Jak sundat vteřinové lepidlo z plavek?
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Jak sundat vteřinové lepidlo z plavek?
Zdravim! Byl jsem se flákat na dovče a chtěl jsem slepit lehátko. Jenže se mi vylilo vteřinový lepidlo z tuby do kapsy plavek. Jak se to dá sundat, nevíte? Je to Kyanakrylát. Mám doma 6006, benzín, odlakovač... co by na to asi tak pomohlo? Díky předem.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
27.8.07, 23:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Jak sundat vteřinové lepidlo z plavek?
Serifus píše: Zdravim! Byl jsem se flákat na dovče a chtěl jsem slepit lehátko. Jenže se mi vylilo vteřinový lepidlo z tuby do kapsy plavek. Jak se to dá sundat, nevíte? Je to Kyanakrylát. Mám doma 6006, benzín, odlakovač... co by na to asi tak pomohlo? Díky předem.
Spíš bych zkusil nitro nebo čistý aceton
|
27.8.07, 23:28 |
|
|
CROWACK
|
nepomůže nic, kyanakryl jak jednou zatvrdne, tak ho dostaneš dolů jedině mechanicky nebo opálením. aspoň co mám já zkušenosti... je to ale svym zpusobem jeho výhodou, že se s ním dá ambulantně zalepit díra v plováku, o čemž sem se přesvědčil na motočundru...od té doby se plovák máchá v benzínu a nic...acetonem sem ho zkousel rozpustit z kozenky sedadla (sem holt levej no) a nesel. Odlakovac taky nic. Experimentalne sem zkousel vsechno mozny, ale je to jak zelezo...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
27.8.07, 23:37 |
|
|
Serifus
|
CROWACK píše: nepomůže nic, kyanakryl jak jednou zatvrdne, tak ho dostaneš dolů jedině mechanicky nebo opálením. aspoň co mám já zkušenosti... je to ale svym zpusobem jeho výhodou, že se s ním dá ambulantně zalepit díra v plováku, o čemž sem se přesvědčil na motočundru...od té doby se plovák máchá v benzínu a nic...acetonem sem ho zkousel rozpustit z kozenky sedadla (sem holt levej no) a nesel. Odlakovac taky nic. Experimentalne sem zkousel vsechno mozny, ale je to jak zelezo...
Něco musí jít. Jak to dostávaj pryč doktoři ze slepenejch víček, prstů a tak??
|
27.8.07, 23:51 |
|
|
CROWACK
|
...i s kůží?? opravdu nevím...většinou je to průůser...
|
28.8.07, 00:13 |
|
|
Nepér
|
slepit lehátko...
kup si nový plavky, já si letos taky jedny prodřel... v Jablonci n. N. na tobogánu
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
28.8.07, 00:16 |
|
|
CROWACK
|
Pan Všemocný gůgl mi vyplivnul pouze suché konstatování "Clearing not hardened cyanoacrylate glue is made, as a rule, mechanically."...což znamená, že dokud to není tvrdý, de to odstranit mechanicky...pak taktně mlčí, takže si myslím, že jak to ztvrdne seš v řiti...
|
28.8.07, 00:23 |
|
|
Serifus
|
Nepér píše: :lol: slepit lehátko... kup si nový plavky, já si letos taky jedny prodřel... v Jablonci n. N. na tobogánu
To néééé! Jsou nový!
|
28.8.07, 00:58 |
|
|
Serifus
|
CROWACK píše: Pan Všemocný gůgl mi vyplivnul pouze suché konstatování "Clearing not hardened cyanoacrylate glue is made, as a rule, mechanically."...což znamená, že dokud to není tvrdý, de to odstranit mechanicky...pak taktně mlčí, takže si myslím, že jak to ztvrdne seš v řiti...
To je v prdeli... asi napíšu výrobci.
|
28.8.07, 00:58 |
|
|
DRYVER
|
Serifus píše: CROWACK píše: Pan Všemocný gůgl mi vyplivnul pouze suché konstatování "Clearing not hardened cyanoacrylate glue is made, as a rule, mechanically."...což znamená, že dokud to není tvrdý, de to odstranit mechanicky...pak taktně mlčí, takže si myslím, že jak to ztvrdne seš v řiti... To je v prdeli... asi napíšu výrobci.
Ty mas porad nejake problemy
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.8.07, 08:39 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Serifus píše: CROWACK píše: Pan Všemocný gůgl mi vyplivnul pouze suché konstatování "Clearing not hardened cyanoacrylate glue is made, as a rule, mechanically."...což znamená, že dokud to není tvrdý, de to odstranit mechanicky...pak taktně mlčí, takže si myslím, že jak to ztvrdne seš v řiti... To je v prdeli... asi napíšu výrobci.
To nemate v Praglu na starost jiny veci?
Priznej si plat 100Kc za hodinu snahy. Zjistis ze mas levnejsi koupit plavky a jeste mas cas.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
28.8.07, 08:58 |
|
|
Kristensen
|
Hlavně jestli to lepidlo nemělo vliv taky na funkci
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.8.07, 09:52 |
|
|
Peter50kw
|
Budu nove plavky, smola.
Z prstov to ide zosuchat s pouzitim teplej vody a mydla, pripadne natriet mastnym kremom ako nivea, indulona a olupovat.
Pouzivat riedidla ako aceton, toluen, benzin je absolutne neucinne.
|
28.8.07, 10:00 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.8.07, 10:20 |
|
|