| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 podvod
Čau. Setkali jste se někdy s tím že by cikáni dělali podvod, který funguje tak, že koupí auto (v mojem případě chtěli moji škodovku), rozeberou ho do šrotu, na přepis samozřejmě nejdou a prodávajícímu zůstanou jenom zbytečné papíry, s tím že SPZ i "nový majitel" jsou v pi...
Mě se teď stalo něco podobného, cikáni kteří skupují škodovky, zkouší různé finty (původně že by si to odvezli a jakože zaplatili při přepisu), nechtěl mi říct ani svoje jméno kvůli uložení do telefonu, o nějaké kupní smlouvě nechtěl ani slyšet, stav auta je nezajímal tak jsem je poslal do háje. Ale věřím tomu že je spousta lidí kteří na to skočí...máte s něčím takovým zkušenosti?
|
| 4.9.07, 20:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ventYl
|
poznam cloveka, co takto predal ciganom 105S za cca 2 tisice, mozno trocha viac, cigani sa prepadli pod zem, prepis sa neuskutocnil a on ma teraz na krku riesenie toho, ze auto nema ako vyradit, lebo auto fyzicky nema a papier o ekolikvidacii tiez nie, navyse neplatil ani poistku zanho a je tomu uz nieco vyse roka.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 4.9.07, 20:34 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
ventYl píše: poznam cloveka, co takto predal ciganom 105S za cca 2 tisice, mozno trocha viac, cigani sa prepadli pod zem, prepis sa neuskutocnil a on ma teraz na krku riesenie toho, ze auto nema ako vyradit, lebo auto fyzicky nema a papier o ekolikvidacii tiez nie, navyse neplatil ani poistku zanho a je tomu uz nieco vyse roka.
Mě za ni taky nabízeli 2 000....jednal se mnou teda bílý kluk (možná poloviční cikán) ale přijeli felckou ve které podle otce který stál u garáže byli cikáni.
|
| 4.9.07, 20:43 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: podvod
cyz píše: Čau. Setkali jste se někdy s tím že by cikáni dělali podvod, který funguje tak, že koupí auto (v mojem případě chtěli moji škodovku), rozeberou ho do šrotu, na přepis samozřejmě nejdou a prodávajícímu zůstanou jenom zbytečné papíry, s tím že SPZ i "nový majitel" jsou v pi... Mě se teď stalo něco podobného, cikáni kteří skupují škodovky, zkouší různé finty (původně že by si to odvezli a jakože zaplatili při přepisu), nechtěl mi říct ani svoje jméno kvůli uložení do telefonu, o nějaké kupní smlouvě nechtěl ani slyšet, stav auta je nezajímal tak jsem je poslal do háje. Ale věřím tomu že je spousta lidí kteří na to skočí...máte s něčím takovým zkušenosti?
nedělej si nervy, je dobré abys měl kupní smlouvu, přesto že být nemusí, žes auto prodal a nějaký přepis to neřeš, základ je občanský zákon, a ten říká kupující si věc převzal a zaplatil prodávajícímu dohodnutou cenu a pokud budeš mít dál problémy tak ti je velmi rád vyřeším zvláště v evedenci motorových vozidel uherském hradišti tam jsou opravdu borci na téma vymyslet jak to neudělat tam je to dílo, já jsem je raději přreskočil miloš
|
| 4.9.07, 20:51 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo ještě na ty naše milé méněcenné občany tak oni žádný podvod nekonají, pokud si auto koupí je to v pořádku, že se nedostaví k přepisu ve stanovené lhůtě je to správní přestupek a hrozí jim pokuta, že naloží s koupeným autem tak že je rozeberou do šrotu je jejich věc, podle zákona o likvidaci musí mít úmysl se zbavit motorového vozidla, motorové vozidlo obsahuje několiv prvků jako olovo cín atd, a musí se předat k oborné likvidaci, cikání ale nemají úmysl se motorového auta zbavit, oni mají úmysl ho rozebrat a prodat do kovošrotu a získat peníze miloš
|
| 4.9.07, 21:04 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
hoši taky je nemám rád ale jak jsem někdo vběhne a přečte si tohle tak budeme obviněni z rasizmu no jo na to jsou zákony oni si dělají co chtěj a my ne my jsme ti druzí
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
| 4.9.07, 21:18 |
|
 |
|
ventYl
|
taketo rasizmus oznacujuce kecy sa mi pacia.
