Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27.11.24, 17:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 nesvítí kontrolka dobíjení 
Autor Zpráva
Příspěvek nesvítí kontrolka dobíjení
Zdravim, mam problem s Favoritem. Nejprve mi prestaly blikat za jiszdy smerova svetla. Blikaly obcas a jakoby velice line. Pomohlo zhasnuti potkavacich svetel, potom uz ale nepomohlo nic a sice jsem dojel ale bez blikani a sviceni. (chudaci ostatni ridici :lol: ). Kontrolka dobijeni nic nesignalizovala. Pak jsem zastavil a uz nenastartoval :( . Kontrolka dobijeni se po otoceni klickem vubce nerozsviti. Na baterce je cca 11,9V takze je totalne vyflusla. Kontrolka dobijeni ale nic nesignalizovala a pred onou jizdou svitila tak jak ma.
Dotaz c.1 - muzu baterku dobit normalni stabilizovanym zdrojem cca 14V a max proud 1A (omezovac proudu)?
Dotaz c.2 - muze s tim souviset regulator u alternatoru (uhliky vypadaji dobre (8mm delka))?

Nechce se mi hned kupovat novy regulator a pripadne alternator je to dost draha sranda.
Predem diky za informace.

8.6.06, 08:07
Pspvek Reklama

Příspěvek 
novy originalni regulator stoji 250, replika 180. pokud budes dobijet proudem kolem 1A, nic tim nezkazis, ba naopak

8.6.06, 08:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Zkus vyměnit žárovku, pro správnou funkci regulátoru je nezbytná, ono se to přes ní nějak nabudí...
Zkontroluj ten tlustej drát od alternátoru k baterce a ukostření motoru, jestli to někde neuhnilo.
Nábíjet to můžeš jak chceš, třeba 4,4 A 13 hodin je to celkem fuk...

8.6.06, 10:30
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]