|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Jak udělat u centrálu probliknutí blinkrů
Autor |
Zpráva |
Návštěvník
|
Jak udělat u centrálu probliknutí blinkrů
čau chtěl bych poradit jak udělat aby při zamčení nebo odemčení problikli blinkry díky
|
31.5.06, 09:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Honza
|
Zkusil bych to pomocí relé, které bych spínal od řídící jednotky centrálu a relátkem sepnout přerušovač světel blikače, ale nevím, zda nebude ten interval zamknutí a odemknutí moc krátky? Pak jedině použít nějaký časovač.
|
31.5.06, 11:46 |
|
|
David
|
já to napojil na kabeli které vedou do vypinače na výstražný stačí mít zkoušečku a najít správný kabely dělal jsem to už 3x a bez problému to maká
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
31.5.06, 19:54 |
|
|
Návštěvník
|
David: jaky to je prosim kabl? ne a ne na to prijit zkousel jsem skoro vsechny a nic
|
19.6.06, 21:56 |
|
|
vopaje
|
co je to za auto?čus
|
20.6.06, 07:08 |
|
|
David
|
Anonymous píše: David: jaky to je prosim kabl? ne a ne na to prijit zkousel jsem skoro vsechny a nic jo to se ti klidně mrknu ale záleží jeký máš auto já to montoval do 2 frlicií a do mého formana
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
20.6.06, 19:13 |
|
|
Whistler
|
teraz som montoval alarm,vsetko ide OK,okrem jednej veci.Bol tam uz povodny alarm,ten som vybral a na prebliknutie smeroviek som pouzil povodne 2 kable,ktore idu na tlacitko vystraznych,na ktore som pripojil alarm (relatko na blikanie je v RJ alarmu).Problem je ale ten,ze teraz mi nefunguej tlacitko na vystrazne smerovky,nefunguje mi truba ani svetelna hukacka,takisto mi nejdu LCD hodiny a svetlo pri spatnom zrkadle.Nemoze to byt poistkou?Tie smerovky ma az tak netrapia,vystrazne sa daju zapnut aj alarmom,ale tie dialkove,truba a hodiny s lampou ma seru,nie je pre nich nejaka spolocna poistka?Alebo mate nejaky napad,co sa mohlo poskodit?
_________________ Skoda Favorit r.v. 1994,50kW BMM,cervena,Sport Line
|
9.7.06, 12:02 |
|
|
Whistler
|
Aha uz som si vsimol,ze je na to poistka cislo 9.Tak to zajtra skusim
|
9.7.06, 12:04 |
|
|
vopaje
|
Whistlere,je jedno kde napojíš vývod od alermu na směr.světla,ale nejlepší přístup,bod amísto je na předním levém sloupku,mezi palubovkou a prahem.Je tam i svorka,kde můžeš po vypíchnutí konektoru nasvorkovat tyto alarmové vývody.Jenom,zjisti si zda má alarm jištěny tyto vývody.Pokud né,vlož pojistku.Důvod-po sundání krytu směrovky a zkratování,dostane se kdokoliv do auta a ani to nepípne.
A k tvoji závadě-může to být pojistka/tyto spotřebiče co popisuješ jsou stále pod napětím /to znamená i bez klíčku/,ale zkontroluj i ukostření na sloupku volantu pod štítem přís. desky.čus
|
9.7.06, 13:34 |
|
|
Whistler
|
vopaje píše: Whistlere,je jedno kde napojíš vývod od alermu na směr.světla,ale nejlepší přístup,bod amísto je na předním levém sloupku,mezi palubovkou a prahem.Je tam i svorka,kde můžeš po vypíchnutí konektoru nasvorkovat tyto alarmové vývody.Jenom,zjisti si zda má alarm jištěny tyto vývody.Pokud né,vlož pojistku.Důvod-po sundání krytu směrovky a zkratování,dostane se kdokoliv do auta a ani to nepípne. A k tvoji závadě-může to být pojistka/tyto spotřebiče co popisuješ jsou stále pod napětím /to znamená i bez klíčku/,ale zkontroluj i ukostření na sloupku volantu pod štítem přís. desky.čus
Jj uz to ide,blinkre su pripojene na kabel od tlacitka vsetkych 4 smeroviek,poistka medzi alarmom a vyvodom na smerovky tam je.Vymenil som tu poistku cislo 9,uz ide vsetko ako ma
EDIT: chcel som nafotit montaz alarmu a zrobit aj nejaku obrazkovu schemu,kde co napojit (blinkre,central,imobiliser na cerpadlo,..),ale bola to strasna babracka,takze na fotenie som nemal chut
|
9.7.06, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|