Kde je tu rasizmus? Ved je to len obycajne pomenovanie reality. Veta cigani kupuju auta, idealne bez zmluvy, neprepisu ich a davaju ich do srotu. je taka ista veta, ako ked poviem, ze Vietnamci si v meste vsade otvaraju Azia shopy, alebo Gadzovia nemaju radi Romov. V dnesnej modernej kosmopolitnej spolocnosti je popularne za rasisticke oznacovat vsetko, co v sebe obahuje nejake oznacenie rasy.
Ked mi niekto chce tvrdit, ze toto je rasizmus, nech najprv dokaze, ze to, co sa tu tvrdi, nie je pravda.
Howgh
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 4.9.07, 21:29 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: taketo rasizmus oznacujuce kecy sa mi pacia.
Kde je tu rasizmus? Ved je to len obycajne pomenovanie reality. Veta cigani kupuju auta, idealne bez zmluvy, neprepisu ich a davaju ich do srotu. je taka ista veta, ako ked poviem, ze Vietnamci si v meste vsade otvaraju Azia shopy, alebo Gadzovia nemaju radi Romov. V dnesnej modernej kosmopolitnej spolocnosti je popularne za rasisticke oznacovat vsetko, co v sebe obahuje nejake oznacenie rasy.
Ked mi niekto chce tvrdit, ze toto je rasizmus, nech najprv dokaze, ze to, co sa tu tvrdi, nie je pravda.
Howgh
co tu blbneš s rasizmem, jestli je někdo miloš jako já nebo cikáín, negr, tak se tu zajímá o motorové vozidla od jejich výroby opravy i jejech konec, jestli to udělám od začítku já nebo cikán jde o práci a ne o rasizmus miloš
|
| 4.9.07, 21:42 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: taketo rasizmus oznacujuce kecy sa mi pacia.
Howgh co tu blbneš s rasizmem, jestli je někdo miloš jako já nebo cikáín, negr, tak se tu zajímá o motorové vozidla od jejich výroby opravy i jejech konec, jestli to udělám od začítku já nebo cikán jde o práci a ne o rasizmus miloš
ja som len mierne rozhorcene reagoval na predosly prispevok ;) (od Kalistu)
|
| 4.9.07, 21:46 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
ja bych to resil tak ze me auto ukradli...sice zaplatili ale to uz je jedno...proste bych rekl v cem prijeli jak vypadali a hotovo...ty dva litry bych bral jako ze me je pujcili 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 4.9.07, 22:00 |
|
 |
|
cyz
|
Miloši, díky za právní rozbor, já nechtěl zacházet do takovýchto detailů, vím že se nejedná o podvod ale o prostou vychcanost. Já s nima nic řešit nebudu, prostě sem je poslal pryč a hotovo:) Chtěl jsem jenom vědět jestli je to něco rozšířeného, případně varovat ostatní aby byli opatrní. Přecijen i kdyb k něčemu takovému došlo tak to znamená zbytečné komplikace. Heh...v UH na dopravním si pamatuju akorát jednu nepřijemnou úřednici kterou vždycky vychytám, bohužel sedí pokaždé na jiné přepážce, kterou bych nejradši nakopal....
|
| 4.9.07, 22:01 |
|
 |
|
cyz
|
Radic píše: ja bych to resil tak ze me auto ukradli...sice zaplatili ale to uz je jedno...proste bych rekl v cem prijeli jak vypadali a hotovo...ty dva litry bych bral jako ze me je pujcili 
Tohle bych teda nedělal 
|
| 4.9.07, 22:02 |
|
 |
|
Radic
|
aby pak nekdo neprisel zmerit teplotu mezi žebrama nozem nebo proc? 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 4.9.07, 22:07 |
|
 |
|
cyz
|
Radic píše: aby pak nekdo neprisel zmerit teplotu mezi žebrama nozem nebo proc? 
říkáš půjčit tak aby si pro ty prachy nepřišli zpátky 
|
| 4.9.07, 22:10 |
|
 |
|
Radic
|
no mas recht...99,5% lidi z teto mensiny je nevyzpytatelnych  ...jak mu skrabne v kuli tak bere cokoliv s cim jde rezat nebo bodat... 
|
| 4.9.07, 22:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |