Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 22:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 To už není možné 

Jak se díváte na naše zákonodárce
Jsem spokojen s jejich prací 8%  8%  [ 2 ]
Jsou ostudou našeho státu, zavřít až zčernaj 92%  92%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 25

To už není možné 
Autor Zpráva

Příspěvek 
čau souhlasim s Vama!!Podle mě je největší marast ta ODS ta je jen pro bohatý lidi a jenom z chudejch tahá peníze.komunisti byli svině neříkam,Zase ale se něco delalo pro lidi ,kdyz si vemete co všechno bylo za dača byty, rekreace ,nezazil jsem to jo,ale neco pro lidi, i ta bezpečnost a tak... Teď je to každýmu jedno postarej se nebo "chcípni".Podnikatel Vás oškube a co si vyděláte Vám veme stát ,takže pěkný ,tady to zmení akorat revoluce,jinak ty lidi co tam jsou ,tak jsou stejna pakáž.....Doufám ,že ta reforma neprojde jinak to bude mazec :roll: navsteva lekaře prachy recept prachy ,i kdyz si platime zdravotni no heezky :roll: všechno o penezich!!

16.8.07, 22:04
Příspěvek Reklama

Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
Příspěvek 
Citace:
byty, rekreace ,nezazil jsem to jo,ale neco pro lidi, i ta bezpečnost a tak...

:lol: :lol: :lol: :lol: mazec :lol:

16.8.07, 22:11

Příspěvek 
Souhlasím s Váma, je to prostě děsný :!:

Já už komunisty nezažil, takže nemám přesnou představu o tehhdejších poměrech. Ale až budu mít právo budu je volit. Ne že bych je nějak miloval až za hrob, ale co dneska?

Po škole nemám jistotu práce i když budu mít vzdělání. Z mých případných daní se budou platit sociální dávky lidem, co odmítají cokoliv dělat a nechají se vydržovat od státu. Přehlídnu značku parkoviště pro invalidy, seberou mi řidičák a dostanu desetitisíce pokuty zatímco nějaký policejní náčelník co ve 190km/h zbourá dvě auta a odejde do důchodu s velikou rentou. Všecky podniky budou rozkradené, pomalu se člověk nedomluví jinak než neměcky.
U doktora platit za návštevu, recept a hlavně za pobyt v nemocnici.

Co mám z toho že můžu o komkoliv říci co o něm myslím :?: :twisted: :?: :twisted: K čemu mi je že mohu kdykoliv na občanku do NSR, Francie,.. když nebudu mít práci abych si mohl koupit aspoň chleba a vodu :?:

Dřív bych nemohl o nikom říkat co si o něm myslím a do SFRJ či MLR bych se podíval jednou za pět let. Ale měl bych sociální jistoty - po škole pěkně umístěnku do ČEZu a byl bych v rychtyku. U doktora bych neplatil Júlinkovné a nemusel bych se bát jít si lehnout do špitálu aby mě to nezruinovalo.

Jistě bude mít dnešek nějak pozitiva, ale člověk nemá ani ty nejzákladnější sociální jistoty...

Toť můj názor

16.8.07, 22:38
Dezertér

Příspěvek 
V podstatě máte všichni pravdu a nějako s Vámi i souhlasím...ale zase to nepřehánějte at máme z toho života taky nákou radost...

A nemyslete si, že je to jinde jíné než u nás...až na výjjimky je to horší. :( :( :(

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

16.8.07, 22:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Kdyzby tak tehda po valce nenastoupili zasrany komunisti, timhle bahnem by prosli misto nas nasi prarodice (rekneme ze je mi 20 +-), u starsich useru sou to rodice zejo :wink: No a mohli sme byt na tom lip jak Francie a Nemecko atd ... A VW by nemuselo koupit Škoda auto, treba by to bylo naopak :P

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

16.8.07, 23:00
Dezertér

Příspěvek 
Matthes píše:
Kdyzby tak tehda po valce nenastoupili zasrany komunisti, timhle bahnem by prosli misto nas nasi prarodice (rekneme ze je mi 20 +-), u starsich useru sou to rodice zejo :wink: No a mohli sme byt na tom lip jak Francie a Nemecko atd ... A VW by nemuselo koupit Škoda auto, treba by to bylo naopak :P

Přesně... 1. republika byl luxus...ale tenkrát to bylo jako dnes pánové...kdo měl makal a měl prací ta žil...kdo neměl tak bez domova. Nebyly podnikatelé ale továrníci a je to ne ??? Navíc tenkrát jeste hospodářská krize. :(

Škoda 743 Forever Team

16.8.07, 23:20

Příspěvek 
Hele, nechte toho, nebo se rozdělíme na komunisty a ty ostatní a bude bitka...

