|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.7.07, 14:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Waclav
|
Nepér to má na tom svým, ukazoval mi to, ale má to jen na řidiče.
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
10.7.07, 15:58 |
|
|
DavidD
|
Martin píše: hans píše: Ale jak by to fungovalo ví bůh, nebo spíš někdo z elektrikářů... To by bylo jednoduché, stačí sehnat koncák, třeba: a připevnit ho k pásu - jak se kousek pásu odmotá, koncák přepne a kontrolka zhasne. Můžu se zeptat jakým, způsobem, tento spínač připevným na pás? Jak mam postupovat?
|
2.9.07, 12:53 |
|
|
Nepér
|
No, je třeba vyndat ten předmět, co se to na něj namotává a zapojit fantazii, když jsem to dělal já, nějak jsem to nefotil a už si nepamatuju, jak jsem to tam nastražil
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.9.07, 14:21 |
|
|
DavidD
|
Nepér píše: No, je třeba vyndat ten předmět, co se to na něj namotává a zapojit fantazii, když jsem to dělal já, nějak jsem to nefotil a už si nepamatuju, jak jsem to tam nastražil Mě by třeba aspoň zajímalo jak ten spínač funguje a jak zapojit tu kontrolku na desce?
|
2.9.07, 17:59 |
|
|
Matheas
|
já mám tedka do auta připravené sedačky z Opel Vectra r.v. 2000 a je tam na každý konektor a když jsem si překládal ten německý nápis tak to bylo něco jako kontrolka pásů, taky bych to chtěl udělat, ale problém je ten, že zástrčka na pás je jiná než u škodovky ( mnohem větší ) takže tim to pro mě asi nemá smysl
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
2.9.07, 18:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jedině sehnat pásy z tý vectry
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.9.07, 19:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|