Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Aušusy na trhu 
Autor Zpráva

Příspěvek 
klasická situace - vubec me to neprekvapuje - muj priklad: menim cep na rameni u favorita, odvrtam nejty a pouziju na pripevneni kulaku "SPECIALNI PEVNOSTNI SROUBY" z nasi mototechny, udajne vyrobene presne k tomuto ucelu - vysedek?? zavity na tech posranejch sroubech by se daly servat i rukou, cin je proti tomu vysoce pevnostni a tvrdy material - nechapu co si od tohodle vyrobce slibuje - nakopal bych je vsechny do prdele

29.5.06, 07:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Co by jste tak chtěli za ty peníze?
A na co tam asi přidávají závlačky!!!
Jinak, na to, že Škodovek řady 742 je v republice nejvíc hned po Feldě, tak nechápu proč se výrobci a prodejci ND na nás nenapakují a raději se obtěžují prodejem dílů na auta které běžný řidič vůbec nemůže měnit a servisy do těchto obchodů většinou nechodí.

Rapid 120-5Q

30.5.06, 10:29

Příspěvek 
Závlačky se tam dávají proto, aby se utažený šroub nepovolil. Pokud se strhne závit dřív, než dosáhnu požadovaného utahovacího momentu, je někde chyba. A "zachránit" to tím, že tam strčím závklačku a jdu od toho, tak to nemůže nikdo myslet vážně.
Druhý odstavec jsem nepochopil. Š 105-136 mají vedle fandů hlavně majitelé sociálně slabší, a ti budou těžko utrácet tisíce za "Škoda originální díl". Proto je zájem o druhovýrobu s nižšími cenami a nižší kvalitou a životností. Ale to s tou matičkou, jak jsem popisoval, je vzhledem k její ceně, na pováženou. Kdyby ten kulák stál o 2 Kč víc (odhad ceny kvalitní matky), nikoho by to finančně nevyčerpalo a byl by klid.
Ten kolega s Favoritem byl také oprávněně zklamán. Představte si, že si přes týden koupíte šrouby s tím, že si v neděli vyměníte kulák. Přijde neděle, odbrousíte nýty, vyměníte kulák, místo nýtů dáte šrouby a zjistíte, že jde o zmetky. Vrátit se to nedá, auto je na špalkách a jste po náladě. Navíc tady pokud vím závlačky nejsou a rozhodně bych nedoporučoval na takto exponovaném místě zachraňovat strhlé závity závlačkami :)

30.5.06, 13:05

Příspěvek 
Já koupil originální Škoda čepy a tyhle šrouby jsem si koupil i se samojistícími matkami ve Feroně 8) vzal jsem si tam i nový závlačky na čepy řízení...

30.5.06, 23:03
Profil ICQ

Příspěvek Re: Kulové čepy Š105L
pri kúpe originálov??? čapov na riadenie Favorit som dostal odporúčanie na značku DAS (Dačické Automobilové Strojírny) firma vyrába(la?) diely pre Škodu a. s.... a na čapoch je v krúžku DAS....

31.5.06, 22:00
Příspěvek Re: Stierace
STERACE FILSON !!! jsou ty nejvetsi, nejzku*rvenejsi zmetky co sem kdy mel ! cca 200 kc ... naprosto v riti

3.6.06, 17:49

Příspěvek 
Jo, ty v tom trojúhelníčkovým balení z mototechny asi za 160,- jsou celkem v pohodě, tuším že je to PAL...
Nemám tolik peněz na výhodnou koupi v superhypermegamarketu, od filsonu mám jen potah na volantu...

3.6.06, 19:19
Profil ICQ
Příspěvek 
tak to sorry chlapi, ale kdyz matky a srouby, tak ne z mototechny ale vzdycky jen kovomat nebo neco podobnyho, ne obibaumaxbaumarkt, ale poctivej kovomat. rozmer sroubu se da vzdycky zjistit a vyber je velkej, navic se uz delaj pozinky, matky sou niklovany,zinkovany, nerezovy, srouby: na blatniky s cela obyc.pozink, vsude jinde pevnoost 8.8 pozik a je klid...

3.6.06, 19:57

Anonymous píše:
STERACE FILSON !!! jsou ty nejvetsi, nejzku*rvenejsi zmetky co sem kdy mel ! cca 200 kc ... naprosto v riti

To je pravda, taky jsem je koupil :twisted: Od filsonu už nevezmu ani podložku

4.6.06, 07:54

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
... a co bys chtěl za tři stovky...;-)

Pán Čech, takýto argument by som od Vás nečakal...samozrejme niečo iné je napočítať si 12 čapov a niečo iné nesprávne rozmery a hrany kolies...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

4.6.06, 17:06

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
A myslíš si, že tento díl vyrábí někdo v zahraničí? ;-)

Možná by to chtělo použít zcela jinou svorkovnici, já s těmi bakeliťáky také nemám dobré zkušenosti, špatně na žárovce drží a když se kontakt ohne, nejde narovnat.

A myslíš si, že tento díl vyrábí někdo v zahraničí? - toto predsa nie je ospravedlnenie!!!

Megane 1,9D

4.6.06, 17:08

teraz mám už používané stierače BOSCH a poviem to je paráda...

4.6.06, 17:19

michalkatka píše:
teraz mám už používané stierače BOSCH a poviem to je paráda...

Tiež mám stierače Bosch a chápem, prečo sa niekedy oplatí zaplatiť za značku - sú super. Tie shity z Tesca za to nestoja...

Megane 1,9D

6.6.06, 18:29
Příspěvek 
už chápu,proč se o škodovkách řiká,že to sou šmejdy,po kterými se musí pořád ležet.Bodejď by ne,kdyz si tam hafo méně majetných lidí dává šunt levný díly,který prt vydržej.Servisy-90% šmejdů,který chtěj jen vydělat a dávaj tam předražený šunty. Jinak já do svýho fáva leju jenom benzín a trochu oleje,do stodváci ,tu sem měl dřív taktéž(+ vodu,teklo pár spojů). Ti z vás,co se vyskytujete na okr.Praha-západ a znáte Jílové u Prahy,tak tam je solidní mototechna.Žádný nucení šmejdů,prostě se zeptá chceš origo nebo dovoz? A Filson dělá dobrý bzučáky na signalizaci rozsvícených světel :D .

17.6.06, 18:46

Příspěvek Uhlíky do starteru
Tak sem si zase koupil peknej smejd :( a to sice uhliky do starteru. Medene vodice jsou nekvalitne privarene k ockum, kterymi se prisroubovavaji. Staci trochu zatahnout a uleti to. Za ty predtim muzu tahat jak chci a drzi. Poznavaci znameni - ocka nejsou hranata, jako u tech uhliku predtim, ale zakulacena.

2.10.06, 21:20
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další