16.8.07, 23:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Člověk jakožto tvor nespokojenej bude brblat furt, vemte si to z druhé strany, kdybyste žili někde v africe, tak si budete představovat naši zem jako ráj, co třeba taková amerika s tou jejich "demokracií"? Ve filmu se tam sice mají všichni dobře, ale ve skutečnosti to taky tak růžový nění, polovina lidí je bachratá a druhá polovina debilní, podívejte se na Irák, kde je okupuje "demokratická" armáda proti jejich vůli, Afghánistán to samý, konflikty Pakistán-Izrael, Rusko-Čečensko, katastrofy v Japonsku, režim v číně, požáry v Řecku, Itáílii, Chorvatsku. Pořád vám připadá, že se tu žije až tak špatně? Tato vláda sice není to pravý ořechový, ale zatím jako jediná praktikuje kromě hrabání do vlastní kapsy (což ovšem dělají všichni) jako vedlejší produkt své práce takzvanou "moc schopných", což znamená že kdo je schopnej si vydělat, tak ať si vydělá, kdo neumí, nebo nechce, ať de do prdele. Pořád je to rozumnější řešení, než co tu osm let provozovala ČSAD v šele s těma tlusťochama, kteří totálně znechutili živnostníkům a schopným lidem chuť pracovat a vydělat si a podporujou cigány a jim podobný flákače. Daně sou bohužel nutným produktem tržní ekonomiky, jsou nutný a chyba je bohužel na straně české mentality, kdy chce každej víc, než má.
Pak mě, kterej dře jak blb, aby si vydělal peníze, který si vydělat umím, chci a ze svojí práce mám radost dokážou nadzvednout ze židle lidi, kteří jiný režimy znají možná z dějepisu, nebo vyprávění dědečka a hází tu hlášky typu ylatí komunisti, nebo zasraná ODS, nebo Čssd sou svině.

Neberte si to nikdo osobně, není to proti nikomu z vás, je to můj názor.

17.8.07, 07:18

Příspěvek nechapu vo cem se bavite.
Po vejsce jsem vyzkousel par zamestnani, pak jsem si nasel jedno luxusni (hodne penez, benefity, normalni pracovni doba, pohoda kolektiv, a mohu do prace jezdit na kole) , jsem uplne spokojenej clovek a je mi docela jedno estli vladne CSSD a nebo ODS nic zasadniho se totiz nemeni, neco bude levnejsi a neco zas drazsi. Podud nevladne nakej extremista je mi to uplne jedno kdo tam je. Min krafat vic premejslet a pracovat.

17.8.07, 07:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Tato diskuze sem moc nepatří, ale nedá mi to, abych neřekl svůj názor. Je tu spousta různých názorů a tak jen doufám že toto téma nijak neovlivní jinak dobré vztahy lidí tady na TW.

Jak píše Drak, v porovnání se světem si žijeme dost dobře. Nicmně si myslím, že je naprosto zbytečné, aby nás stát každého zadlužil 80tKč. To co se děje na politické scéně v poslední době (2 roky) je hrůza.

1. ODS - slušně řečeno nejhorší strana včetně Klause. Před volbami v roce 92 se povedlo Ministru Vrbovi adresně privatizovat několik největších podniků, které byly prodány, nezůstali po nich dluhy a firmy dnes dobře prosperují (Škoda VW, Barum Continental či Glavunion) a další prodeje měl rozjednané (Siemens do plzeňské Škody). Tyto smlouvy po roce 92 Klaus smetl ze stolu a přišel s "geniálním" nápadem kupónové privatizace, při které všechny dluhy firem zaplatí daňový poplatník. Tímto podvodem ožebračil stát a dodnes není schopen si to přiznat. V USA (nijak k nim nelpím, ale je brán za demokratický stát) by ho za toto jednání zavřeli a u nás ho zvolí prezidentem, prostě děs.
Reforma - samozřejmě je postavená na tom, že chudí více zchudnou a bohatí více zbohatnou. Placení v nemocnici 50Kč denně by mě ani nevadilo (stejně by to člověk utratil minimálně za jídlo) ale snížení životního minima a sebrání sociálních dávek už mě naštvalo.
Rovná daň - další nástroj pro zbohatnutí bohatých a zchudnutí chudých. ODS nám tvrdí, že na tom všichni vyděláme, ale jak na tom můžeme vydělat, když za potraviny (tvoří největší část nákupu normálního člověka) budeme platit místo 5% 17%? a kdyždaň z příjmu bude místo 12% dejme tomu 20%? Samozřejmě na tom vydělá zase bohatý, který nakupuje více spotřebního zboží než potravin a ze svého platu odvádí jen 20%. Jinak argument typu že je blbost platit vyšší daň když jsem schopný si vydělat spoustu peněz je taky jak ze středověku. Přeci každý člověk má právo slušně žít a stát by měl mít za úkol srovnávat rozdíly mezi chudými a bohatými. Nechápu, jak může někdo výši platu přikládat schopnostem, to si myslí, že lidé co dělají za 10000Kč jsou neschopní? Jsou schopní, ale holt neměli to štěstí, že se v době komunismu nedostali na vysokou školu a tak teď holt dělají méně placenou práci. Když vezmu chudému člověku 20% z platu, nebude mít na jídlo. Když je vezmu bohatému, tak si holt k Vánocům koupí nové auto o 50tKč levnější. Kdo je na tom více bit?
Topolánek - to je prostě hulvát, to co on si dovolí před celou sněmovnou a před kamerami je vrchol. Pak se ještě vymluví, že ukazoval jedničku.
ODS je strana podnikatelů kde si chce každý nahrabat a oškubat normální "chudé" lidi. Vypadá to, že nám zase pěkně utáhnou opasky a sami si koupí větší kalhoty.

