|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
DavidD
|
Koukal jsem na tyto stránky : http://skodafavorit.xf.cz/elektroinstalace.html kde je uvedeno že favorit od 1.1.1993 měl vyhřívaná zrcátka?Je to pravda? a je tedy možno takové zrcátko někde koupit?
|
1.9.07, 13:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Tomu by som neveril, na tej stranke je hromada fatalnych nepresnosti (pocnuc tym, ze u S110L sa rucne u sytica nastavoval pomer vzduch / benzin priamo z kabiny konciac elektrickym vyhrievanim karburatora.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.9.07, 14:00 |
|
|
cyz
|
heh...title té stránky mluví za vše
|
1.9.07, 14:20 |
|
|
e.n.e.m.y.
|
Tak na té stránce nepřesnosti a bludy jsou ale je fakt že ve schématu elektroinstalace je vyhřívání zrcátek zakreslené, ale nikdy za 6 let co mám favorita a zajímám se o něj jsem se s tím nesetkal.
|
1.9.07, 14:50 |
|
|
DavidD
|
a nějaká firma by to třaba na zakázku neudělala
|
1.9.07, 15:41 |
|
|
michalkatka
|
DavidD píše: a nějaká firma by to třaba na zakázku neudělala
ja som akurát kedysi videl niekde v ponuke vyhrievané zrkadlá na Favo, ale už neviem kde to bolo.... a pochybujem že to bolo origo a ani neviem ako sa to tam malo natiahnuť a zapojiť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.9.07, 16:27 |
|
|
fert.j
|
my jsme za mejch maldejch let mivali favo s vyhrejvanejma zrvatka
|
1.9.07, 17:45 |
|
|
DavidD
|
fert.j píše: my jsme za mejch maldejch let mivali favo s vyhrejvanejma zrvatka No já se na to ptal už v různých prodejnách po Praze a všude na mě koukali jak na Blbce, že ponich něco takového do favoritu chci. A to jste to měli už z výroby?
|
1.9.07, 18:03 |
|
|
fert.j
|
DavidD píše: fert.j píše: my jsme za mejch maldejch let mivali favo s vyhrejvanejma zrvatka No já se na to ptal už v různých prodejnách po Praze a všude na mě koukali jak na Blbce, že ponich něco takového do favoritu chci. A to jste to měli už z výroby?
jo ja mam doma jedno sklo vyhrejvany do facka myslim ze je doleva
|
1.9.07, 18:26 |
|
|
ventYl
|
akym systemom je to tam riesene? a ako to fungovalo? dobre, alebo mizerne?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
2.9.07, 07:36 |
|
|
fert.j
|
ventYl píše: akym systemom je to tam riesene? a ako to fungovalo? dobre, alebo mizerne?
vzadu je takova topna folie jo fungovalo to:-)
|
2.9.07, 09:40 |
|
|
DavidD
|
Tak jsem našel tady na webu, že na to ty samolepící fólie existují http://skoda.panda.cz/komentare.php3?id=213&all=1, ale bohužel ten odkaz v tom příspěvku již nefunguje. Nevíte kde bych to sehnal?
|
2.9.07, 11:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|