Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 00:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 "Zvonenie" motora Š120 a natural do Š120 
Autor Zpráva

Příspěvek 
V prisavani falosneho vzduchu by som to nehladal. Tam su problemy s volnobehom, strielanie do vyfuku, pripadne zle prechody. Este ma napada skusit odpojit podtlakovu regulaciu - ak je tam problem, vyriesi sa to. Trvala jazda s odpojenou podtlakovou regulaciou je nevhodna - zvysuje to spotrebu.

7.6.06, 10:01
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Od pondělka mám stejný problém. Zatím jsem zmenšil předstih na 2°. Trochu se to zlepšilo, ale motor zvoní i při nastavení 0°. Už jsem to jednou řešil, ale tehdy stačilo přihnout držáčky unavených pružin v rozdělovači.Tentokrát mám podezření na špatný benzín protože se zvonění projevilo hned po načerpání plné nádrže 95 okt. naturalem. Budu jej muset vyjet potom uvidím co dál.

Rapid 120-5Q

7.6.06, 14:35

Příspěvek 
Tobin píše:
Od pondělka mám stejný problém. Zatím jsem zmenšil předstih na 2°. Trochu se to zlepšilo, ale motor zvoní i při nastavení 0°. Už jsem to jednou řešil, ale tehdy stačilo přihnout držáčky unavených pružin v rozdělovači.Tentokrát mám podezření na špatný benzín protože se zvonění projevilo hned po načerpání plné nádrže 95 okt. naturalem. Budu jej muset vyjet potom uvidím co dál.
Rapid 120-5Q

Tak, presne ako píšeš. Nepomôže ani predstih na 0°! A tiež som to sem-tam výraznejšie pozoroval pri Naturale 95 (bez anabexu). Sakra, niekto tu písal "predstih na 7~9 stupnov pri BA91 bez pazvukov v motore" to by bol sen! Ale ja som vymenil rozdeľovač, tak myslím, že tam to na 99% nebude. ešte skúsim cez víkend vyhodiť tú vrtuľku spod karburátora...ale otec tam tiež má vrtuľku, chodí na B91 a nič neklape...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

7.6.06, 17:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2