Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
miomio píše: No jo, ale tam je rozmer 185.. to jako nevadi? ja se v tom fakt nevyznam. diky
No ja nevim co mas zapsany v technicaku za rozmer Ale prakticky vzato v lete sou sirsi gumy lepci ale v zime sou zase lepci uzsi, protoze se zarezavaji do snehu a brecky. Stale si nam nerekl kde jezdis, pokud mesto jako Praha, tak ber klidne ty 195, tam maj stejne kalamitu kdyz napadne 1cm snehu, pokud jezdis venku tak 185 bude lepci, ale bylo by fajn kdyzbys je mel zapsany v papirech, on by to stejne asi nikdo nekontroloval ... to jen pro jistotu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.9.07, 19:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
miomio
|
A co jeste univerzaly? V cem jsou nevyhody oproti tomu kdyz koupim zvlast letni a zimni?
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
15.9.07, 20:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
miomio píše: A co jeste univerzaly? V cem jsou nevyhody oproti tomu kdyz koupim zvlast letni a zimni?
Nene, v zadnym pripade, univerzalni gumy stojej za ho**o jak v lete tak v zime, to jsou vyhozeny penize, urcite je dobry mit 2 sady
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.9.07, 20:21 |
|
|
Kristensen
|
hm taky mám 195/60 R15 zimáky, bohužel už byly k autu tak co se dá dělat ale docela mě to štve chtělo by to alespoň 185, nejlíp 175 a ještě ke všemu to jsou NANKANG vzorek jak sviňa ale tvrdá směs a na břečce to je uplně v háji, nejlepší to je když je venkovní teplota -8 a víc, jinak na mokrým sněhu nebo břečce stojej uplně za ho*no ale zase na druhou stranu přece jen to je o hodně lepší než letní.
Mám je vyobrazený v garáži.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.9.07, 21:03 |
|
|
miomio
|
Matthes píše: miomio píše: No jo, ale tam je rozmer 185.. to jako nevadi? ja se v tom fakt nevyznam. diky No ja nevim co mas zapsany v technicaku za rozmer Ale prakticky vzato v lete sou sirsi gumy lepci ale v zime sou zase lepci uzsi, protoze se zarezavaji do snehu a brecky. Stale si nam nerekl kde jezdis, pokud mesto jako Praha, tak ber klidne ty 195, tam maj stejne kalamitu kdyz napadne 1cm snehu, pokud jezdis venku tak 185 bude lepci, ale bylo by fajn kdyzbys je mel zapsany v papirech, on by to stejne asi nikdo nekontroloval ... to jen pro jistotu
No jsem ze Vsetína, takze klasicke 30tis mesto plus sem tam v zime mimo mesto coz znamena v Beskydech uricte vic snehu nez v Praze Ale ze bych jezdil kazdy vikend na hory tak to zase ne. Ale urcite musim pocitat se snehem a to spis vic nez min v prubehu zimy.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
15.9.07, 21:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Bohatě stačí celoprotektory z marketu za osm stovek.
|
16.9.07, 11:29 |
|
|
Milan Koukal
|
já mám dobry skušenosti s Barum Polaris 2 takže doporučuju tyto.
|
16.9.07, 12:05 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Pozri si testy a zvaz pomer cena/kvalita. jazdit sa b zime da aj na letnych, ide o to co od toho ocakavas.
odporucam Semperit Wintergrip
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
16.9.07, 16:18 |
|
|
spartra
|
koupil jsem pneumant pn 150wintec 175/70/r14 za rozumnje peníz nový
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
24.9.07, 19:10 |
|
|
Radic
|
spartra píše: koupil jsem pneumant pn 150wintec 175/70/r14 za rozumnje peníz nový
tak to jsi asi sehnal i jine disky ne? psal jsi ze mas R15
edit: sem to ale hezky popletl
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
Naposledy upravil Radic dne 25.9.07, 22:15, celkově upraveno 1
|
24.9.07, 21:10 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
vem radsi celoprotektory nez DEBICU, to je ta nejblbejsi znacka sveta... nevim co matze x matarorum...matador MP55 nebo 58....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.9.07, 09:01 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
tak ja zas nevim co mate proti Debicam - cela rodina jezdime na celoprotektorech z OBI, nebo na Debicach Frigo directional a neni s nima problem-zadne boule, drzi, nijak dramaticky neubyvaji a jde na nich jezdit i do hor, pokud jezdis jako clovek a nemas snahu se pri kazdem rozjezdu prohrabat o pul metru niz. Obouvame to na mojeho Rapida - na predku mam ty Debicy vzadu celoprotektory,Mondeo - vsechny 4 celoprotektory a Polo 1.9SDI - vsechny 4 Debicy. Jeste na Pontiacu LeMans jsou Debicy Navigator2 ale to jsou celorocky, takze na pytel v lete i v zime. Obe gumy mam fotnute v garazi.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
25.9.07, 12:11 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
[quote="Lukas"]tak ja zas nevim co mate proti Debicam
podle me zas 3 sezony s debicama na felde prijdou malo.... zlaty protektory proti tomuhle..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.9.07, 13:23 |
|
|
Ales M
|
Já znám jen dva druhy pneumatyk!!!!! MICHELIN a ty ostatní......
No s debicou nwemám moc dobré skušenosti... hrozně mizej.... No dnes debica dříve kormorán a ještě dříve stomil.... No sto mil na nich uděláš.... To bych šel radši za slušný prachy do lehce jetejch.... Gum je všude dost.... Jestli chseš něco na sezonu ( jako nějaký překlenovací období než budeš mít prachy) tak di do supermarketu a nerozmejšlej se .....
|
25.9.07, 20:27 |
|
|
Kristensen
|
Lukas píše: Jeste na Pontiacu LeMans jsou Debicy Navigator2 ale to jsou........
Myslíš ten americký Opel Kadett?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.9.07, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|