Kolečko se polámalo, hodně Škody nadělalo...
Autor |
Zpráva |
Bukaj
|
Vážený pane řediteli Zeměkoule, doporučoval bych Vám tohle auto dát rychle na špalky a pořídit si něco trochu normálního...
Sebevrah je slabý slovo, když v tom vozíš i lidi...
PU pěna do auta nepatří a rozhodně na bezpečnosti ani na estetice nepřidá...
A jestli není Tvým úmyslem se přítelkyně rychle zbavit, tak si pořiď nějaké auto, nebo jezdi sockou - ušetříš za benzín a povinné ručení
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
10.9.07, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Bukaj píše: Vážený pane řediteli Zeměkoule, doporučoval bych Vám tohle auto dát rychle na špalky a pořídit si něco trochu normálního... Sebevrah je slabý slovo, když v tom vozíš i lidi... PU pěna do auta nepatří a rozhodně na bezpečnosti ani na estetice nepřidá... A jestli není Tvým úmyslem se přítelkyně rychle zbavit, tak si pořiď nějaké auto, nebo jezdi sockou - ušetříš za benzín a povinné ručení
To se hezky řekne, ale realita jiná... Prostě sockou jezdím, ale do školy a tak... Auto mám jako nutnost, vzhledem k prdelákovicím, kam se musím dostávat Já bych zase řekl, že ženská do auta nepatří Teda spíš za volant Až budu mít kilo, tak si pořídím vysněný autíko... ale to bude tak za rok.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
10.9.07, 19:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to krupani mi dela auto taky, nevim co to, dela to porad..koukni jesli nemas vuli na kole kdyz s nim zakejves , jesli jo, tak bud lozisko nebo kameny... me se treba stalo ze se mi na polosach vystipaly ty koliky na poloose... takze novou poloosu nekupovat!!! a kvalitni novy kameny sem taky jeste nevidel
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.9.07, 19:53 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kachnis píše: to krupani mi dela auto taky, nevim co to, dela to porad..koukni jesli nemas vuli na kole kdyz s nim zakejves , jesli jo, tak bud lozisko nebo kameny... me se treba stalo ze se mi na polosach vystipaly ty koliky na poloose... takze novou poloosu nekupovat!!! a kvalitni novy kameny sem taky jeste nevidel
A co z toho plyne? Sehnat vlecku
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 20:19 |
|
|
ventYl
|
Serifus píše: Bukaj píše: Vážený pane řediteli Zeměkoule, doporučoval bych Vám tohle auto dát rychle na špalky a pořídit si něco trochu normálního... :roll: Sebevrah je slabý slovo, když v tom vozíš i lidi... :shock: PU pěna do auta nepatří a rozhodně na bezpečnosti ani na estetice nepřidá... A jestli není Tvým úmyslem se přítelkyně rychle zbavit, tak si pořiď nějaké auto, nebo jezdi sockou ;) - ušetříš za benzín a povinné ručení :) To se hezky řekne, ale realita jiná... Prostě sockou jezdím, ale do školy a tak... Auto mám jako nutnost, vzhledem k pr**lákovicím, kam se musím dostávat :D Já bych zase řekl, že ženská do auta nepatří :lol: Teda spíš za volant :? Až budu mít kilo, tak si pořídím vysněný autíko... ale to bude tak za rok. :roll:
a ako chces tu kopu srotu udrzat pri zivote este jeden cely rok? ved to nemozes ani poriadne heverovat, rozpada sa ti naprava, hori ti motor. snad jedine este elektriku si tu neriesil, co je vcelku zazrak, kedze ti do toho auta tecie...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.9.07, 08:16 |
|
|
Ondras83
|
no hele, jestli je to tak jak tady většina lidí píše, tak je oprava jednoduchá, zajeď do bazaru, tam kup za 2000 jinou šhádinu a jede se dál, no a tohle můžeš v klidu zrušit a ušetříš peníze i starosti , no jinak si myslim že všechny šhade by měli jít do šrotu, samozřejmě ty co sou ve stavu víše zmíněného auta
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.9.07, 08:36 |
|
|
Serifus
|
ventYl píše: Serifus píše: Bukaj píše: Vážený pane řediteli Zeměkoule, doporučoval bych Vám tohle auto dát rychle na špalky a pořídit si něco trochu normálního... Sebevrah je slabý slovo, když v tom vozíš i lidi... PU pěna do auta nepatří a rozhodně na bezpečnosti ani na estetice nepřidá... A jestli není Tvým úmyslem se přítelkyně rychle zbavit, tak si pořiď nějaké auto, nebo jezdi sockou - ušetříš za benzín a povinné ručení To se hezky řekne, ale realita jiná... Prostě sockou jezdím, ale do školy a tak... Auto mám jako nutnost, vzhledem k pr**lákovicím, kam se musím dostávat Já bych zase řekl, že ženská do auta nepatří Teda spíš za volant Až budu mít kilo, tak si pořídím vysněný autíko... ale to bude tak za rok. a ako chces tu kopu srotu udrzat pri zivote este jeden cely rok? ved to nemozes ani poriadne heverovat, rozpada sa ti naprava, hori ti motor. snad jedine este elektriku si tu neriesil, co je vcelku zazrak, kedze ti do toho auta tecie...
Taky jsem už elektriku řešil.. ale jen drobnosti
|
11.9.07, 16:07 |
|
|
Serifus
|
Ondras83 píše: no hele, jestli je to tak jak tady většina lidí píše, tak je oprava jednoduchá, zajeď do bazaru, tam kup za 2000 jinou šhádinu a jede se dál, no a tohle můžeš v klidu zrušit a ušetříš peníze i starosti , no jinak si myslim že všechny šhade by měli jít do šrotu, samozřejmě ty co sou ve stavu víše zmíněného auta
Za 2000 bude v podobným stavu Takže radši ne-e
|
11.9.07, 16:08 |
|
|
CROWACK
|
hele ředitelovu škodovku sem eště neviděl takže nevim jak je zhnilá, ale zajímalo by mě teda jak to vypadá. Bylo to kydlání kola teda povoleným bubnem nebo je vytržený zavěšění? nebo neco jinýho?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
11.9.07, 16:13 |
|
|
Martin
|
Však tu nedávno dával fotky podlahy (teda spíš díře po podlaze) a další.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
11.9.07, 17:36 |
|
|
Šemik
|
Kolikrát více jsi dal za tu pěnu než za celé auto?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
11.9.07, 17:43 |
|
|
Serifus
|
CROWACK píše: hele ředitelovu škodovku sem eště neviděl takže nevim jak je zhnilá, ale zajímalo by mě teda jak to vypadá. Bylo to kydlání kola teda povoleným bubnem nebo je vytržený zavěšění? nebo neco jinýho?
No... moc Vám toho nepovim. Venku furt prší... a nechce se mi do toho. Navíc se drtim na státnice, tak asi tak
Jinak tady ji máte:
|
11.9.07, 19:28 |
|
|
Šemik
|
Zajímavý lak
Fakt bys měl lepší (a se životem slučitelnější) kdybys tuhle fakt rozprodal po dílech a koupil si jinou...
|
11.9.07, 19:32 |
|
|
stangha
|
stejně nemůžeš auto jen tak odhlásit a rozprodat ne? mělo by se to udělat "ekologicky"... ne že bych byl teda ekolog, osobně sem taky přrmejšlel o rozebrání auta na díly, ale nemám kde... jen mě zajímá jak to eventuelně udělat?
_________________ Škoda 130 Rapid r.v. 1987 - motor 136 Favo + LPG ===> Už je prodaný.... a nový majitel ho už stihnul zrušit :-/
Honda Civic 1.4i 16V r.v. 1995 - 55kW
Škoda Fabia I 1.2 HTP r.v. 2004 - 47kW ===> mámy kára
|
11.9.07, 21:11 |
|
|
Šemik
|
No, řešilo se to tady, buď si to potvrzeni koupíš nebo tak.... v motoru to je tušim..
|
11.9.07, 21:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|