|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
myzraell
Registrován: 8.4.06, 15:15 Příspěvky: 59 Bydliště: Střední Čechy
|
 Lupání v LPG nádrži
Chlapy chci se zetat je to normální aby mi běhěm jízdy lupala nadrž na lpg?Sou to takový malý ranky jak kdyby do toho něco naráželo ale nemá co  teda doufám že mi to pod zadkem nevyletí do luftu abych nebyl 3 český kosmonaut 
_________________ Škoda Favorit 135L 43kw r.v 1991,Škoda Fabia Sedan 1.2 12V 47kw r.v 2003
|
| 1.9.07, 09:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Lupání v LPG nádrži
myzraell píše: Chlapy chci se zetat je to normální aby mi běhěm jízdy lupala nadrž na lpg?Sou to takový malý ranky jak kdyby do toho něco naráželo ale nemá co  teda doufám že mi to pod zadkem nevyletí do luftu abych nebyl 3 český kosmonaut 
máš tam málo plynu a klepe ti plovák o trubku kterou odebíráš plyn z nádrže, když se montuje multiventil do nádrže tak se musí ten plovák vyhnout do leva jinak to poklepkává miloš
|
| 1.9.07, 09:53 |
|
 |
|
Martin
|
Jo, to je normální. Vypadá to, jakoby někdo klepal kladívkem do nádrže. To nijak neřeš,
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 1.9.07, 21:16 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Martin píše: Jo, to je normální. Vypadá to, jakoby někdo klepal kladívkem do nádrže. To nijak neřeš,
ja mám pre zmenu plavák v nádrži zaseknutý, stále ukazuje maximum...  a žiadne klopkanie nie je...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 1.9.07, 22:41 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: Martin píše: Jo, to je normální. Vypadá to, jakoby někdo klepal kladívkem do nádrže. To nijak neřeš, ja mám pre zmenu plavák v nádrži zaseknutý, stále ukazuje maximum...  a žiadne klopkanie nie je...
natankuj minimálně půlku vem těžké kladivo a vedle multiventilu bim a je to miloš
|
| 2.9.07, 12:15 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: Martin píše: Jo, to je normální. Vypadá to, jakoby někdo klepal kladívkem do nádrže. To nijak neřeš, ja mám pre zmenu plavák v nádrži zaseknutý, stále ukazuje maximum...  a žiadne klopkanie nie je... natankuj minimálně půlku vem těžké kladivo a vedle multiventilu bim a je to miloš
netreba, aj tak si to strážim podľa kilometrov a na plavák sa pozriem tak raz do roka pri ročnej kontrole LPG 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 2.9.07, 14:16 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|