snížení podvozku na Fildě (Fáčku)
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
michalkatka píše: UPS asi nie, ale poštou by so asi šlo, môžme sa dohodnúť, pošleš peniažky na účet a ja to zabalím, poistím a pošlem, keby bol jeden balík ťažký tak to pošlem v dvoch  ja to typujem na dopravu dokopy cca 500-700sk. většinou se to posílá ve dvou balících (přední, zadní) poštou to projde.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 24.8.07, 12:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
michalkatka píše: UPS asi nie, ale poštou by so asi šlo, môžme sa dohodnúť, pošleš peniažky na účet a ja to zabalím, poistím a pošlem, keby bol jeden balík ťažký tak to pošlem v dvoch  ja to typujem na dopravu dokopy cca 500-700sk.
no nevim, musim se dohodnout s otcem, ale ještě se ozvu, jo a nevíte někdo kolik stojí repase??? a nějaký fotky nemáš?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 24.8.07, 12:33 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: UPS asi nie, ale poštou by so asi šlo, môžme sa dohodnúť, pošleš peniažky na účet a ja to zabalím, poistím a pošlem, keby bol jeden balík ťažký tak to pošlem v dvoch  ja to typujem na dopravu dokopy cca 500-700sk. no nevim, musim se dohodnout s otcem, ale ještě se ozvu, jo a nevíte někdo kolik stojí repase??? a nějaký fotky nemáš?
niekto mi spomínal že 4800czk za všetky 4, ale ak budeš chcieť iba predné neviem, dekay má ma nich kontakt a bude ti vetieť o tom povedať viac....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 24.8.07, 12:39 |
|
 |
|
Kristensen
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: UPS asi nie, ale poštou by so asi šlo, môžme sa dohodnúť, pošleš peniažky na účet a ja to zabalím, poistím a pošlem, keby bol jeden balík ťažký tak to pošlem v dvoch  ja to typujem na dopravu dokopy cca 500-700sk. no nevim, musim se dohodnout s otcem, ale ještě se ozvu, jo a nevíte někdo kolik stojí repase??? a nějaký fotky nemáš?
cenu repase nevím ale udělaj ti ji bez problémů, kontak najdeš na www.hpsporting.cz určitě se s nima domluvíš jinak ti můžu doporučit aby jsi vůbec nepřemýšlel nad tím že vemeš jen přední. Ber všechny 4 protože jinak budeš z jízdních vlastností neštastnej.
|
| 24.8.07, 12:56 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
jo, normalne napis na mail co maju na stranke, do 2 dni mi odpisali, so mnou sa zhovarala nejaka slecna, bola velmi ochotna
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 24.8.07, 13:52 |
|
 |
|
Ondras83
|
deekay píše: jo, normalne napis na mail co maju na stranke, do 2 dni mi odpisali, so mnou sa zhovarala nejaka slecna, bola velmi ochotna
už sem jim napsal takže čekám, jo a jestli je teda cena 4000 sk tak je beru hned, ale bylo by spíš lepší na dobírku, protože s převodem peněz na účet mám hodně špatnou zkušenost (3050 Kč a laďák nikde)  takže jak???
|
| 24.8.07, 21:16 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Ondras83 píše: deekay píše: jo, normalne napis na mail co maju na stranke, do 2 dni mi odpisali, so mnou sa zhovarala nejaka slecna, bola velmi ochotna už sem jim napsal takže čekám, jo a jestli je teda cena 4000 sk tak je beru hned, ale bylo by spíš lepší na dobírku, protože s převodem peněz na účet mám hodně špatnou zkušenost (3050 Kč a laďák nikde)  takže jak???
neviem ako je to s dobierkou za hranice? peniaze na účet by nemal byť problém, pošlem to poštou a pre istotu to aj poistím... ak by sa to na pošte stratilo, peniaze pošlem nazad, ale ak to poistím tak sa to nestratí, na to si pošta dá pozor...
a čo sa mojej serióznosti týka ti môže hocikto tu aj na virte potvrdiť...
|
| 25.8.07, 08:31 |
|
 |
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: deekay píše: jo, normalne napis na mail co maju na stranke, do 2 dni mi odpisali, so mnou sa zhovarala nejaka slecna, bola velmi ochotna už sem jim napsal takže čekám, jo a jestli je teda cena 4000 sk tak je beru hned, ale bylo by spíš lepší na dobírku, protože s převodem peněz na účet mám hodně špatnou zkušenost (3050 Kč a laďák nikde)  takže jak??? neviem ako je to s dobierkou za hranice? peniaze na účet by nemal byť problém, pošlem to poštou a pre istotu to aj poistím... ak by sa to na pošte stratilo, peniaze pošlem nazad, ale ak to poistím tak sa to nestratí, na to si pošta dá pozor... a čo sa mojej serióznosti týka ti môže hocikto tu aj na virte potvrdiť...
jj já ti věřim, asi to stejně dopadne na ten převod, ale musim zjistit kde a za kolik se nechá udělat ta repase, zatim mi ještě neodepsali a to to je už 3 den  , ale myslim si že to klapne a koupim to
|
| 25.8.07, 14:18 |
|
 |
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: Ondras83 píše: deekay píše: jo, normalne napis na mail co maju na stranke, do 2 dni mi odpisali, so mnou sa zhovarala nejaka slecna, bola velmi ochotna už sem jim napsal takže čekám, jo a jestli je teda cena 4000 sk tak je beru hned, ale bylo by spíš lepší na dobírku, protože s převodem peněz na účet mám hodně špatnou zkušenost (3050 Kč a laďák nikde)  takže jak??? neviem ako je to s dobierkou za hranice? peniaze na účet by nemal byť problém, pošlem to poštou a pre istotu to aj poistím... ak by sa to na pošte stratilo, peniaze pošlem nazad, ale ak to poistím tak sa to nestratí, na to si pošta dá pozor... a čo sa mojej serióznosti týka ti môže hocikto tu aj na virte potvrdiť... jj já ti věřim, asi to stejně dopadne na ten převod, ale musim zjistit kde a za kolik se nechá udělat ta repase, zatim mi ještě neodepsali a to to je už 3 den  , ale myslim si že to klapne a koupim to
ok, fajn...
|
| 25.8.07, 14:22 |
|
 |
|
Ondras83
|
tak sem zjistil že:základní repase tlumičů je: výměna oleje, těsnění, kontrola stojí 750Kč bez DPH za kus. takže si rozhodni, kolik za ně chceš a kolik teda bude stát ta pošta a domluvíme se díky
|
| 27.8.07, 22:19 |
|
 |
|
Kristensen
|
Ondras83 píše: tak sem zjistil že:základní repase tlumičů je: výměna oleje, těsnění, kontrola stojí 750Kč bez DPH za kus. takže si rozhodni, kolik za ně chceš a kolik teda bude stát ta pošta a domluvíme se díky
To je hodně slušná cena za repas na to že kdyby jsi šel pro všechny nový i s pružinama tak za to dáš nějakejch 11-12000
|
| 27.8.07, 22:37 |
|
 |
|
michalkatka
|
myslím že to čo predávam sú hodné iba struny, ale je dobré že sa dajú repasovať...
|
| 28.8.07, 15:37 |
|
 |
|
Ondras83
|
michalkatka píše: myslím že to čo predávam sú hodné iba struny, ale je dobré že sa dajú repasovať...
no ještě se domluvíme
|
| 28.8.07, 22:34 |
|
 |
|
Ondras83
|
tak kolik za ně teda chceš???
|
| 30.8.07, 23:08 |
|
 |
|
michalkatka
|
|
| 30.8.07, 23:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|