Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 13:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Mechanik 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Proč jsem z Plzně :twisted: :?: :twisted: :?: :x

Btw, jak se mu podařilo zlomit paknu??

11.9.07, 17:43
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Já bych se díval i na důvody,proč jít na pivko... :wink: Dnes jsou to VŠECHNO stresojdní zaměstnání,a jestli to člověka nutí zapíjet,je to chyba,kterou ten mok nevyřeší...Jiné je to,že jsem v poho. a proto si dám ještě pivko :wink: Je to v harmonii zaměstnání a zaměstnavatele versus zaměstnance...Když mi někdo bude řvát za zády a pořád koukat co a jak dělám taky se nebude dařit,jsem pouze člověk a né robot a až to ohnu nebo ulomim,trefim i jeho,bez rozmejšlení...Lidi jsou totiž hulváti...Chce to čas a nebo chůvu :wink: ...A záleží také na výchově...A Rodinné firmy fungují skvěle,ale taky naprosto obráceně.Je na místě pokud se nedaří provést změnu.Čas ukáže...Vztah lidí není náhodný...Je nebo není...A nebo se vytváří dlouho...Každý jsme jiný...na každého proto jiným metrem. :wink:

11.9.07, 17:58

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Já bych se díval i na důvody,proč jít na pivko... :wink: Dnes jsou to VŠECHNO stresojdní zaměstnání,a jestli to člověka nutí zapíjet,je to chyba,kterou ten mok nevyřeší...Jiné je to,že jsem v poho. a proto si dám ještě pivko :wink: Je to v harmonii zaměstnání a zaměstnavatele versus zaměstnance...Když mi někdo bude řvát za zády a pořád koukat co a jak dělám taky se nebude dařit,jsem pouze člověk a né robot a až to ohnu nebo ulomim,trefim i jeho,bez rozmejšlení...Lidi jsou totiž hulváti...Chce to čas a nebo chůvu :wink: ...A záleží také na výchově...A Rodinné firmy fungují skvěle,ale taky naprosto obráceně.Je na místě pokud se nedaří provést změnu.Čas ukáže...Vztah lidí není náhodný...Je nebo není...A nebo se vytváří dlouho...Každý jsme jiný...na každého proto jiným metrem. :wink:

Tak zajít na pivko není zapíjení problémů....je to dobrá relaxace (nemyslím vypít jich každý večer 10 ale třeba 2-3)

11.9.07, 18:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Paknu zlomil z toho důvodu, že je zhnilý hovado a bylo mu zatěžko vyrazit kolovej šroub a nasadit na čep trn, kterým se vyráží ven a mydlil do toho zboku, až z čepu udělal nýtek, kterej se zakoust do pakny a po tříhodinovým bušení a nahřívání něco muselo povolit, bohužel ne čep, ale pakna.

Jinak patrik-hp to vystihl celkem dobře, akorát že se nám nedaří najít toho harmonickýho zaměstnance, jeden chlastal, druhej byl zhnilej a chlastal, třetí prozměnu chlastal a zpronevěřoval peníze a toto je zbrklá dyňa, na kterou není bič. Sme tam celkem čtyři, co spolu jakž takž harmonikujeme a pořád se nám nedaří najít do partyje pátýho, nehledě na tom, že po novým roce, až se oteplí, budem stavět další 2 stání a budem potřebovat eště aspoň pět lidí, což si vůbec nedovedu představit, kde je budem hledat, mladej všivák, co vyleze ze školy si hned představuje, že dostane třicet čistýho a bude chodit s notebookem po dílně a diagnostikovat auta, když se na to tři roky tak strašně dřel a starej chlap sice má zkušenosti a umí, ale už se mu nechce, nejradši by se už viděl v penzi, nebo chlastá. Chlapa mezi 30-50 prostě za boha není možný sehnat.

A co se týče pivaření, tak to mi paštiku křivákem otevírat nemusí, ale jelikož mám lidí z práce plný brejle, tak sem prchl na vesnicu a místní nory v hospodě opravdu nemusím, sem tam si zajdem na dýchánek v pátek, třeba zabowlit, nebo zašipkařit a pak vyresetovat myslivnu, každodení slopání 2-3 kousků se velice snadno zvrhá na 3-4, pak na 4-5 a nakonec je z toho docela slušnej sport zvanej alkoholismus, což taky moc nemusím.

11.9.07, 18:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Paknu zlomil z toho důvodu, že je zhnilý hovado a bylo mu zatěžko vyrazit kolovej šroub a nasadit na čep trn, kterým se vyráží ven a mydlil do toho zboku, až z čepu udělal nýtek, kterej se zakoust do pakny a po tříhodinovým bušení a nahřívání něco muselo povolit, bohužel ne čep, ale pakna.

:shock: :shock: :shock:

No tohle :!: To studuje automechanika :?:

11.9.07, 18:47
Hliník navždy.

Příspěvek 
Draku, neboj, nejsi v tom sam, tata si vzal k sobe taky dve mlady dreva, jeden si provrtal ruku vrtackou a druhej neumi nahodit starej bakelitovej jistic, to je vsude ... Des co leze ze skol, ne ze bych teda zrovna letos nedokoncil stredni, ale preci jenom sem od mala zvyklej delat ruzny technicky veci ... Kdyz sem videl co dokazou prazaci (neplati pro vyjimky typu Bukaj atd ...) v dilnach ve skole. Treba jeden vrta na sloupovy vrtacce, vrtak dotahne rukou a divi se ze mu v puli vrtani vypadne ze sklicidla. Nebo sme meli vrtat na soustruhoj, tak jeden prdnul do univerzaly tyc, do konika vrtak, zapnul soustruh a s rozjezdem prirazil kone k matrialu, vrtak zlomenej, trefil jednoho spoluzaka, nastesti jen zezadu do hlavy. Klicka v univerzale a pustit soustruh, klicka leti pres celou dilnu. Dalsi zas soustruzi z oceli najednou 1cm a divi se ze zlomi nuz. A toho je mnohem vic :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

11.9.07, 19:20

Příspěvek 
Hm, všiváci by furt jenom dřepěli u počítače nebo u bedny, chlastali, nebo fetovali, když se jim něco rozbije, tak to zahodí a rodiče koupí nový...
řemeslo de u nás bohužel doprdele a je to věčná škoda.

11.9.07, 19:44
Dezertér

Příspěvek 
Hele Matthes :D :D :D

todle sem svému současnému zaměstnavateli taky rikal...ze se od mala u všeho motám...že sem zručný...že sem si udělal GO motorky když mi bylo 12...že sem si postavil Jawu 250 HMC když mi bylo 15...že mám druhý auto a už za chvíli bude taky celý rozebraný...že to převážně dělám sám...

Že sem měli na škole praxi atd...atd...

Stejně sem u něj mladý začínající nespolehlivý kopyto a nic s tim neudelam dokud ho nepresvedcim o opaku :( :( :(

Já ho ale za to že na mě řve pěkně škádlím...je o hlavu a půl menši a pěkně ho to sere...další maník s napoleonským komplexem...ale jinak si za to muze sam - ja si na nej nevyskakuju :wink:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

11.9.07, 20:03

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Hele Matthes :D :D :D

todle sem svému současnému zaměstnavateli taky rikal...ze se od mala u všeho motám...že sem zručný...že sem si udělal GO motorky když mi bylo 12...že sem si postavil Jawu 250 HMC když mi bylo 15...že mám druhý auto a už za chvíli bude taky celý rozebraný...že to převážně dělám sám...

Že sem měli na škole praxi atd...atd...

Stejně sem u něj mladý začínající nespolehlivý kopyto a nic s tim neudelam dokud ho nepresvedcim o opaku :( :( :(

Já ho ale za to že na mě řve pěkně škádlím...je o hlavu a půl menši a pěkně ho to sere...další maník s napoleonským komplexem...ale jinak si za to muze sam - ja si na nej nevyskakuju :wink:

Jej...tak to už si hledej nové zaměstnání, tam zažiješ peklo....s tím že šéf je menšího vzrůstu jak já mám svoje zkušenosti a jestli máš 2 metry tak ti asi nezbude nic jiného než podnikat....platí to snad v každé profesi, tohle jsem zažil všude od praxe při škole ve fabrice až po velkou akciovku poskytující telekomunikační služby

11.9.07, 20:17
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Jej...tak to už si hledej nové zaměstnání, tam zažiješ peklo....s tím že šéf je menšího vzrůstu jak já mám svoje zkušenosti a jestli máš 2 metry tak ti asi nezbude nic jiného než podnikat....platí to snad v každé profesi, tohle jsem zažil všude od praxe při škole ve fabrice až po velkou akciovku poskytující telekomunikační služby

tak to sem taky v prdeli :D sice me do dvou metru chybi par cm ale asi bude problem :lol:

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

11.9.07, 20:22
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Matthes píše:
Klicka v univerzale a pustit soustruh, klicka leti pres celou dilnu.

no ježis s tou kličkou je to docela běžný :wink: říkal nám to i mistr na praxi :roll:

11.9.07, 20:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Matthes píše:
Klicka v univerzale a pustit soustruh, klicka leti pres celou dilnu.

no ježis s tou kličkou je to docela běžný :wink: říkal nám to i mistr na praxi :roll:

Tak u nás na praxi byly vtipné nehody spíš na frézce - např. kladnou frézou do oceli nebo jeden expert rychloposuvem vrazil frézou do svěráku. Klička v univerzálu to se u nás snad nestalo. Mě se zase podařilo zlomit 22ku vrták ve sloupovce - nikdo nikdy nepochopil jak se mi to povedlo

11.9.07, 20:31
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Sadra17 píše:

No jo, supr zabava kdyz ma blbec nastaveny vysoky otacky a klicka ptoleti kousek od tebe :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

11.9.07, 20:32
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Matthes píše:
Sadra17 píše:

No jo, supr zabava kdyz ma blbec nastaveny vysoky otacky a klicka ptoleti kousek od tebe :?

vysoký točky ? neni to zbytečný já dycky soustružil na 560
jinak to s tou kličkou neni nic přijemnýho taky takhle kolem mě letěla

11.9.07, 20:34
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
22ku vrták ??? Ty vole :shock: :shock: :shock: já sem osobně zlomil tak 4ku 5ku vic ne...a když kámoš na praxi ve skole na dilne zlomil 8ku tak sme to ubec nechapali vcetne mistra...

Ale někdo prostě 22ku...mazec fakt že jo :D :D :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

11.9.07, 20:35
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další