|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
otázka :-))
Mám tři kabely, +,-,a do jednotky. A mám lambdu taky s třema kabelama, jak příjdu na to co kam na tu lambdu příjde?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
16.9.07, 09:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: otázka :-))
Kristensen píše: Mám tři kabely, +,-,a do jednotky. A mám lambdu taky s třema kabelama, jak příjdu na to co kam na tu lambdu příjde?
Lambda? Foto? Typ?
Jinak muze odpoved odpovidajiciho obsahu znit: Dneska v noci bude tajfun.
(Jako ze bude.. co sem koukal na TV tak nic tak desnyho... ale myslim ze za filmek by to stalo.)
Jojoo.. dalsi muj dulezitej prispevek k vjeci!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
16.9.07, 10:05 |
|
|
Kristensen
|
Našel jsem jen tohle, vzhledem k tomu že to nešlo zkopírovat tak jsem to musel přemalovat.
|
16.9.07, 10:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
B do jednotky, a ty dva zbyly nejak na napajeni, vyhrejvani je asi odporovy, tak na polarite nezalezi ne?
Pokud nevis kerej na sonde je B, tak metoda pokus omyl, nemelo by se nic stat, maximalne se spalis o vyhrejvani zkusit proste vzit + a - pripojovat vzdy dva kontakty, az si spalis ruce nasel si vyhrejvani
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.9.07, 10:20 |
|
|
cyz
|
No já bych zkusil změřit odpor dvěma vodiči - v tomhle případě je to naprosto spolehlivé řešení - prostě ty 2 dráty mezi kterýma bude odpor v řádech ohmů tak jsou od vyhřívání
|
16.9.07, 12:06 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: B do jednotky, a ty dva zbyly nejak na napajeni, vyhrejvani je asi odporovy, tak na polarite nezalezi ne? Pokud nevis kerej na sonde je B, tak metoda pokus omyl, nemelo by se nic stat, maximalne se spalis o vyhrejvani zkusit proste vzit + a - pripojovat vzdy dva kontakty, az si spalis ruce nasel si vyhrejvani
Prosím vás mohl by jste mě někdo potvrdit to co mě napsal Matthes? Potřebuju to vědět na 100% ne že bych nějak podceňoval jeho vědomosti ale napsal to jako jediný a já ji budu zítra zapojovat tak bych potřeboval kdyby jste ho někdo potvrdil nebo eventuálně doplnil, Díkes
|
19.9.07, 19:29 |
|
|
Šemik
|
Já bych to podle toho obrazku taky tak viděl, vyhřívání se jeví jen jako odporový drát kde je polarita šuma fuk a ten třetí to ŘJ...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.9.07, 19:35 |
|
|
Kristensen
|
Šemik píše: Já bych to podle toho obrazku taky tak viděl, vyhřívání se jeví jen jako odporový drát kde je polarita šuma fuk a ten třetí to ŘJ...
Tak já to risknu.
|
19.9.07, 19:58 |
|
|
Kristensen
|
Tak lambda v poho , maká tak jak má. Děkuji všem zúčastněným a taky Milošoj v PM zprávách.
|
20.9.07, 18:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|