Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pihen
prej je nějaká sonda, něco jako průpiska a na špici to má zařízení že to obejme kabel, vyjede z toho jehlička propíchne izolaci a měříš třeba napětí, jelikož to neumím ani pojmenovat tak to ani nikde nenajdu a potřebuji to k životu, k proměření některých čidel je problém se k němu dostat, ale třeba dráty k čidlu jsou dobře dostupné, předem díky miloš
|
4.9.07, 09:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Miloši, k tomu ti stačí špendík a a multimetr
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.9.07, 10:50 |
|
|
Radic
|
ja myslim ze milos mysli tohle http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz= jen netusim jake to ma parametry
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
4.9.07, 11:26 |
|
|
Martin91
|
to určitě není ono
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
4.9.07, 11:57 |
|
|
Šemik
|
Ale taky by mu to určitě vyhovělo
|
4.9.07, 12:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: Miloši, k tomu ti stačí špendík a a multimetr
to nejde vem si třeba u řídící jednotky tam máš 60 drátů do toho ty špendlíky krokosvorky a na malér máš zaděláno, nebo v motoru všechno se ti třepe, nebo v žilách na nepřístupných míéstech to chce fakt něco pořádného miloš
|
4.9.07, 12:39 |
|
|
cyz
|
Šemik píše: Ale taky by mu to určitě vyhovělo
Já si myslím že by mu to určitě nevyhovělo. To je kombinace klešťového ampérmetru a jednuchého multimetru....co bys tím jako chtěl zjišťovat?
|
4.9.07, 13:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
cyz píše: Šemik píše: Ale taky by mu to určitě vyhovělo Já si myslím že by mu to určitě nevyhovělo. To je kombinace klešťového ampérmetru a jednuchého multimetru....co bys tím jako chtěl zjišťovat?
jen co se v tom kabelu děje napětí, odpor, prostě to napíchnout a zjistit diagnostické údaje, příklad čidlo vzduchu u motoru L1H ford eskort, je velmi těžko přístupné pro měření, ale přívodní kabeláž snadno vemeš do ruky propíchneš a měříž třeba 2500 ohmů což odpovídá teplotě 40 stupnů a to je ok nebo ten odpor potřebuješ dlohodobě sledovat zda nepadá a tak miloš
|
4.9.07, 14:11 |
|
|
cyz
|
slovacek.milos píše: cyz píše: Šemik píše: Ale taky by mu to určitě vyhovělo Já si myslím že by mu to určitě nevyhovělo. To je kombinace klešťového ampérmetru a jednuchého multimetru....co bys tím jako chtěl zjišťovat? jen co se v tom kabelu děje napětí, odpor, prostě to napíchnout a zjistit diagnostické údaje, příklad čidlo vzduchu u motoru L1H ford eskort, je velmi těžko přístupné pro měření, ale přívodní kabeláž snadno vemeš do ruky propíchneš a měříž třeba 2500 ohmů což odpovídá teplotě 40 stupnů a to je ok nebo ten odpor potřebuješ dlohodobě sledovat zda nepadá a tak miloš
To je mi tak zhruba jasné, můj dotaz byl směřován na Šemík,a co by jako chtěl měřit klešťovým ampérmetrem. Špatně jsem to formuloval, omlouvám se
|
4.9.07, 14:16 |
|
|
Šemik
|
Aha...
tak já to taky nějak špatně pochopil, myslel jsem že Miloše zajímá proud v tom kabelu...
|
4.9.07, 14:42 |
|
|
Radic
|
pokud jde o odpor, napeti.....a dalsi tak jedine primo na vodici...a na to sem nejake zarizeni s jehlickou fakt nevidel...rad se ale podivam jak to vypada...kdyby nekdo nasel tak dejte vedet.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
4.9.07, 15:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radic píše: pokud jde o odpor, napeti.....a dalsi tak jedine primo na vodici...a na to sem nejake zarizeni s jehlickou fakt nevidel...rad se ale podivam jak to vypada...kdyby nekdo nasel tak dejte vedet.
snad to někdo objeví já jsem to taky neviděl, slyšel jsem to že to má jeden autoelektrikář a neco koumat se mi nechce ale tady určitě na něco přijdem miloš
|
4.9.07, 16:34 |
|
|
Drak
|
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
4.9.07, 17:16 |
|
|
Kristensen
|
Miloš myslí určitě toto:
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.9.07, 17:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
draku nid jsem tam nenašel jen polovodičové výrobky možná neumím hledat znáš miloš
|
4.9.07, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|