika tohle pronesla ta babka, co si měla kýblem vápna obílit barák, není-liž pravda? Pokud bys to myslel vážně, pak se prosím zkus podrobněji inforomovat o poměrech za jejich vlády.
asi sem nějak pesimisticky naladěnej, v čem žijem dneska 
|
| 16.8.07, 21:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |