|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
chavier
|
Plovák
ahoj zapojil jsem plovak na palubovku, nevim zda dobre, ale vyzkousel jsem vsechny kombinace.
kdyz je prazdna nadrz, rozsviti se zarovka a rucicka spadne dolu, kdyz zvednu nepatrne plovak, tak rucicka vyskoci do maxima, ukazuje to je max a min, a skace jak klokan....
Stalo se to i nekomu z vas? mam podezreni na spatny plovak....
Moje zapojeni:
z pristrojovky:...........plovák
M drat ...................... modrý drát
Z drat .......................žlutý drát
- kontrolka..................černý drát
.............................. - kostra
|
17.9.07, 08:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
A nemáš přehozenou LED a měřák?
Ledka je černý drát, +12 červený a zbytek vyzkoušet. Asi bude opravdu špatný plovák, zkus jiný, nebo jestli máš multimetr, zkus ho změřit.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
17.9.07, 09:26 |
|
|
ventYl
|
Re: Plovák
chavier píše: ahoj zapojil jsem plovak na palubovku, nevim zda dobre, ale vyzkousel jsem vsechny kombinace. kdyz je prazdna nadrz, rozsviti se zarovka a rucicka spadne dolu, kdyz zvednu nepatrne plovak, tak rucicka vyskoci do maxima, ukazuje to je max a min, a skace jak klokan.... Stalo se to i nekomu z vas? mam podezreni na spatny plovak....
Skus ocistit odporovu drahu plavaku v nadrzi (ak sa to da). Samozrejme demontovane mimo napatia a mimo vozu. Mne to robi na Favorite, pri stave nardze cca pod 1/4 je to OK, akonahle je tam benzinu viac, skace medzi aktualnou polohou a plnym stavom.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.9.07, 12:35 |
|
|
chavier
|
tak kdyz jsem zjistil cenu noveho plovaku, rozhodl jsem se na ten stary radeji podivat, trosku jsem ho vycistil, naucil chodit, a jede jak ma!
|
18.9.07, 12:41 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|