|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
manzeta golf 2
Sice to sem nepatri ale snad to budete vedet - vw golf 2 generace 1,9 sdi ma kloub na poloose u kola na perku jako favorit? Mam v tydnu menit manzetu tak se chchi ujistit jestli tam je stejny system.
|
19.8.07, 19:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: manzeta golf 2
DRYVER píše: Sice to sem nepatri ale snad to budete vedet - vw golf 2 generace 1,9 sdi ma kloub na poloose u kola na perku jako favorit? Mam v tydnu menit manzetu tak se chchi ujistit jestli tam je stejny system.
jj na 99 procent ano, je to i na Passatu B4
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.8.07, 22:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: Sice to sem nepatri ale snad to budete vedet - vw golf 2 generace 1,9 sdi ma kloub na poloose u kola na perku jako favorit? Mam v tydnu menit manzetu tak se chchi ujistit jestli tam je stejny system.
naproso stejné jak škodovka mám ho taky od minulého týdne na údržbu, měl jsem jen III a IV akorát I má u převodovky matku, že musíš demontovat imbusy miloš
|
20.8.07, 20:37 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: DRYVER píše: Sice to sem nepatri ale snad to budete vedet - vw golf 2 generace 1,9 sdi ma kloub na poloose u kola na perku jako favorit? Mam v tydnu menit manzetu tak se chchi ujistit jestli tam je stejny system. naproso stejné jak škodovka mám ho taky od minulého týdne na údržbu, měl jsem jen III a IV akorát I má u převodovky matku, že musíš demontovat imbusy miloš
No počkej, krajní kloub ano ale kdyby jsi chtěl celou poloosu ven tak musíš u převodovky oddělat po obvodu inbusy a náboje zůstanou v převodovce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.8.07, 09:00 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: DRYVER píše: Sice to sem nepatri ale snad to budete vedet - vw golf 2 generace 1,9 sdi ma kloub na poloose u kola na perku jako favorit? Mam v tydnu menit manzetu tak se chchi ujistit jestli tam je stejny system. naproso stejné jak škodovka mám ho taky od minulého týdne na údržbu, měl jsem jen III a IV akorát I má u převodovky matku, že musíš demontovat imbusy miloš No počkej, krajní kloub ano ale kdyby jsi chtěl celou poloosu ven tak musíš u převodovky oddělat po obvodu inbusy a náboje zůstanou v převodovce.
Tak dnes sem se k tomu uz dostal a mas pravdu u prevodovky sou po obvode imbusy a naboj zustane tam. Ovsem je k tem imbusum pristup jak k penezum. To takovej Passat B6 tam se to dela krasne.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.8.07, 21:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|