Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Favorit vs. Forman? 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
kupovat auto co nejlevněji a zároveň chtít aby bylo dobré, je podle mě hovadina. Pravidlená údržba a servisování vedoucí k slušnému stavu vozu stojí prodávajícího kupu peněz a taky je při prdeji požaduje (pokud je duševně v pořádku a nespěchá), a rozumý člověk to ocení. Mám s prodejem dražších, ale vždy vynikajících vozů osobní zkušenost, i s nákupem. Kupovat felicie za 30 tisíc je podle mě sebevražda, ta cena se mi zdá adekvátní za velmi slušně udržovaný favo nebo formana, když se tak občas podívám na prodávaná auta, tak felicie jakž takž k světu začínají na padesáti, pod tuhle cenu to bývají vesměs odrbané pixly. Najdou se ovšem i vyjímky.

18.8.07, 12:55
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Vít Široký píše:
kupovat auto co nejlevněji a zároveň chtít aby bylo dobré, je podle mě hovadina. Pravidlená údržba a servisování vedoucí k slušnému stavu vozu stojí prodávajícího kupu peněz a taky je při prdeji požaduje (pokud je duševně v pořádku a nespěchá), a rozumý člověk to ocení. Mám s prodejem dražších, ale vždy vynikajících vozů osobní zkušenost, i s nákupem. Kupovat felicie za 30 tisíc je podle mě sebevražda, ta cena se mi zdá adekvátní za velmi slušně udržovaný favo nebo formana, když se tak občas podívám na prodávaná auta, tak felicie jakž takž k světu začínají na padesáti, pod tuhle cenu to bývají vesměs odrbané pixly. Najdou se ovšem i vyjímky.

v tomto s tebou súhlasím, hlavne sa nikam neponáhľať...

inak Jirka má nejakú smolu, s tým favom mal stále nejaké problémy a s touto felinou teraz tiež...

18.8.07, 20:24

Příspěvek 
Zrejme sa to tu riesilo uz kdesi... ktorého auta sa najviac hodia predne sedačky do 120tky (aby sa museli čo najmenej upravovať)? Teda ziadne zvarenie. Je mozne dat do 120ky sedacky z favorita? Pripadne, ake upravy tam treba?

20.8.07, 17:40

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Pánové, sorry že se vám sem vtírám, ale potřebuji co nejrychleji vědět, jesi je převodka hřebenového řízeni na Rapidovi stejná jako na Favoritu co rozprodává michal.katka ??? Tusim BMM 1994

Omlouvám se za vyrušení...

Není...........

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

20.8.07, 17:49
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4