2. ČSSD - vždy jsem je bral jako menší zlo než ODS, v době kdy byl předsedou Zeman měla tato strana alespoň nějakou úroveň, dnes je to již jen o slovním napadání a urážkách.
Melčák a Pohanka - ty udělali ČSSD pořádnou ostudu, nechápu, jak může strana dobře fungovat, když její poslanci takto přeběhnu na druhou stranu. Musím si myslet, že to bylo kvůli nějakému úplatečku.

3. KSČM - nechápu, proč tuto stranu definitivně nezrušili již v roce 89-90, jsme jediná postkomunistická země, kde zůstala tato strana zachována. Přitom se hlásá ke svojí dobré minulosti a popírá zvěrstva, která se děly před rokem 89. Argument s nezaměstnaností - pokud člověk chce dělat, zaměstnání dostane. Samozřejmě tehdy musel dělat každý, dnes živíme ty co nedělají protože nechcou.

4. KDU-ČSL - to je strana, které jsem dal hlas, protože jsem v ni věřil. V dobách Josefa Luxe byla opravdu na špici, ale dnes když hlásají vše pro rodinu a venkov a dají se do koalice s ODS a ještě jim schválí reformu, která rodinu ničí mě velmi zklamaly. Nicméně je budu nejspíše volit stejně, protože pro mne představuje nejmenší zlo.

5. SZ - Tady je škoda mluvit, to jsou lidé naprosto mimo, přírodu nám ničí větrníkama, přitom by stačila jedna atomová elektrárna a nemusel by stát ani jeden. Hlásají co všechno dělají pro přírodu a přitom ji více škodí než chrání.

Řešení bych viděl v tom, všechny je vyházet ze sněmovny, protože je to všechno stejná pakáž a dosadit nové nezkažené lidi. Jenže ti by také časem přišli na to jak se tam snadno vydělávají peníze a bylo by to stejné.

Naposledy upravil Martin dne 17.8.07, 12:07, celkově upraveno 1

17.8.07, 09:51

Příspěvek 
Martine, moc pěkná řeč. Souhlasím s tebou..

A taky doufám že se tu nerozhádáme :roll:

17.8.07, 09:58
Dezertér

Příspěvek 
Moje řeč :wink: :wink: :wink: Martin taky už ví o čem mluví...

Špatně si určitě nežijem...uvědomtesi kolik nám je...máme auto, počítač, internet...střechu nad hlavou, studujem...

Práce bude...co chcete víc ???

Šemiku s těma komoušema si to nemyslel vážne vit ???

Škoda 743 Forever Team

17.8.07, 11:42

Příspěvek 
No tak nutno připustit že sem to napsal z momentálního rozmaru jak sem byl rozjetej.. :roll:
To víš že je volit nebudu :wink:

17.8.07, 12:16

Příspěvek 
No nevim teda... KDU mi často přijde svými názory dost mimo.
A srovnávat rozdíly mezi bohatými a chudými sorry, ale to zavání komunismem. Proč by ten, kdo má vzdělání a maká měl být potrestán vyšší daní a někdo kdo má základní vzdělání a jakoukoliv adekvátní prací pohrdá by měl dostat zadarmo dávky? To může dopadnout leda tak, že všichni budou dělat jen tak aby se neřeklo a nemuseli tolik odvádět státu, HDP půjde doháje, z práce budou všichni chodit ve čtyři odpoledne, v pátek ve tři a budou jezdit na chatu na Sázavu. A jsme před rokem 89 haha :)

17.8.07, 13:12
Profil ICQ

Příspěvek 
Dnesni trend je nahrabat si na svuj pisecek at mam toho co nejvice - " Hamty hamty at mam vic nez tamty. Radsi se nezapojuju protoze to nema cenu. - skoda mluvit

17.8.07, 13:56
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další