|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Jak nastavit karburator u favorita
Autor |
Zpráva |
anonymer
|
Jak nastavit karburator u favorita
po emisích
|
3.6.06, 11:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Návštěvník
|
Re: Jak nastavit karburator u favorita
Mám favorita 135 z roku 90,automatický sitič,fungoval bez problémů,akorát šedě kouřil i po ohřátí. Pak mi skončila technická a na emisích to pošteloval tak,že to sice vůbec nekouří,ale po ohřátí mám nízko volnoběh a motor houpe,trochu to loupe do výfuku,když ho vytočim a pustim plyn a taky asi pohnul se syticem,protoze při teplotě do 60 stup. občas zhasíná.Před tim to vůbec nedělal.Potřeboval bych poradit,čím vším se dá ten karburátor štelovat -hlavně ten sytič-pokud má někdo náký schémata a zkušenosti,tak bych byl rád.Nechci si to tam pokurvit víc,než to je.
|
3.6.06, 11:23 |
|
|
michalkatka
|
Re: Jak nastavit karburator u favorita
voľnobeh nastavíš skrutkou dorazu klapky 1. stupňa, nachádza sa pod konzolou plynového lanka od zadu, teda od kúrenia...
a sytič je na ľavej strane karba tak čo idú dve hadice, celé to držia tri skrutky (M4?) na krížový skrutkovač, skrutky povolíš a tým telesom pootočíš vrchom dopredu ak chceš aby vypínal neskôr... ten mechanizmus poriadne premaž niečím čo nevysychá...
|
3.6.06, 14:20 |
|
|
anonymer
|
Docela se divim,ze to tu neni nikde obecně popsany-přitom škoda tech web-vše o škodovkách
|
4.6.06, 12:50 |
|
|
michalkatka
|
anonymer píše: Docela se divim,ze to tu neni nikde obecně popsany-přitom škoda tech web-vše o škodovkách
tu na fóre sa to preberalo, skús si to nájsť, a na techwebe so to tiež niekde čítal...
|
4.6.06, 16:56 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|