Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 16:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 kabely ke svíčkám 
Autor Zpráva
Příspěvek kabely ke svíčkám
Zdarec. Napadla mě jedna otázka. Mám v scháde motor fávo 135. Rozdělovač ze 120cítky.Svíčky fávo.Má nějákej vliv, když tam dám kabely ke svíčkám pro fávo a ne pro 120. Možná je to blbost,ale jen mě to tak napadlo.

29.5.06, 19:50
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nemal by to byt problem.

29.5.06, 23:29

Příspěvek ????
Proč pak tam más ve Favo motoru Rozdelovac ze 120citky ten je vo dost horsi nez FAvo rozdelovac s vysokonapetovou skrinkou - To zvysuje jiskru a je bezkontaktni :? nechapu ???? :roll: :roll:

30.5.06, 18:14
Příspěvek Re: ????
ŠádeMan píše:
Proč pak tam más ve Favo motoru Rozdelovac ze 120citky ten je vo dost horsi nez FAvo rozdelovac s vysokonapetovou skrinkou - To zvysuje jiskru a je bezkontaktni :? nechapu ???? :roll: :roll:

No. Kamarádi co předělávaj scháde, říkali, že ten bezkontakt je víc poruchovej nebo co. A ta krabka ETZ(nebo jak se tomu nadává) nebyla v moc dobrym stavu. A taky jsme s tim motorem už chvátali, tak sme tam nechali ty věci ze 120. Jede to v poho. Možná, že tam pujde rozděl. ze 105, že prej má lepší charakteristiku.

30.5.06, 19:15
Příspěvek 
MNo charakteristiku predstihu ma ale nepatrnou, dej tam radsi ze š100 ten ji ma kratši alepe to jede,mam to voskousený

30.5.06, 19:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]