Kolečko se polámalo, hodně Škody nadělalo...
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Kolečko se polámalo, hodně Škody nadělalo...
Zdravím! Dnes si to šinu k přítulkyni s přítulkyní a auto se chová nějak divně. Jako bych měl měkkou levou zadní pneumatiku... divně to plavalo. Stavím se u benzínky, že na to mrknu a dotankuju. Natanknul jsem a chci popojet, abych nepřekážel, až na to budu mrkat. A slyším, jak za mnou někdo řve: "Upadne ti kolo!!!" Zastavím a chlap znovu: "Asi ti upadne kolo. Dost se ti to kejve!!" Tak jsem jel zase smutně domů Jel jsem 5 km na jedničku a s blikačkama, abych to úplně neurval. Když si představím, jak jsem to kropil cestou tam... brrr No a teď by mě zajímalo, jestli je to v řiti. A co s tím? Musím sundat stahovákem a zase nasadit na buben? Nebude to doufám v pytli? To kolo, resp. někde okolo to divně vrzalo, když někdo nastupoval, nebo vystupoval, nebo když jsem s tím houpal... Bukaj říkal, že je to vcelku normální, ale teď nevim Co myslíte??
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
10.9.07, 00:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: Kolečko se polámalo, hodně Škody nadělalo...
Serifus píše: Zdravím! Dnes si to šinu k přítulkyni s přítulkyní a auto se chová nějak divně. Jako bych měl měkkou levou zadní pneumatiku... divně to plavalo. Stavím se u benzínky, že na to mrknu a dotankuju. Natanknul jsem a chci popojet, abych nepřekážel, až na to budu mrkat. A slyším, jak za mnou někdo řve: "Upadne ti kolo!!!" Zastavím a chlap znovu: "Asi ti upadne kolo. Dost se ti to kejve!!" Tak jsem jel zase smutně domů Jel jsem 5 km na jedničku a s blikačkama, abych to úplně neurval. Když si představím, jak jsem to kropil cestou tam... brrr No a teď by mě zajímalo, jestli je to v řiti. A co s tím? Musím sundat stahovákem a zase nasadit na buben? Nebude to doufám v pytli? To kolo, resp. někde okolo to divně vrzalo, když někdo nastupoval, nebo vystupoval, nebo když jsem s tím houpal... Bukaj říkal, že je to vcelku normální, ale teď nevim Co myslíte??
radši sundat a zkontrolovat v jakým stavu je ten konec poloosy...pokud nebude ohnutej (ale spíš většinou rovnou rupne) tak v klidu vrazit zpátky a propříště pořádně dorvat!! taky když to sundáš koukni na pakny jestli jim to moc nerozhodilo sandál...a po pár km se vyplatí zkontrolovat, jestli je to dost dotažený....holt tohle je bolest všech škodovek...
edit: ten stahovák na sundání bubnu ani nebudeš potřebovat...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.9.07, 01:49 |
|
|
ventYl
|
ten dodatok je kruty :>
to take rupanie, ako keby sa nieco chcelo zlomit, to moze mat mnoho pricin, moze to byt pruzina, resp. lozko pruziny, tlmic, ale aj nespravne dotiahnuty bubon. predpokladam, ze zavlacku si tam mal a bolo to dotiahnute tak, ako to ma byt ;)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.9.07, 06:34 |
|
|
michalkatka
|
či sa ti neurval nosník na ten silemblok čo je v podbehu na rameno, vtedy celé kolo plandá akoby chcelo odpadnúť. keď to vypĺňaš PUpenou skôr ma napadlo toto...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
10.9.07, 09:05 |
|
|
Martin
|
Už jsem ti vícekrát radil, ať si radši koupíš nové auto, nebo toto pořádně uděláš. Seš sebevrah, když se v tom nebojíš jezdit.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
10.9.07, 09:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mohla treba poskocit matka po strzenym zavitu a buben se uvolnil ... ale s tvoji karoserii to muze byt skutecne cokoli Vyrvanej nosnik jiz zapenit nende
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 09:53 |
|
|
Dyno
|
Nám se raz stalo že se ten klínek v bubnu rozdrolil na prach a drážka v poloose se vykousala.Takže poloosa se točila a auto stálo. Nebylo nic poruce tak jsme tam narvali aspon imbus,místo závlačky hřebík a dojeli 2 RZ. Podotýkám že se to stalo když jsme jeli svoz výsledků na Valašské rally.
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
10.9.07, 13:14 |
|
|
CROWACK
|
rupani vetsinou delaj sutry v diferaku nic neobvyklyho...jinak jestli buben drzi jak ma tak budes mit asi vesti problem no...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.9.07, 13:59 |
|
|
Serifus
|
CROWACK píše: rupani vetsinou delaj sutry v diferaku nic neobvyklyho...jinak jestli buben drzi jak ma tak budes mit asi vesti problem no...
To právě nevím... budu to muset nějak zjistit... to zase bude problém to zvednout
|
10.9.07, 15:37 |
|
|
Serifus
|
ventYl píše: ten dodatok je kruty :> to take rupanie, ako keby sa nieco chcelo zlomit, to moze mat mnoho pricin, moze to byt pruzina, resp. lozko pruziny, tlmic, ale aj nespravne dotiahnuty bubon. predpokladam, ze zavlacku si tam mal a bolo to dotiahnute tak, ako to ma byt
Zarval jsem to pořádně, 2x, tyčí a pořádně, pořádně zarval závlačkou. Nevim kde je chyba... Navíc jsem na tom najel už asi 1000 kiláků a bez problému...
|
10.9.07, 15:44 |
|
|
Serifus
|
Martin píše: Už jsem ti vícekrát radil, ať si radši koupíš nové auto, nebo toto pořádně uděláš. Seš sebevrah, když se v tom nebojíš jezdit.
Se bojím jezdit... Se bojím, že to do mě někdo nakouří
|
10.9.07, 15:47 |
|
|
Serifus
|
Matthes píše: Mohla treba poskocit matka po strzenym zavitu a buben se uvolnil ... ale s tvoji karoserii to muze byt skutecne cokoli Vyrvanej nosnik jiz zapenit nende
Třeba jo
|
10.9.07, 15:48 |
|
|
michalkatka
|
Serifus píše: To právě nevím... budu to muset nějak zjistit... to zase bude problém to zvednout
ten záver vety je najlepší
|
10.9.07, 15:52 |
|
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.9.07, 15:54 |
|
|
michalkatka
|
|
10.9.07, 15:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|