|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Radic
|
tak me napadlo priplesknout druhy magnet zespodu na kapotu a je to
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.9.07, 19:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Radic píše: tak me napadlo priplesknout druhy magnet zespodu na kapotu a je to
To mne napadlo taky, ale asi tam bude mít tapecírunk - u Scorpia...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.9.07, 17:51 |
|
|
Radic
|
Bukaj píše: Radic píše: tak me napadlo priplesknout druhy magnet zespodu na kapotu a je to To mne napadlo taky, ale asi tam bude mít tapecírunk - u Scorpia...
zbytecnosti motoru prece zima nebyva
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
7.9.07, 19:46 |
|
|
CROWACK
|
Radic píše: Bukaj píše: Radic píše: tak me napadlo priplesknout druhy magnet zespodu na kapotu a je to To mne napadlo taky, ale asi tam bude mít tapecírunk - u Scorpia... zbytecnosti motoru prece zima nebyva
je tam kvuli hluku chlape, vzpomen si na "kožuch" u trabantu ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.9.07, 20:25 |
|
|
Radic
|
no jo furt
|
7.9.07, 20:34 |
|
|
Drak
|
Tak panenka to nepřežila, měli sme zpoždění, tak se tomu trochu přišláplo a podstavec s magnetem držel jak přišitej, ale rozpadla se v půlce a uletěla fuč.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.9.07, 19:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to je taky dobrý ale připevněná byla dobře
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.9.07, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|