asi jsem to pořádně nepopsal. Vyčistil jsem snad všechny trysky a kanálky, které jsem našel. Záměnu trisek vylučuju. Na tu trisku volnoběhu a volnoběžný kanál jsem se zaměřil především. Chová se to skoro stejně jako před tím. Regulace bohatosti a volnoběhu skoro nereaguje. Když je to teplé tak to tak tak blafe. Když je to studený tak už to skoro ani nenahodím. Dokonce bych řekl, že se to pomalinku zhoršuje. Možná už vypadám jako blbec. Nejsem sám kdo se na to díval a všichni kroutíme hlavou. Proto jsem vděčný za každou radu.
29.5.06, 15:50
Reklama
Reklama
Šemik
Doporučuju někde sehnat flašku cyklohexanonu a tim prostříknout všechny kanálky které najdeš. Hlavně taky prostříkni kanálky co jsou u škrtících klapek. Těma sice neovlivníš volnoběh, ale ty přechody motoru jsou neuvěřitelně plynulejší, bez škubání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 návštevníků